Doctori de care sa NU te feresti

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

quote:
Originally posted by inhgeras

eu merg la dr MItran Mihai - Giulesti.
M-a consultat atat la spital cat si la cabinet. In afar de faptul ca ma cheama sa ma vada in fiecare luna (ceea ce pt mine este fenomenal...ca sa ail vad pe bb) are rabdare cu mine si imi explica toate cele (ca la fraieri aproape)...si il pot intreba toate cele ...si intotdeauna a avut timp pt mine ..chiar daca l-am trzeit din somn :))

si mie sarcina tot Mitran mi-a urmarit-o. am si nascut cu el. a fost de nota 10.

Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELLA78 spune:

DR magda petrache spital polizu super medic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca.Diana spune:

conferentiar dr. Cristina Neagu - Giulesti - foarte serioasa, constiincioasa, a dat dovada de profesionalism in cele 35 de saptamani de sarcina. asteptam sa vedem cum e si cu nasterea.. Doamne ajuta!

Anca D.

35+ Luca Alexandru
AMR 5 saptamani!
http://bd.lilypie.com/LeePp3.png
http://www.flickr.com/photos/ancadiana/

http://www.youtube.com/watch?v=fexj6VN4N9A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Dr. Nanu Honorius, spital privat Hipocrate, Cluj Napoca

Anca si Alex 14.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

dr LAURA DRACEA

6s+!
sper sa fie bine samburelul!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

nu stiam de existenta acestui subiect dar acum ma bucur ca am aflat
din 2003 ne zbatem sa avem un bb, si cred ca am vazut si auzit in timpul asta multi dr. sau assa zis doctori
eu vreau sa vi-l recomand cu toata increderea pe dl dr Mihailescu Iuliu Cosmin este un OM mai mult decat extraordinar, si cine a fost macar odata la el nu poate spune altceva
intradevar este f tanar si poate de aici si faptul ca nu este foarte cunoscut, dar face totul cu pasiune, daruire, rabdare si fara sa astepte ceva in schimbul prestatiei lui.
am fost pacienta lui inca dinainte sa stim ca avem probleme si desi am mers cu procedurile avansate pe la cei mai renumiti doctori in speta Marinescu, Moisa, Ciuca, singurul pe care il pot mentiona cu inima deschisa ca dosctor de care NU trebuie sa ne ferim este el dr Mihailescu Iuliu Cosmin, sunt f multumita de profesionalismul lui si de daruirea cu care se implica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

La multi ani ! voua tuturor.

vreau sa pun si eu pe lista cu note de 10 pe Dr Pana Stelian Dorin-cu prestatie la spital Filantropia si la cabinet particular Anais. Calm , profesor in expicatii, cunoscator , si mi-a refuzat banii pusi in plic la unul din controale.
despre Filantropia, ca intreba cineva, scuze dar nu am retinut numele, am auzit numai lucruri bune si despre personalul de acolo. Inca nu am nascut , dar promit sa vin cu detalii despre spital ( stiti pina nu vad cu ochii mei....) dupa 1 martie.
pina atunci sarcini usoare, cu bine si la termenpentru unele din voi , si copii sanatosi penru cine are , si multa bafta celor ce au planuit un bb.

Giani ,.... 32+ ca am dovada

AMR 8 saptaminisioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bdiana spune:

BUNA TUTUROR....TOCMAI AM AVUT NISTE PB CU DR LA CERE MERGEAM SI AM NEVOIE DE INCA O OPINIE DACA NU RENUNT DEFINITIV.....MI-A FOST REC DR DUMITRU MIRCEA DE LA MUNICIPAL....IMI PUTETI DA INF LEGATE DE EL??????????/HELP....MULTUMESC ANTICIPAT.
DIANA,34+S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sisisailberg spune:

TextText

Doctorul Puia de la maternitatea Giulesti este doctorul cu care m-am nascut eu.Acum eu sunt insarcinata in aproape 2 luni si el va fi doctorul cu car voi nast eu primul copil!Este un om de mare caracter si devotat muncii lui Iubeste aceasta mserie...!!! MERGETI CU MARE INCREDERE LA EL PENRU ORICE PROBLEME AVETI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelly spune:

Buna fetelor sunt o viitoare mamica, sunt in 9 saptamani si am mers la domnul dr. tufan cicerone de la municipal. Mie mi-a facut o impresie foarte bune si as vrea sa aflu daca cinva mai are referinte despre dansul.

Mergi la inceput