Mamici din Tg-Mures (2)
Raspunsuri - Pagina 21
delia grozav spune:
Criss Rodica Toganel e sefa sectiei de Cardiologie pediatrica. Eu am facut stagiu pe acolo, de ce intrebi?
Vin si eu la intalnire!
Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 6 ani si Medeea 1 an si 8 luni
canuta-om-sucit spune:
Delia tocmai am primit un telefon de la o tipa care vine luni sa imi prezinte 2 tantici, pentru Dimitrie, chestia e ca eu mi-am gasit deja femeie. Daca te intereseaza, hai luni si tu la mine la birou, la ora 14 si le vezi si daca iti plac si te intelegi cu una din ele, o iei acasa:D
Stiu cat e de greu sa cauti pe cineva!
Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience. ![]()
olim spune:
salutare
abia astept sa ne intalnim, vad ca se aduna tot mai multa lume![]()
cum ramane, ne italnim pe 2 iunie?
delia bafta la gasit bona
va pup pe toate

+12
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by delia grozav
Criss Rodica Toganel e sefa sectiei de Cardiologie pediatrica. Eu am facut stagiu pe acolo, de ce intrebi?
dede, Adi 6 ani si Medeea 1 an si 8 luni
Multumesc pentru raspuns. Am avut pe cineva internat acolo cu fetita si va trebui sa fie operata, are prolaps de valva mitrala. Doamna a fost trimisa de la spitalul de copii din Botosani la doamna doctor Toganel.
canuta-om-sucit spune:
Mama ce vreme tampita! Ieri asa de tare fulgera ca m-am dus si l-am luat pe Dimitrie cu mine in pat ca imi era frica ![]()
olim spune:
salutare tuturor
eu azi is cam ocupata cu mutatul, asa ca nu stiu daca am timp sa mai trec.
va pup pe toate
+12
kover spune:
buna dimineata!
e gata (pt. cine serveste).ura! a iesit soareleolim:ai terminat mutatul?esti bine?2 iunie:zi de intilnire atunci?delia:eu intrebam cum te descurci!si servici si 2 copii?ooana:prima intilnira e mai grea,asa ca la venirea ta deja o sa avem "experienta"la intilniricamelia:absenta lunga,ce mai faceti? fetita?la voi cind e vacanta?iti trimitem pupici prin olim.o zi frumoasa va doresc
Camelia spune:
Morgen!
Cine bea o cafea cu mine?
Olim, e adevarat? Chiar vii la München?
Kover, suntem bine, multumim de intrebare.Am reusit sa ne instalam in noua locuinta.Desigur, mai sunt de pus la punct niste lucruri dar e timp si pentru asta.Teodora e bine acum.A avut conjunctivita zilele trecute si a fost tare aiurea.Dar acum a trecut si merge iar la gradi.
O sa venim si noi la vara in Tg M.Inca nu stim exact cand, depindem de concediul sotului.Cel mai probabil va fi in iulie.
O zi usoara, sa aveti!
Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.
olim spune:
salutare tuturor
am reusit sa ma mut la ofice-ul nou, si de luni merg la munca acolo.Nu prea imi place ca e zona foarte aglomerata, si nu voi mai avea linistea de aici, dar oricum nu am de mers decat o saptamana si apoi cand ma intorc mai vedem noi.
camelia, trec prin munchen, cred ca duminica dimineata.Noi cand ne ducem acasa ne ducem intotdeauna prin Germania, ![]()
fetelor, cu intalnirea . cum vreti voi si cand puteti, dar sa stiu si eu din timp, ca acasa nu am net, si nici nu prea stiu daca am timp sa intru de pe la un net-cafe.
Saptamana viitoare mergem acasa, abia astept![]()
va pup pe toate si sa ne auzim cu bine luni
va doresc un wek frumos tuturor

+12