Mamici din Tg-Mures (2)
Raspunsuri - Pagina 16

kover spune:
HI!HI!noi la capitolul greutate va depasim:Robert-4600 g,58 cm, iar Kristian 4350,si 56 cm.(el a fost scos cu 10-11 zile mai repede),pt. siguranta amindurora.

Criss75 spune:
quote:
Originally posted by kover
HI!HI!noi la capitolul greutate va depasim:Robert-4600 g,58 cm, iar Kristian 4350,si 56 cm.(el a fost scos cu 10-11 zile mai repede),pt. siguranta amindurora.
Waaaaw, chiar uriasi!

olim spune:
uriasi copii, important e sa fie sanatosi
am facut programare pe 30 mai la eco la cluj, sa ii facem o surpriza lui tati, ca atunci e ziua lui
va pup pe toate+11

kover spune:
olim:da!da!cel mai important e sa fie sanatosi.la maternitate cu Robert am fost in salon cu o fetita de 1550g,iar la 1 an le-am facut o poza si nu se vede deloc ca a fost mica.iti doresc multe asemenea momente si sa va bucurati din plin de ele.

kover spune:
iar eu.ca sclerozata rau sint!tot vroiam sa ma laud ca in sfirsit Robert foloseste olita si pt. pisu si pt. kk.dar cind doarme sau mergem afara nu am curaj fara scutec.criss:ziceai ceva de cura de slabire.ar trebui sa ma "impulsionezi" si pe mine.ca-s tare grasa.bianca:pai evenimentele ar fi :la sfirsit de saptamina cred ca vor fi zilele Europei,sapt. urmatoare mergem la referendum,apoi vine 1 iunie si sigur se va organiza ceva,apoi zilele Tirgumuresene,vacanta,pusul pe iarna,gradinita(scoala),festivalul vinului,Craciunul,revelionul,si a trecut anul.hai ca am glumit,multe nu stiu nici eu.oana:nu e melancolie dupa o sarcina:la noi "fabrica"s-a deschis tirziu dar s-a inchis repede.nu mai facem "fratioara".si asa una din salon cind l-am nascut pe Kristian mi-a spus ca o sa creada copilul ca is bunica lui.

Biancas spune:
Criss...eu nu am fost niciodata acolo. Acum daca stau sa imi amintesc parca stiu ceva dar nu am vazut. LA MULTI ANI daca maine e ziua ta
Olim, spre sa fie o surpriza placuta pt sotul tau
Kover, uriasi copii ai avut. Si sotul meu a avut 4300 la nastere dar e mare si acum..adica noah 1.82. Punet-i la semnatura cati ani au copii tai ca eu nu stiu si cand vb de ei nu stiu care cati ani are. Daca vrei normal
Felicitari pt olitza. Cati ani are? Dani nu suporta olitza, mai mult de 1 min nu sta pe ea
. Nu l-am pus cand a fost mic ca am zis ca am timp si acum nu mai sta.
Asta e..
Tragem o plimbare pe afara chiar daca e urat ca innebunesc in casa
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop

SimonaU spune:
Salutare mamici de Targu Mures! Salutare Oana
Ma intreb de ce gasesc eu pe subiectul mamicilor de Mures o mamica de Maramures? (Olim) (nu de alta dar si eu sunt de Tg Mures via Maramures)
Asa, si inca o intrebare daca sunteti dragute. Au inflorit deja bujorii la Zau?

Criss75 spune:
quote:
Originally posted by kover
criss:in cazul in care nu apuc sa intru miine:
La Multi Ani
lui Alexsi
Multumesc mult, acum muncesc la tortulet si sunt in pauza, pana se coace blatul.

Criss75 spune:
quote:
Originally posted by Biancas
Criss...eu nu am fost niciodata acolo. Acum daca stau sa imi amintesc parca stiu ceva dar nu am vazut. LA MULTI ANIdaca maine e ziua ta
Merci, dar nu e ziua mea. Alexutu meu implineste maine 4 ani.