FIV 115
Raspunsuri - Pagina 31
marrina spune:
cris86 SA fie intr-un ceas bun!
denissa K1 Mesajele tale apar mai tarziu pentru ca esti la inceput si sunt moderate iar cand apar fetele mai active deja au citit pagina unde ai scris tu si nu le mai vad ca sa-ti raspunda.
Asa cum ti-a scris si Dariela pana la punctie platesti numai medicamentele la Giulesti. La stimulare pregateste-ti vreo 3000 RON ca sa n-ai surprize ca nu-ti ajung. La punctie te prezinti cu 300 euro si contravaloarea in lei a 1100 euro.
Ureaplasma se face in cultura de col. Deci trebuie sa mergi la un ginecolog care recolteaza culturi de col. Si se face cultura de col pentru Ureaplasma, Chlamidia si Tricomonas (sper ca-mi amintesc bine). Cu siguranta se fac si in Iasi.
Histeroscopia este o investigatie in care se controleaza interiorul uterului cu un endoscop. Ti-a recomandat-o profu?
Kora, Dariela, Aldolina
pussi Multumim de poze.
Magda Eu am avut in general prolactina usor marita. Prima data Ancar mi-a dat Dostinex (8tb) dupa care mi-a scazut ca avionul in picaj. Apoi am incercat cu Vitex si acum am descoperit ca are clare legaturi cu tiroida, daca nu hipofiza e de vina. Se cerceteaza bine amandoua.
Eu in 24.04 merg la Giulesti. Mai are cineva programare atunci?
De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!
marrina
ana_p spune:
Buna, fetelor!
Sunt in mare graba , ca ma asteapta o inspectie de toata frumusetea la serviciu si am multe hartoage de facut, dar voiam sa va rog sa-mi dati si mie idei despre cum sa-mi procur progesteronul injectabil. Am inteles ca din tara este imposibil, am facut demersuri pe la cateva farmacii, iar din strainatate, din pacate, nu am nicio cunostinta care mi l-ar putea cumpara. Eu mai am aproape 2 luni pana la punctie, dar vreau sa imi fac rost din timp daca se poate. Imi trebuie reteta data de cine ?
Multumesc mult!
Ana
KoraPop spune:
ana_p si dr. T iti da reteta ,i-a dat si lui Madlen, zouzounaky parca stie o adresa a unei farmacii din Elvetia sau Germania,nu mai stiu exact.Alte fete au reusit cu sau fara retea din Szeged ( Ungaria) dar trebuie ca cineva sa mearga pana acolo sau sa gasesti vreo cunostinta care are drum pe acolo.Ai timp 2 luni,gasesti tu o solutie!Multa bafta la inspectie,dar si la analize!
cris sa fie intr-un ceas bun ,multa bafta!!!!
Pussi acum am avut putin timp in sfarsit si m-am uitat la pozele tale....sunt emotionante la maxim!Sarcina cat mai usoara si bebelasi sanatosi!
Kora
CARPE DIEM!
madalina28 spune:
Kora nu vrei sa deschizi un nou capitol???L-as deschidfe eu dar nu prea stiu.Multumim mult,anticipat.
Madalina
si maine e o zi...
Danuska spune:
Buna,fetelor!
Chiar daca sunt noua pe acest forum sa stiti ca va citesc de mult timp.
Pot sa va spun despre mine ca ma chinui de 5 ani sa am un copil si nu am reusit pana acum. Am facut 2 inseminari, una la Medsana cu Dr. Ancar si una la Giulesti cu d-na Dr. Bucur Cezara, dar din pacate fara rezultat. In urma unei laparoscopii pentru a vedea daca am trompele infundate mi s-a depistat endometrioza de care am fost operata (ovarul stg fiind foarte afectat). Dupa operatie mi s-a spus ca singura sansa de a avea un copil este FIV. Intamplator am aflat de clinica Polisano din Sibiu care si-a deschis anul trecut in toamna centrul de fertilizare, aici venind un medic din Austria care face fertilizarea. Initial as fi vrut sa fi facut FIV la Giulesti fiind mai aproape de casa dar nu-mi pare rau de alegerea facuta, aici fiind niste doctori de nota 10.
Saptamana trecuta pe data de 14 aprilie am facut FIV. Am avut 6 foliculi dar din pacate numai 2 ovocite. Embriotransferul a fost facut la 2 zile de la punctie avand divizarea de 4 si 5 celule.
Dupa 5 zile de la embriotransfer am avut scurgere = 1-2 picaturi de sange. As vrea sa stiu daca este de bine sau de rau. Voi ce credeti? Sunt stresata de acest fapt si simt ca nu mai trece timpul sa vad rezultatul.
Daca as face beta HCG-ul in ziua a 10 s-ar vedea daca sunt insarcinata?
VA UREZ TUTUROR MULTA BAFTA SI SA RAMANETICAT MAI CURAND!
KoraPop spune:
Dragele mele va invit la un nou capitol si sper din tot sufletul sa fie norocos FIV 116
Kora
CARPE DIEM!