Mamici de martie - aprilie 2007 (35)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flopici spune:

Buna seara!

Felicitari proaspetelor mamici si galeri epentru viitorele mamici! Mai aveti putin si va veti tine minunile in brate!

Frumoase povestile voastre!
Marta, foarte frumoase gandurile tale!Aceeasi zensatie de fericire am trait si eu dupa ce am aflat , dupa operatie, ca am un copil sanatos. l-am vazut intai in pozele facute se sotul meu.

Apropos de pata, si fetitza mea are o pata rosie pe pleoapa dreapta. O sa-i treaca cu timpul, m-a asigurat medicul pediatru.

Roxanici, nu iti face probleme. Fetitza mea a luat in prima luna 700 grame si 6 cm. Mai mult in lungine si mai putin in greutate. Insa in limitele normalului. Si se vede ca a cresut, a facut copanele :)) si obrajori...Ritmul de crestere e genetic...si cum eu sunt slaba si sotul meu inalt...se pare a luat ce e mai bun de la fiecare. :) Daca bb manancaa si nu plange de foame, e OK. Ritmul in care creste, dupa cum spui, se incadreaza in limitele normalului.

Tzuna, imi pare rau ca te chinui asa de tare...incearca intr-adevar sa-i faci program, asa cum sugera o mamica...poate intra in ritm si se linisteste.Si neaparat, mai consulta un pediatru, poate chiar o doare ceva si tu nu stii ce....

Copilasul mei mananca din teei in trei ore, dopar san ( cantitati variabile, de exemplu azi la 8 a mancat 130 g, la 11-100 g , la 14- 100g si la 5-30 g), iar acum doarme linistita. Nopatea doarme de la 11.30 pana la 7, cand se trezeste pentru ca face kk si se chinuie saracuta si cate o ora.

Ieri insa a fost asa de maraita si tacea doar daca o luam in brate. Si pentru ca nu vreau sa o invat in brate, am iesti afara, chiar daca ploua. Am plimbat-o o ora si asa s-a linistit si a fost cuminte toata seara.

Eu o mai rasfat si o iau in brate, chiar daca nu plange. O mangai, ii borbesc, o plimb si ii arat casa...cam zece minute...si apoi o pun in patutz. Sta foarte cuminte dupa ce o iubesc asa!Intr-adevar, nu e bine sa ii invatam in brate, dar dind cand in cand trebuie sa sinta afectiunea noastra, sa simta ca ii iubim. Mai ales ca sunt pestisori...care sunt extrem de sensibili.

In ceea ce priveste vaccnul, eu voi opta pentru cel scump. Am inteles ca este mai bun...si asa mi-a recomandat si pediatrul. Merg pe mana lui.

Legat de mancare, am o prietena cu un bb de 4 luni, care alapteaza si care a mancat absolut orice, inclusiv cate o cafea.Si bb nu a avut colici si nici alta problema. Asa ca am inceput si eu, am incercat azi cu o rosie, sa vad daca o afecteaza. Si o cafea...dar fara cofeina.Ce bine e dimineata cand miroase a cafea in casa!

Am si eu o intrebare: voi ati primit alocatia, trusoul si ajutorul acela? In cat timp de la depuynerea osarului vin? Si le aduce postasul pe toate?

Va las, ca am de calcat hainutze pentru bb!

Seara placuta!

Florina, mamcia de Martha Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

KMI ZYMAFLUOR din cate stiam eu sunt pentru dintii copilasului, pentru a creste sanatosi si da sunt niste tablete.

Cria38+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flopici spune:

Scuze pentru greseli...dar sunt cu o ureche spre bb.. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

Vin si eu cu noutati....vechi....

Am fost astazi din nou la control si bebelina mea nu vrea sa iasa si gata.Totul e bine m-a programat pt. internare si provocarea nasterii pe vineri la ora 9,eu sper sa nasc pana atunci desi nu prea sunt sanse,colul e inchis ea nu a coborat....o sa fac si mai multa miscare poate,poate.

Despre nu poate fi vorba deoarece mi-a interzis medicul....

Asta e asteptam....

FELICITARI LOREDANA
FELICITARI TANYA

laura40+2arianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Se pare ca am mai ramas doar cateva care urmeaza sa nastem pana la sfarsitul lunii aprilie.

La mine AMR 8 zile pana la cezariana si pe de o parte abia astept, pentru ca am tot felul de probleme, din ce in ce mai greu de suportat. Pe de alta parte imi este teama.

De ieri seara am dureri ca la ciclu care nu prea cedeaza nici la N0-spa, nici la scobutil si imediat ce ma ridic din pat imi simt burtica tare. Arata cumva a inceput de travaliu? Ca eu sunt setata pe 26 aprilie si nu vreau sa se intample inainte.

Sherbi tu ai stat in garsoniera la Elias. Copilul a stat cu tine in camera?

Am tot auzit de scutecele de finet. Sunt necesare in spital si, in general, la ce folosesc?

Pupici pentru toate fetele si capul sus gravidutze. O sa fie bine si pentru noi.

Valentina 37+ cu bebe Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellamiss spune:

Buna seara,fetelor!Sa va traiasca bebeii!!!Ia spuneti-mi si mie si voi ati avut nopti albe cu plimbari la baie?Eu nu mai pot sa dorm,burtica imi este tare de 3 zile si el tot da din picioruse niste lovituri zdravene de ma taie respiratia.Aseara cred ca am fost fost de 10 ori la baie si dimineata m-am trezit cu o durere de cap!!!!!Nu mai suport ,asa de mult se lasa asteptat!!!!
CRINA mersi de incurajare, tu o sa o vezi mai repede ca ai DPN pe 21 .Ce bine de tine!!Doctorul mi-a zis ca daca nu vrea sa iasa pana vineri sa merg la control.Dar tot speram sa isi faca aparitia cat mai curand ca si eu si sotul meu ne-am saturat sa tot asteptam.Va pup pe toate si nastere usoara celor care urmeaza ca avem nevoie.

ELLA 39 sapt.
http://bd.lilypie.com/4WaLp2.png
http://community.webshots.com/user/mihaela160705

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanya spune:

quote:
Originally posted by loina_ln

Buna fetelor,
revin dupa o perioada cam lunga in care nu am mai scris..
in primul rand felicitari mamicilor care au reusit si si-au vazut puiutzii cu bine
despre mine.... am ajuns la capatul rabdarii. nu mai stiu ce sa fac: am 40 sapt , sunt cat casa si nu mai nasc
BB este bine, cu prezentatie craniana dar ff sus iar colul este lung si inchis. in plus se pare ca BB este cam marisor, are cam 4kg. nu stiu cum sa o conving pe sa imi faca cezariana. EU NU MAI POT. ma dor toate oasele, si dorm cate 2-3 ore pe noapte.
doctorita zice ca nu are ce sa imi faca atata timp cat BB nu este pregatit, colul este inchis si lung. in ultimele 3 sapt m-am dus de 6 ori la control si ...nimic.
voi ce ziceti? cat mai pot sta asa? eu sunt si putin paranoia .. imi e frica sa nu pateasca ceva BB in burtica...
asta noapte cred ca am visat ceva rau ca m-am trezit plangand

cu
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev103pr_.png"

Trebuie sa o convingi! Si sa ai in vedere ca nu este singura doctora, exact la fel am patit si eu si crede-ma ca m-am chinuit infiorator, nu are rost sa iti povestesc, nu vreau sa te sperii, poate e de la caz la caz dar exact la fel a fost si colul meu cand am nascut. Singura mea consolare este ca dupa 1 zi m-am simtit la fel ca inainte sa raman insarcinata.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/tanya_bi22/album?.dir=/77a1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Hello,

mda, vad ca suntem nerabdatoare toate care am mai ramas... si al meu e sus si colul scurtat dar inchis (asa era cel putin saptamana trecuta si nu cred ca s-a intamplat ceva deosebit)... macar mai merg la cumparaturi, mai gatesc ceva...

Desi nu prea am somn noaptea, am inceput sa am o stare de oboseala... ieri am dormit la amiaz, apoi n-am adormit noaptea decat pe la 4, m-am trezit la 8... acum iar mi-e somn, dar azi ma las pe somnul de noapte

Maine merg la munca sa imi iau adeverinta de salariat... de fapt sa depun cerere, ca o sa-mi fie gata abia miercuri, deci inca un drum pe sub tot Bucurestiul (stau in Berceni si lucrez in Baneasa)

Fetele cu cezariana: stiu ca e de evitat efortul o vreme...aveti voie macar sa pedalati? (ma gandesc mai mult la aquabike... daca pana acum am facut aquagym as continua cu ceva in apa si dupa ce nasc )

loina: colul lung si inchis s-ar putea sa aiba legatura cu lohiile... citisem cred ca pe aici ca trebuie sa fie deschis, si chiar daca e deschis "fortat" sa nu se inchida la loc sa se poata scurge lohiile... sper sa nu vorbesc prostii

Va las, sa aveti o seara frumoasa, asa cum v-o doriti!

Diana 38+ cu Mihai-Alexandru
AMR 7 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Vai Karra ce draguti sunt Maria ta si sotul tau...iti vine sa-i mananci...ce zambesc ei amandoi....sa va traiasca mandretea de fata....o intrebare unde i-ai dat fetitei gauri in ureche...ca eu la spital la cat de stresata am fost am uitat

Diana proaspata mamica de RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada_rozz spune:

Buna fetelor,

Offf...asa de tare imi doresc sa scriu pe forum mai des...dar nu reusesc deloc.Abia daca citesc printre randuri ce mai scrieti voi.

Vreau sa felicit proaspetele mamici si sa tin pumnii gravidutzelor care urmeaza sa nasca.

Noi suntem in general bine.Facem saptamana asta 2 luni si nici nu imi vine sa cred ce repede trece timpul.

Bebe nu prea plange de la colici,dar se chirceste si se inroseste la fatza mai mereu.I-am dat Sab Simplex de la inceput,inainte de fiecare masa si cred ca si-a facut efectul.A fost constipat dar acum si-a revenit.Nu stiu daca are vreo legatura dar de cand am inceput sa mananc mere,bebe nu mai e constipat.

Ii dau sa pape san,dar nu prea are rabdare mai mult de 1O minute si ii dau completare dupa.Mananca intre 90 si 140 ml de Humana.Daca nu ii dau san deloc mananca si 170 de ml de Humana.

Cred ca a luat in greutate mai mult decat suficient,si are acum 6,800 kg.Nu e grasan,dar e lungutz si probabil de aia.

Fug ca plange bebe...va pup pe toate

Mada si bebe Mark Alexandru(22.02.2007)

http://b1.lilypie.com/dmDIp2.png

Mergi la inceput