Mamici de martie - aprilie 2007 (35)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Raisa multumim pt complimente......la spital in ziua in care am plecat i le-a facut o asistenta.....

Noi in seara asta am facut prima baitza fara sa plangem nici un minut.....ce bucuroasa sunt...am urmat reteta uneia dintre fete numai retin care sa facem apa la 41 grade si am vaz ca i-a palcut...cat timp o incercam cu cotul urla fata de numa acuma in schimb...a fost super....si nici cand am scos-o si am facut masajul cu ulei nu a mai plans.....

sunt fericita in sf caci credeam ca a mea fata nu o sa-i palca baia deloc.....

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Buna seara burtici, mamici si bebici,

Lili_g – sa-ti traiasca fetita. Tie refacere usoara. Sper sa-ti reglezi somnul cat mai repede si sa te odihnesti.

Felicitari Loredana, si pentru Tanya. Sa va traiasca puiutzii si sa fiti fericiti. E bine atunci cand totul se termina cu bine, si asa cum spun toate mamicile si cum sper ca o sa simt si eu, durerile si alte probleme din timpul nasterii le uitam cand ne tinem bebelusii in brate.

diana_jors – mai avem putin si scapam si noi. Sa ne vezi atunci plangandu-nre de colicii bebelusilor. Sau poate om fi noi mai norocoase (nu cred ca scapa cineva, dar nu strica sa fiu optimista acum, nu?). Si cum a zis Cria Lady first, asa ca ma lasati intai pe mine, tu oricum esti programata luni iar eu vineri si apoi ne urmeaza si Cria. Si apoi profitam de faptul ca suntem la urma si mai aflam de la noile mamici cate ceva util pentru dupa. Si vad ca esti grabita sa-ti revi la forma dinainte de sarcina daca tu te gandesti de pea cum la pedalat. Bravo tie.

Tzuna imi pare rau ca te chinui atata cu bebelina ta. Poate e doar plina de personalitate, vrea atentia voastra tot timpul. Sau poate ceva o supara si un alt pediatru (dar la cati dr. ai mers cred ca nu mai ai incredere nici in ei) te-ar dar putea sfatui cum sa treceti mai usorpeste aceste stari.

martutza – impresionanta povestea nasterii tale. Ai talent la scris. Si eu o sa fac in curand 36 de ani si sunt la prima sarcina, asta dupa ce ne-am dorit un bebelus sani de-a randul. Cand vrei ceva cu ardoare si te rogi pentru asta Dumnezeu chiar ne asculta rugile.

lauramar se pare ca o sa nastem in aceeasi zi. Si pe mine tot vineri m-a chemat dr., dar la 7:30 pentru analize si apoi om vedea. Eu chiar sper sa rezist pana atunci.

sherbi – o sa-ti urmez sfatul si nu o sa iau nici un laxative. Vad eu daca fac la Giulesti sau nu clisma. Oricum saptamana asta mananc cat mai lichid si mai mult fructe si legume. Sper sa nu fac vre-o bucurie acolo pe masa.

Sa aveti o noapte linistita

Crina 39+ Maria Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Fetelor de cate ori am voie pe zi sa ii dau 50ml de ceai baby drink??

Tzuna permite-mi sa-mi dau si eu cu parerea la problema ta.....am vazut ca spui ca ai lasat-o cu sotul tau 2 ore si tu ai dormit... cu sotul tau a stat linistita sa inteleg. Oare cu tine nu e agitata din cauza starii in care te afli tu?!
Stiu ca starea mamei se transmite copilului....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

Crina si sa fie intr-un ceas bun!!!

Dar eu tot trag speranta sa vina mai repede....,totusi important este sa trecem peste tot cu bine si sanatoase.

laura40+2arianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Oare cum se mai simte Val?
Pai sa ne incurajam nu?

Cria38+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gore78 spune:

Buna seara la fete,
Am intrat sa va anuntam ca, vineri, 13 aprilie la ora 12.04 s`a nascut Sabin-Andrei, prin cezariana, a avut 4.200 kg, 52 cm, apgar 9, iar azi am venit akasa
Rugaminte, stiu ca s`a mai discutat, dar, totusi dak puteti sa`mi mai spuneti o data cum si cat timp se poate tine laptele muls pana papa bb? multumim

Ce bine`i akasa!!!
pupam fetele care urmeaza sa nasca, bb care s`au nascut intre timp si mamicile.

Cris si bb Sabin Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Bine ai revenit Gore78 si sa-ti traiasca norocosul Sabin.

Cria38+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Bine v-am regasit!

Intru putin ca am avut o noapte de cosmar .
Pentru ca nu mai am suficient laptic pentru David,am apelat la rezervele din congelator.Si,desi folosesc de cateva zile din ele,azi-noapte am avut surpriza neplacuta ca David sa refuze laptele!

La ora doua ma scoala sotu'(ca el era "de serviciu") sa vin repede ca bebe e bolnav,refuza sa manance.
Era mort de foame,isi manca mainile,apuca biberonul,tragea de cateva ori si apoi urla cu gura plina de lapte.Va dati seama ca se si inneca si ne-am speriat ceva teribil.Nu mai stiam ce sa facem cu el.

Am suspectat ca are nasul cu mucisori,ca ni se parea ca fornaie,apoi am zis ca are gatul rosu,dar nu reuseam sa ne uitam...febra nu avea,ud nu era,hainele nu-l strangeau,ce sa mai,a fost un cosmar,copilul era flamand,urla,iar noi eram ca prostii,nu stiam ce sa facem.

Obositi,franti,spre dimineata ne vine ideea stralucita sa mirosim laptele...si...mirosea groaznic,cum sa-l inghita bietul copil?

Laptele era din 1 aprilie,deci nu deloc vechi,ce sa mai cred?
Voua vi s-a intamplat?
Oare cat de sanatoasa e metoda asta de conservare?

Eu sunt derutata si nu stiu daca am s-o mai folosesc dupa aventura de azi noapte...

Noroc ca nu m-am dus cu copilul la urgente,ca mi-l internau imediat fiind asa mic si-l chinuiam degeaba cu cine stie ce investigatii...

Va las ca m-am cam lungit si bebe David ma cheama la raport .

Felicitari fetelor care au nascut .

Va pe voi si pe bebicii vostri,somn usor!

lilidana cu bebe David-Gabriel 11 martie 2007

http://community.webshots.com/user/lilidana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

daca vreti sa cititi despre alaptat&co, veniti aici:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=97022

un site f bun despre alaptat:
www.kellymom.com
despre muls,pastratul laptelui,etc:
http://www.kellymom.com/bf/pumping/index.html
www.breastfeeding.com
www.lalecheleague.org

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

felicit si eu noile mamici si incurajez ultimile burticute!

mai avem putin si ne mutam la scutece!!!
noi suntem bine.bebele e tare cumintel.mananca cam din 3 in 3 ore.eu ma stresez mult ca-mi adoarme la san si tare greu il mai trezesc.am avut si eu zile cand am plans si nu stiam cum sa ma organizez ca bebele vroia sa manance cam din ora in ora si eu nu reuseam sa fac mai nimic,sanii ma dureau de nu mai puteam ca mi se intarisera mai ceva ca pietrele,ochii imipicau in gura de somn......si uite asa am cedat!noroc cu sotul ca este acasa si ma ajuta si ma intelege.
acum sunt stresata ca nu gasim un pediatru ptr.bebe.nici nu stiu daca ia in greutate(nu l-am mai cantarit de o sapt.de cand a venit de la CSLC)

etelor am si eu o intrebare:cand eram graviduta am citit pe forum niste exercitii de vedere,de auz,ceva gimnastica ptr.bebe.....era tare interesant mesajul.scria si in ce perioada se pot face.....dar ,,desteapta,,de mine nu l-am salvat atunci si ma chinui de cateva zile sa-l gasesc si nu dau de el.
daca cineva are linkul,va rog din suflet dati-mi-l si mie!!!!

va pupic pe toate!

Carmen de Darius

Mergi la inceput