Mamici de martie - aprilie 2007 (35)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

In sfarsit am reusit sa mai intru si eu nu de alta dar mai am putin si innebunes.
Bebe are colici,Maria imi mananca zilele cu prostiile ei si Robert ....are examene in mai si la sfarsitul lui iunie asa ca trebuie sa stau cu sula in coasta lui ca sa invete.S-a schimbat ministrul invatamantului si numai Dumnezeu stie ce ne asteapta.
Destul despre mine.

Felicitari celor care au nascut si tin pumnii pt cele care mai urmeaza.

Va pup pe toate si tare mi-e dor de forum si de voi.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Elyanne te rog spune-mi si mie cand ai timp daca atunci cand editezi subiect e ok ca apar in bara din dreapta trei semne pt editare, stergere si replay to topic. La celelalte subiecte nu apare decat ultimul semn si nu stiu daca am procedat asa cum trebuie cand am scris povestea nasterii fiului meu.Mersi.

Marta mamica fericita de baiat si Victor-Mihai

Mergi la inceput

Ralualexandrei mult succes lui Robert iar tie rabdare si calm sa poti trece peste toate. Cred ca de fapt la experienta ta tu stii cel mai bine ca totul se rezolva cu bine din dragoste pentru copii nostrii. Nu stiu de ce am avut impresia ca stai in Militari.Gresesc? Daca stai in zona poate ne intalnim intr-o zi cu carucioarele.

Ionelac eu ii pun camasa de corp din aia de se petrece la spate, pantalon subtire si un costumas gen salopeta mai groscior, caciulita subtire si una mai grosuta, il bag in portbebe si il pun in carut.Daca se face cald scot una din caciuli si desfac fermoarul la portbebe.Il verific la ceafa sa nu fie transpirat si la manute sa nu fie reci.Asa m-a invatat dr sa verific daca ii e bine lui bebe.Cand a fost cald nu am mai pus pantalonas sub salopeta ci am pus doar sosetute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanya spune:

Am reusit pe data de 11 (exact la 40 sapt)am fost mereu adepta sa-mi vad si eu comoara cea scumpa, pe Teodor Patrick, 3800gr. 55 cm., o nastere care nu o doresc nimanui si despre care nu voi vorbi vreodata din simplul motiv ca vreau sa o uit...am fost mereu adepta ca nasterea naturala e cel mai bun lucru, m-am inselat amarnic, principalul este ca amndoi suntem bine, sanatosi, eu ma simt perfect din prima zi, am iesit din spital vineri, alaptez si am cel mai frumos baietel din lume...felicitari toturor celor care ati devenit mamici si celorlalte le doresc nastere usoara si sa profite de ultimele clipe de libertate...dormiti, dormiti si iar dormiti
Va pup pe toate

http://pg.photos.yahoo.com/ph/tanya_bi22/album?.dir=/77a1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Tanya, felicitari bine te-ai reintors; toate gandurile bune ptr tine si ptr baietel.

La fel ca si tine simt si io, legat de nastere; hai ne luam de mana si cautam pe cineva sa ne stearga creierul in zona unde sunt amintirile alea

roxana, mamica de Rares Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Felicitari Tanya sa creasca Teodor sanatos si sa-ti aduca numai bucurii.

Cria38+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loina_ln spune:

cria am cam incercat de toate. duminica am facut o lunga plimbare, am facut mancare, iar despre , sotului meu ii este frica sa se apropie de mine, cica si asa stau gata-gata sa explodez. sunt umflata ca un balon si el nu poate sa se apropie de mine ca sa
joi fac 41 sapt. oare cat mai stau asa? mi se pare ca sunt gravida de o viata.... si de ce nu vrea sa imi faca cezariana? ce legatura are colul cu cezariana?

cu
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev103pr_.png"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Buna fetelor,

Am venit de la echo si mi-au spus ca BEBE ESTE MIC. 2.5KG.
Sunt disperata pentru ca fac tot posibilul sa ma hranesc, efectiv nu ma asteptam la asta. Pe de alta parte placenta si lichidul sunt ok.
Vor lua o hotarare sa ma induca cat de curand din cauza problemelor mele de coagulare.

Mergi la inceput

Arthurana nu dispera.Au fost si copii mai mici decat al tau, important e sa fie sanatos ca il faci tu mare.Mult curaj si cu Dumnezeu inainte.

Loina incearca sa vorbesti si cu alt medic.Indrazneste si vorbeste si cu doctora ta despre maturarea placentei si alte situatii pe care doresti sa le eviti.Poate trebuie "stimulata" sa-ti faca cezariana.Ma voi ruga sa fie totul bien si sa-l ai in brate pe bebe cat mai curand.

O seara buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

ROXANA, SE PARE ca e doar o asemanare si nu vorbim de acelasi lucru, ce am eu se numeste ZYMAFLUOR si sunt pastilute nu sirop, contin si vit D; mi le-a recomandat dr dar se dau la bebe de trei luni;

TANYA, felicitari mamii si sa creasca mare si sanatos Teodor!!!

Mergi la inceput