Mamici de martie - aprilie 2007 (35)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Datorita unor probleme la calc apar unele greseli.
Asa ca am rescris povestea si am completat-o si o gasiti aici;
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=98470

sper ca am pus bien link-ul.
O zi minunata si fara probleme.

Marta mamica fericita de baiat si Victor-Mihai

Mergi la inceput

Felicitari Loredana.
Tu ai facut un baietel cu par mult si negru eu unul cu par mult si blond.
Sa-ti traiasca si sa te refaci repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

FELICITARI LOREDANA SI SA VA TRAIASCA BAIATUL SI MULTA SANATATE !!!

despre vaccinul de la doua luni eu stiu asa de la sora-mea care le-a experimentat pe ambele cel de stat si cel de cumparat si anume cel de stat de gratis da anumite reactii la bebe printre care si febra , durere iar cel cumparat nu da nici o reactie rea chiar daca e mai scump; de cumparat este unul frantuzesc si unul nemtesc ambele trebuie comandate sau cel putin la noi , nu le are in cabinet tot timpul;

azi noapte s-a trezit si Timeea la 2.30 dupa care din doua in doua ore, nu stiu de ce dar manca tot putin si adormea, mai mult parca vroia doar sa ma simta; si noi iesim f mult pe afara pt ca acolo adoarme , in casa dimineata de cand se trezeste pe la 7.30 sau 8 si pana la 12.30 cand iasa afara doarme doar o juma de ora sau atipeste zece min, nu prea mai pot s-o adorm in casa; sta cat sta cuminte in pat iar cand se plicti incepe sa schelalaie pana trebuie s-o ridic si atunci tace, si mie mi-e greu s-o tot tin in brate chiar daca inca nu e f grea, ;

nu stiu de ce am ramas cu o durere de picioare de la genunchi in jos ca atunci cand aveam greutatea burtii; pe voi va mai doare ceva?

s-a gandit cineva sa-si puna sterilet? am inteles ca ar fi una din cele mai bune metode, nu stiu ce sa zic, astept pareri;

Roxana spuneai odata despre ZYMAFLUOR , ESTE CAM ACELASI LUCRU CU vigantolul, trebuie intrerupt Vigantolul cand se incepe cu Zymaf...

TZUNA multa bafta cu Maria , sper sa reusiti cat mai curand s-o mai potoliti din plans, si eu cand am fost bebe imi zicea mama ca eram tare rea si dupa ce am crescut m-am facut asa copil cuminte si linistit, nu ca sa ma laud; macar sa fie si a vostra asa;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dallina spune:

Buna fetelor,mai sunt si eu pe aici chiar daca nu scriu atat de des va citesc mereu si sunt alaturi de voi.
Felicitari Diana, chiar m-ai luat prin surprindere cu nasterea dat fiind ca noi aveam acelasi DPN, se pare ca bb tau s-a grabit dar ma intreb eu daca il duceai pana la termen cum o mai scoteai afara daca acuma a fost asa de mare.
Va doresc multa sanatate la amandoua si refacere cat mai rapida.
Cria se pare ca pana la urma o sa ramanem noi sa misunam pe aici.Eu o sa am vesti despre bb miercuri cand ne-a chemat doctorul la control.Tare sunt curioasa ce are de gand fetituca asta a mea.
Felicitari si lui Carmen bine ai venit acasa, multa sanatate tie si lui bb.
Lili, totul e bine cand se termina cu bine, multumim pentru povestea ta.
Danuta felicitari si sa-ti traiasca bebeu.
Elpower ce poveste cu nasterea ne-ai scris, bine ca esti bine si tu si bb,DD a fost cu voi.
Loredana, felicitari si multa multa sanatate.Sa ai un bb mancacios si sanatos.
Acum pun si eu la lucru majorete pentru noi cele care am ramas codasele listei.

Va pup mamici si burtici si sa auzim numai de bine.

38+ cu bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loina_ln spune:

Buna fetelor,
revin dupa o perioada cam lunga in care nu am mai scris..
in primul rand felicitari mamicilor care au reusit si si-au vazut puiutzii cu bine
despre mine.... am ajuns la capatul rabdarii. nu mai stiu ce sa fac: am 40 sapt , sunt cat casa si nu mai nasc
BB este bine, cu prezentatie craniana dar ff sus iar colul este lung si inchis. in plus se pare ca BB este cam marisor, are cam 4kg. nu stiu cum sa o conving pe sa imi faca cezariana. EU NU MAI POT. ma dor toate oasele, si dorm cate 2-3 ore pe noapte.
doctorita zice ca nu are ce sa imi faca atata timp cat BB nu este pregatit, colul este inchis si lung. in ultimele 3 sapt m-am dus de 6 ori la control si ...nimic.
voi ce ziceti? cat mai pot sta asa? eu sunt si putin paranoia .. imi e frica sa nu pateasca ceva BB in burtica...
asta noapte cred ca am visat ceva rau ca m-am trezit plangand

cu
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev103pr_.png"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelac spune:

buna fetelor am reusit si eu sa intru putin,inca nu-mi evin cu somnul,sunt singurica,sotul la servici asa ca trebuie sa impart timpul si pentru raluca si pentru casa.sper ca o sa-mi revin.azi mi-am propus sa iesim putin daca e cald astept sa vina sotul,si sa dorm si eu putin diseara ca nu mai pot de somn.imi spune si mie cineva cum s-o imbrac cand ies pe afara,nici incasa nu stam prea bine,nu prea stiu,eu ii dau un bady nsi o camasuta si la picioare o infas cu un scutec,ce ziceti?
imi spune si mie cineva daca am voie sa manan cfructe,dr zice ca nu,oricum avem ceva colici dar ma gandesc la vitamine oentru ea.la titi m-a rupt nu mai pot,acum ma mulg la dreptul si ii dau o masa stangul,o masa muls,ca sa mi se vindece.
sper ca nu v-am plictisit si va rog sa-mi respundeti,sau daca nu mai trebuei sa scriu aci sa-mi spuneti.va pup va mai tin la curent.
ionela cu raluca maria:12 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Loina draga te inteleg si eu dorm foarte prost noaptea. La mine bebe mai are timp inca sa vina da vreau sa iti zic ca si eu sunt paranoia mai ales daca nu misca cum am patit noaptea trecuta ca am stat o ora sa il stimulez si in final mi-a dat vag o miscare. Am zis ca mai bine nasc odata decat sa stau cu grija. Incearca si tu metode traditionale, urcatul scarilor. si multa rabdare ca reusim noi.

Cria38+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Am reusit sa citesc si eu povestile nasterii, Marta frumoase cuvinte si Ela bine ca totul s-a terminat cu bine.

Cria38+ cu Vlad

Mergi la inceput

Ionelac inca mai scriem aici.Odiseea se incheie odata ce ultima gravida devine mamica.Pana atunci ce sa zic in legatura cu fructele eu consum doar compot.Dar sunt dr care spun ca poti consuma si fructe proaspete ca nu alea ar fi problema ci orarul de supt al bebelusului sau bauturile acidulate (carbogazooase).Inclin sa cred ca e asa deoarece de cand am reusit sa-l fac pe baiatul meu sa suga la 3 ore (de la inceputul mesei anterioare) si sa-l zgandar ca sa nu mai stam 1 ora la supt cred ca am scapat de colici.Acum suge cate 15 min la fiecare san max 20 min la al 2lea si doarme dupa supt 2ore si jumate iar noaptea dupa baie si supt chiar 6-7 ore.In plus eu mai mananc cate un mar si zilnic banane si am baut si suc de morcov cu portocala facut la storcator, suc de pere etc.
Sper sa scapati si voi de colici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Ce povesti.....una mai impresionanta decat alta...acu ca am citit povestile voastre nu imi mai vine sa scriu si pe-a mea. Voi ati avut intr-adevar hopuri grele de trecut...io doar mofturi....

Kiss, felicitari si multa sanatate tie. Micutului mult noroc si veselie in viata.

Ionelac, eu in zilele racoroase si ptr ca ma plimb pe la margine de padure cu bebe, imbrac bebe asa: body, costumas cu totul si o hainutza care il acopera de tot,caciulita pe cap. Asa imbracat copilul, il introduc intr-un soi de paturica sac si iesim. Cand au fost 20 de grade afara am renuntat la hainuta si am tinut paturica mai mult deschisa.

Kmi, asa e, Zymaduo se numeste ce ii dau eu si asa e, vitamina D+fluor, si dau doar acest sirop, vigantol nici nu am in casa

Tzuna, iti doresc sa ai muuuuulta rabdare cu pitica ta Maria, te chinuiesti mult, eu una nu rezist nici cand plange un pic....
Sper sa treaca repede perioada asta si sa va bucurati una de alta cat mai curand.

Amma, tot cantaresc pe Rares, si mi se pare ca suge bine dar tot cu inima stransa sunt ptr ca in 3 saptamani a luat numai ~500g.

ptr ultimii bondarei de aprilie

roxana, mamica de Rares Teodor

Mergi la inceput