Mamici de martie - aprilie 2007 (35)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Buna fetelor

Profit si eu ca doarme Alexia.Ieri am avut o fetita extrem de cumintica.Da Doamne asa sa fie mereu.
Bafta multa si curaj pt viitoare mamici din odosee.Asteptam sa nasteti sa intram la scutece.Sa vedeti fetelor si atunci atatea griji.
LORADIn sa stii ca nu esti sg care isi pune tot felul de intrebari idioate de multe ori.Asa am zis si eu ieri.Dc Alexia a fost mai cumintica, de ce cd plange iarasi de ce.

Eu zic fetelor sa nu va mai stressati sa cantariti atata laptele pe care il papa bb.Dc copilul ia in greutate chiar si minimum de ce va stressati?Eu cu asta am lasat-o moale ca Alexia a luat bine in greutate.Dar nu uitati ca nu toti copiii iau in acelasi ritm!!!

Azi imi vin iar ajutoare.o sa mai am si eu un respiro sa pot pleca prin oras dupa toale si pregatiri pt botez!!!

adina, proaspata mamica si printesa ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

GHIBUADINA- tot esti pe forum... cum ai procedat cu vaccinul de 2 luni? l-ai comandat tu de undeva anume, sau l-ai rugat pe medicul peditru sa ti-l comande? banuiesc ca au totusi un regim special. si cum l-ai ales, ca am inteles ca sunt mai multe, nemtesti, frantuzesti? eu stiu doar ca nu dau reactii adverse, febra, varsaturi, si de aceea as opta pt. unul pe comanda, decat de la stat.
acum, ca tu spui ca de la cele straine nici nu face boala, m-ai convins ca e cea mai buna alegere.
daca poti sa ma ajuti cu un raspuns, iti multumesc din suflet.

violeta patrichi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/vioserban_79/album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

La multi ani, MADA_ROZZ!
Multa sanatate,fericire si tot ce-ti doresti sa se implineasca!(in momentul de fata o noapte dormita din cap in coada!)

Eu n-am uitat nici de gravidutele ramase...doar ca nu mai am timp...David imi ocupa tot timpul!
Asa ca pun majorete pt gravidutele ramase...

Mihaela, de DAVID

DAVID...cat sunt de maricel...

Poze cu David

Poze-Concediu cu burtika de 24 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzy78 spune:

[quote]Originally posted by gabi78

La Multi Ani !! Mada_rozz
Ce mai face grasunelul de Mark....

Fetelor mi-am adus aminte.....gustul de anason ni-l aducem aminte.....erau pe vremuri bomboanele alea aproape negre lunguiete negro......alea aveau gustul de anason.....

In sfarsit a adormit bebe si merg sa dormitez si eu.....nu inainte de a-mi pune tricourile de asta noapte si ieri .....care sunt in nr d e15 la spalat....asta cum imi curge lapticul....

Intrebari dubioase ne punem toate.....fiecare vrea sa fie un parinte cat mai bun.....si sa ofere cat mai mult copilului sau...

Nu-mi vine sa cred ce repede trece timpul.....in vreo 2 sapt maxim ne mutam la clubul scutecelor......parca ieri am deschis pe forum odiseea de martie aprilie.....si palavrageam doar eu si PAULA75.....eram singurele gravidute....si va asteptam pe voi.....

Va merg sa yrag un pui de somn......ca la noapte iarasi o sa avem program....

Suzy78,mami de Nicolas Mihai - 27 februarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Ioanaradu m-ai facut sda rad in dimineata asta.....intradever este mionunat sa fie asa.+

In legatura cu titlul de la scutece eu sunt de acord cu ce a zis Roxanici

Eu am luat 23 kg...din spital am iesit fara 7 kg si acum la trei saptamani am mai scapat de 5...dar nu disper am luat 23 in 9 luni si cum sa scap[ de ele asa repede...ce e mai grav este ca au aparut vergeturile...in sarcina nu am avut deloc iar acum sunt cam speriata si momentan nici nu am timpul necesar sa ma pocup de ele....

Jaana eu combin ceaiul de anason si chimen si cu alte plante...musetel, tei, galbenele, sunatoare, fructe....fac 3 litri sau 2 depinde si pun cate un pliculet doua in fuctie de cantitatea de apa...tu neavand pliculete pune si tu o lingurita din fiecare...cred sper sa nu gresesc

Diana imi pare rau de ceea ce aipatit...dar poate inteleg si ei(proprietarii) ca este o situatie mai delicata si se grabesc sa rezolve problema
stati sa trimit mesajul ca pana il termin eu probabil treceti la urmatorul capitol
scriu la mesajul asta inter doua supturi si tot nu il termin

Diana proaspata mamica de RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Camitu, Lauramar, Cria_bv, Crina_mio, Madybulancea, Dallina, Val, Ellamiss

Sper sa nu fi uitat pe cineva
Fetelor suntem alaturi de voi si aveti rabdare ca in curand va vetiintalni minunile...acum e cea mai grea perioada de asteptare...dar mai avetifoarte putin curajjjj si multa bafta la toate

Mihaela@ sigur ca te primim in grupul nostru sa-titraiasca minunea si sa fie sanatoasa si papacioasa

Diana proaspata mamica de RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

La multi ani Mada Rozz sanatate si numai bucurii.

Cria38+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jaana spune:

martutza, roxanici, loradin, RaisaFudulu Am inceput deja sa beau ceaiul de anason si chimen. Ma uit si dupa fenicul sa vad daca gasesc... Stie careva daca e tot un condiment? Ca e singura sansa sa il gasesc pe aici

Incerc sa ma si disciplinez si sa mulg la intervale regulate si scurte de timp, sper sa ajute. Cit despre supt.... Cristinuta mea e extrem de nervoasa cind ii este foame si oricit am incercat sa o fortez si sa ii pun sinul in gura, nu vrea nici macar sa il apuce... si plinge atit de tare ca eu una nu am inima sa o las sa tipe. Dar perseverez... cind nu e f. flaminda, mai suge.

Din pacate si productia e mica, asta noapte a tras cu sete citeva minute din ambii sini dupa care a inceput sa tipe... M-am muls imediat dupa si n-au mai iesit decit citeva picaturi...

Intr-adevar gustul de anason e f.f. cunoscut! Cred si eu ca de la niste bomboane de pe vremea copilariei... cel putin asa spune mama.

La Multi Ani Mada_roz!

Majorete si ptr ultimele din odiseea noastra! Sa aveti nasteri usoare si bebei sanatosi! Va asteptam cit mai repede la discutiile despre :

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_2007 spune:

Continuarea dragi mamici aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

quote:
Originally posted by karla32

Va sarut mamici, bebici si care mai sunteti burtici!

Nu am reusit cam demult sa mai citesc! sa scriu nici atat! Am avut zile grele! M-a durut operatia si m-am simtit epuizata! Pe deasupra am si niste stari depresive...mai ales seara! Plang ca o disperata! Ma uit la copil si mi se innoada lacrimile in barba! Nu stiu ce am! totul e altfel, sunt obosita si speriata! Noroc ca Luca e cumintel!Plange destul de rar. Mananca doar san si sunt cam derutata ca nu prea stiu cat mananca o data. Si nu suge nici prea des. Ma gandesc ca daca nu plange inseamna ca e satul! Lapte am garla! Suge el, ma mulg, curge pe mine si tot mai e! Aaaaaaa! Si sughita! Bebeii vostri sughita des? Adevarul e ca si in burtica tot asa era! Avea reprize de sughit! Sper ca nu are vreo problema!

Mi s-a trezit puiul! Va sarut si revin!

Raluca cu bebe Luca

Toti bebeii sughit! Linisteste-te si vei vedea ca si laptele vine bine. Si uite aici:

http://www.desprecopii.com/info.asp?id=94]Despre alaptare[/url]

Linkul asta e util, si mai sunt si altele related.

toate burticile, mamicile si mai ales bebeii.

Ella de Iulia Maya 16 februarie 2007

Mergi la inceput