Mamici de martie - aprilie 2007 (35)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Uitasem,
greu zilele astea cu neuronii .
Eu am dat jos in maternitate doar 6 kg!!! Dintre care doar bb a avut 4,150! si eu care eram sigura ca vin acasa cu 10 kg mai putin.
Si sunt foarte umflata, mai rau decat inainte sa nasc. Am niste glezne butuci care nu se desumfla nici macar noaptea!!! A mai patit vreuna din voi asa ceva?

Diana, mami de Julie 14.11.2003 si de Rianna 15.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Crina si Camitu majorete pentru voi. Curaj, trebuie s-o facem si pe asta dar ce fericite o sa ne simtim dupa!
majorete

Eu merg astazi la ultima ecografie, inainte de operatia de cezarina din 25 aprilie. Am un pic de emotii pentru ca fetita mea a fost mereu mai micuta si as vrea sa aiba macar 3,000 kg la nastere, dar o sa vedem. Ma tot invinovatesc pentru ca din cauza gretii (si din cauza unei anorexii mascate. cum ar spune sotul meu) am luat doar vreo 10 kg si poate si asta a influentat cresterea in greutatea a fetitei.

Eu am o stare aproape permanenta de agitatie, a inceput sa imi creasca chiar si tensiunea, nu am mai avut 12,5/8 de ani de zile. De asemenea am probleme cu respiratia cand stau intinsa, indiferent pe ce parte, si cu edemele (nu foarte rau dar suficient cat sa ma deranjeze).

Am o intrebare pentru fetele care au nascut. Eu nu am deloc colostru si nici sanii nu mi-au crescut extraordinar de mult, cum am vazut la alte gravide. Asta o fi semn ca nu o sa am lapte?

Sherbi repet o intrebare pentru tine ca stiu ca ai stat in garsoniera la Elias. Ti-au lasat fetita cu tine in camera sau a stat la neonatologie?

Pupici pentru toate fetele si pentru grupul care mai are de asteptatat.

Valentina 37+ cu bebe Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Buna fetele,

Multumesc mult pentru incurajari.

martutza – ID messenger: cbucur2000. M-am conectat acum, ca nu mai intrasem de mult pe messenger. PM nu stiu cum sa activez. Sau cred ca e deja activat, ca am primit o data mesaj cu parola de la adresa comuna. Oricum va dau mesaj daca e sa nasc maine, sper sa fie asa.

lauramar – poate maine ne vedem amandoua printesele. Iti tin pumnii. Si o sa mearga bine la noi inducerea, ca avem atatea fete care sunt alaturi si ne fac galerie si mult curaj.
pentru tine dar si pentru pentru mine si fetele care urmeaza:
,
,

gabdyd – bine ai revenit, refacere usoara. Bebelina ta sa fie sanatoasa si papacioasa. Cat despre kg. ramase lasa ca le dai tu jos. Multumim pentru incurajari.

Am inceput sa-mi verific bagajul si am ajuns la concluzia ca nu stiu ce sa-mi iau de mancare. Dimineata trebuie sa fiu la spital nemancata si nebauta apa ca sa-mi faca analizele. Dupa... habar nu am ce s-o intampla. Ce pot sa-mi iau la mine de mancare? Sau am voie sa mananc ceva? Ma gandeam la niste fructe, apa plata, ceai. Ar trebui sa-mi iau si ceva mai consistent?? Pe de alta parte ma gandesc ca daca am voie sa mananc si mi se face foame o sun pe sis si vine si-mi aduce repede ca sta aproape de spital.

Crina 39+ Maria Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna la toate fetele!
trebuie sa va povestesc neaparat despre paranoia sotului !!! dimineata era si el acasa si statea pe langa bebe si eu eram la bucatarie. si vine sotul f impacientat la mine si-mi zice: "vino repede ca matei a zis mami!!". pt moment am crezut ca glumeste dar cand m-am uitat la fata lui mi-am dat seama ca nu glumea deloc si nu ma mai puteam opri din ras. pai cum sa zica un copil la nici 6 saptamani mami??? i-am zis maine sa se duca tot mai tarziu la serviciu, sa astepte sa se trezeasca matei ca poate se da singur jos din patut!

va pup!!

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze noi cu matei la baita

poze noi ... la 1 luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Val stai linistita in privinta greutatii bebelusului. Ai vazut ca la noi in odisee au fost mamici ai caror bebelusi au avut la nastere mai putin de 3 kg, dar au recuperat f. Bine dupa. Asa ca eu zic sa nu te stresezi, important e sa fie sanatos ca de ingrasat il ingrasi tu dupa. Cat despre sani nici mie nu mi-au curs desi de crescut parca au crescut destul de mult. Dar asta nu inseamna ca nu o sa avem laptic.

ioanaradu – simpatic sotul tau!!!!, dar si tu cu datul jos din patut singurel. Poti sa sti cum a gangurit printisorul tau si lui i-a sunat a mami???

Crina 39+ Maria Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Hai Lauramar
Hai Camitu
Hai Crina
Hai surprizele

Mie personal imi place Floricele si Bondarei de martie-aprilie(sau primavara ca sa nu se supere fetele care au nascut in februarie sau vor prinde mai). Eu zic sa facem o lista de propuneri cum exista listuta aceea pt programari la cezariana.

Cria38+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Noi votam sau ALbinutze si Bandarei....sau Floricele si Bondarei ca ne place cum suna......dar trebuie sa se scrie de Martie - Aprilie 2007 ca sa se trie continuarea carei odisei suntemm......dallina daca te uiti la clubul scutecelor ai sa vezi ca toate denumirile contin si lunile echivalente odiseei.....asa ca ar fi normal sa fie martie-aprilie....daca pticicii s-au grabit....nu e vina lor si nici a mamelor...noi ii primim in continuare aici cu noi si la clubul scutecelor.....cum i-am avut si la odisee

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Val, stai linistita! Bebelina ta sunt convinsa ca are peste 3 Kg. Din masuratori baiatul meu era cam de 2,800 +/- 200 gr si a avut 3,300! Deci...
In ceea ce priveste lactatia sa stii ca nu tine de marimea sanilor! Depinde mai mult de orgaqnism! si eu am avut sanii micuti in timpul sarcinii si nu imi curgea colostru inainte de nastere. 2-3 zile dupa cezariana am fost plata! Parca nici nu mai erau! am fost convinsa ca nu voi avea deloc lapte! Pe deasupra mai aveam (am) si mameloanele ombilicate si cand l-am pus pe Luca la san urla ca din gura de sarpe ca nu putea sa apuce! Mi-am luat pompa si m-am muls inca din spital. Ma dureau sanii groaznic.Plangeam si mulgeam! Si noapte ma trezeam sa fac asta! si dupa 5 zile laptele a inceput sa curga foarte mult.Acum am sanii mariti si o productie de lapte...mama, mama!
Nu-ti fa griji inutil. Iti doresc succes si sunt convinsa ca va fi bine!
Te sarut!

Raluca si bb Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dallina spune:

M-am uitat, asa cum ai spus Karra toate au si lunile trecute.Nu am vrut sa schimb eu traditia doar ca m-am gandit ca poate se vor supara fetele cu bb de februarie si mai.

38+ cu bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

ioanaradu ai sa rizi dar si mie mi s-a parut aseara cind plingea de mama focului ca a zis mama . Asa ca sotului tau cu atit mai mult!
val nu iti face probleme. Eu am luat 11 kg in timpul sarcinii si Tudor a avut 3450 gr. M-am intors acasa cu 12 mai putin decit plecasem , dar asta e! In privinta sinilor sastii ca nici mie nu mi-au curs si nici nu mi s-au marit prea mult in volum. Dupa ce am nascut si mi-au facut injectiile alea care se fac atunci aveam niste sinii...de pozat! Nu imi ardea mie de d-astea, dar o poza facea toti banii atunci. Nici nu imi venea sa cred cit pot fi de amri si imi curgea laptele de nu se poate! Cu toate astea nu am avut decit vreo 2-3 sapt! Tot ce am incercat nu a dat roade la mine, cred ca a fost pe fond nervos!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
Botezul lui Tudor

Mergi la inceput