Mamici de martie - aprilie 2007 (35)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

LauramarCuraj.Suntem alaturi de tine.Maine e ziua cea mare.Sa fii la inaltime.

Diana_jors nu are de ce sa faca rau ceaiul.Laptele vine stimuland pe bebe sa suga.El nu stie cum asa ca iti trebuie rabdare si pe cineva sa te indrume sa-l pozitionezi corect.Mult curaj si sa ai o nastere fara probleme. si pt tine.

Marta mamica fericita de baiat si Victor-Mihai 12.03.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Roxanici mltumesc si eu pt indicatii sper sa le fi aplicat corect si sa apara si la mine.
Am poze de la botezul baiatului in care printre multi altii me veti indentifica si pe mine si pe sotul meu si bineinteles COPILUL!
noi am pus gramada toate pozele pentru ca ne-a fost mai usor sa dam link-ul si sa le vada toti prietenii.

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
[url="http://mariusster.ralmina.ro/botez/" ]Botezul lui Tudor[/url]

Mergi la inceput

Roxanici mltumesc si eu pt indicatii sper sa le fi aplicat corect si sa apara si la mine.
Am poze de la botezul baiatului in care printre multi altii me veti indentifica si pe mine si pe sotul meu si bineinteles COPILUL!
noi am pus gramada toate pozele pentru ca ne-a fost mai usor sa dam link-ul si sa le vada toti prietenii.

[url="http://mariusster.ralmina.ro/botez/" ]Botezul lui Tudor[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Ce ziceti de "ALBINUTE SI BONDAREI DE PRIMAVARA" sau "ALBINUTE SI BONDAREI DE MARTIE_APRILIE_07".???

Pupici

Marta mamica fericita de baiat si Victor-Mihai 12.03.07

Mergi la inceput

Sa vedem poate de aceasta data o sa iasa cum trebuie

Botezul lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dallina spune:

Mult curauj Lauramar, suntem aici pregatite cu galeria pt.tine:

Ai incredere in tine si in fortele tale si totul va fi bine.
DD sa fie cu voi, sa auzim numai de bine.

38+ cu bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Intram si noi la raport, mai greu ca sunt inca speriata de cusatura de la perineu si nu pot sta pe scaun cine stie cat.
in primul rand
Hai fetele!!!
Crina, Cria, Val_, Lauramar

Scuze daca am sarit pe cineva, nu am apucat sa citesc chiar tot din urma.
M-am gandit sa va spun ce mi s-a spus mie despre icter pentru ca am vazut ca unele din voi s-au plans de el. Cum am plecat din spital inainte sa se vada daca va face icter pronuntat sau nu mi s-a atras atentia sa nu mananc oua, pateu si ca in general calciul favorizeaza aparitia icterului, deci nici prea multe lactate.
Noi suntem bine, bb e cuminte, am avut ceva probleme cu lapticul care abia ieri a inceput sa vina mai cu convingere, si am niste rani la sani de imi venea sa fug de ea. I-am mai dat completare, o data sau de doua ori de pe zi, mai ales noaptea, initial cu canuta si apoi cu biberonul, suge mai greu ca nici din tetina de la biberon nu prea reuseste. Sper ca de azi sa nu mai fie nevoie de completare.
Si noi trebuie sa facem masaj la o glezna din cauza pozitiei pe care a avut-o in burtica, dar vad ca se prezinta foarte bine, imediat a reactionat piciorusul la masaj. Imi inchipui saracuta ce greu o fi stat pe acolo, pentru ca am constatat ca ma dureau si pe mine coastele foarte tare pe dreapta, si parca mi-a deformat putin sternul .
Va , curaj fetelor care urmeaza, sper sa fie foarte usor si foarte bine atat pentru voi cat si pentru bb.
Foarte simpatica printesa mea cea mare, e cumintica, nu o agreseaza pe bb si o admira tot timpul, ba chiar a inceput si ea sa se rasfete si sa vrea in brate. Dar noaptea cand a inceput bb sa urle de ciuda ca nu putea prinde tzitzicul lui mami, i-a pierit amabilitatea si Juliei care a inceput si ea sa planga si ne-a spus sa iesim afara cu copilul asta care plange . Dimineata deja uitase si venea sa vada ca face bb inainte de a pleca la gradinita.
Eu sunt de acord cu numele ales de voi pentru titlul de la scutecele. Important e ca o sa fim tot noi si comorile noastre.

Diana, mami de Julie 14.11.2003 si de Rianna 15.04.2007

Mergi la inceput

M-am linistit!

Eu va propun Albinute si Ursuleti, pentru ca noi il alintam pe Tudor Bamse

Botezul lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Diana, stai linistita ca lapticul vine si la cezariana.Secretul este masajul, dar facut de cineva, o moase eventula sau infirmiera care se pricepe si nu de tine.Asa ca pe bune, eu n-am baut nimic si nici n-am folosit vreo crema ceva, garmastan sau altele.N-am facut rani si totul a fost k, pe bune!!!

adina, proaspata mamica si printesa ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dallina spune:

Martutza, cred ca s-ar supara fetele din odisea noastra care au nascut in februarie sau cele care vor naste la inceput de mai, daca titlul va contine".....de martie-aprile".Fara suparare, dar eu sa fiu in locul lor m-as oftica un pic....mai mult.

38+ cu bb

Mergi la inceput