Mamici de martie - aprilie 2007 (35)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Visele sunt cauzate de tensiunea nervoasa pe care o resimtim inaintea nasterii,basca hormonii care isi fac de cap in organism.Stai linistita si profita din plin de faptul ca bebe e inca in burtica.
Bagam niste majorete preventiv ca cine stie

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:
Originally posted by karra80

AM o problema ...nu se mai vede a aprut ceva in link.....niste semne de genu...% si nu mai apare nimik
lacelalat cu pozele merge la filmulet nu.....

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21 br / " target="_blank">filmulet cu iubita Karrei

pozici

La filmulet.....scoate ce e in plus din link...cred ca editorul de aici a mai bagat acele %20 si ce mai sunt pe acolo.....
ia linkul de unde il ai tu si pune-l corect ....tb sa se termine cu d21 fara alte %20br si alte minuni

roxana, mamica de Rares Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Fetelor va multumesc ptr raspunsuri...cred k pana la urmaa a fost doar o scurgere mai abundenta...mi-e cam rusine sa o sun pe doctorita dak mai aparea si ceva o sunam dar asa nici nu as stii cum sa-i explic...oricum eu ma simt f bine...

Va multumesc mult ptr sprijin!Mereu sunteti alaturi de mine!
Pupici!

Mady 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dallina spune:

Buna fetelor,am aparut si eu si asa ca si Diana jors si Crina am avut parte de o noapte mai linistita si am dormit pana la 11 azi dimineata.Poate turele de plans pe care le-am tras ieri au mai descarcat organismul de stres si m-au obosit indeajuns incat sa dorm fara ganduri.
Mady nu stiu ce sa spun si eu am astazi cand am mers la wc am observat pe hartie un lichid transparent dar arata mai mult ca o scurgere decat ca o gelatina si mie doctorul mia spus ca dopul este mai consistent si roziu sau cu firisoare de sange.Daca tu ai simtit ca mai curge si dupa ce ai fost la wc pt. linistea ta mai bine ai face un control.Te si astep vesti.
Oare Camitu ce face?A functionat?Poate da, asa ca:Hai Camitu!

Crina eu incep galeria de pe acuma.Curaj pt maine si putere, DD sa fie cu voi.Haide Crina!

Ghibuadina bine ai revenit.Multa sanatate tie si bebelinei.
Karla32 depresiile astea sunt ceva obisnuit cel putin vad ca toate trecem prin asa ceva unele inainte de nastere altele dupa.Eu le pun pe seama schimbarilo majore din viata noastra si a fricii de necunoscut.Cineva imi spunea odata ca atunci cand apare un copil in viata ta iti intoarce viata cu susul in jos dar in mod pozitiv.Sa ai parte de multa putere si dragoste si sa nu-ti pierzi speranta ca totul va fi bine.
Valide bine ai venit sa-ti traiasca bebelina si sa fiti fericite.
Cria cum stai cu calciul?Iei ceva vitamine?Poate sa fie si de la asta.Haide curaj ca o sa treaca acusi si asta.
Pentru fetele care urmeaza:

Hai ca m-am intins prea mult vezi ce face o noapte buna de somn

38+ cu bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Buna fetelor

pentru fetele care isi vor vedea comorile zilele astea.CRIA, CRINA, VAL si care mai sunteti.Mult curaj.

Mamicilor am avut o seara, o noapte si o dimineata de cosmar.Copilul meu imi face in necaz si se chinuie sa nu adoarma la san si trage de mine cate 1 ora.Daca ma revolt si-l pun in pat incepe plansu.Din pacate tatal lui e mai sensibil la plansul odraslei si l-a tinut in brate aseara 2 ore.Imi venea sa-i omor pt ca apoi progenitura nu mia voi adecat in brate. Azi pt ca sunt singura la-m calmat cu suzeta fara sa pun insa mana pe el si cu un scutec cald pe care l-am pus pe patut inainte sa-l pun pe el in pat.Trucul l-am aflat de la o colega (a sfatuit-o pediatra) spunand ca bb-ii se trezesc ac e patul mai rece decat pieptul mamei si ii putem pacali incalzind patul.Sper sa tina smecheria ca pana la 12 astazi nu am pus geana pe geana.
Nu-mi fac probleme ca nu ar manca suficient deoarece mai scot cate 10 ml din fiecare dupa ce termina el,uneori si 20.E deja un mic exploatator rasfatat.Dar il cumintesc eu.Cica dupa vreo 2-3 saptamanisi eu crdeam ca-l linistes in 3 zile si ii fac program in 5. Imi pun rabdarea la incercare.Sper sa nu mai am astfel de zile.Acu doarme de 3 ore poat eapucsa fac si eu o supa.Va pup

Crina _mio vorbim la telefon dupa ce nasti.Eu am numerele de telefon in lista. Activeaza-ti PM-ul sau da-mi ID-ul de messenger.Bafta pentru maine

Marta mamica fericita de baiat si Victor-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

gata acuma e ok

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">filmulet cu iubita Karrei

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Adela pop multumim oricum de info, poate mai facem copii si ne vor trebui haine de gravide ca eu am suferit cu un sarafan si doi poantaloni si niste bluze urateee....si oricum au ramas 9 kg pe mine din cele 22 asa ac inca mai pot cumpara de acoloSper sa scap de surplus vara asta.
O zi minunata va doresc

Marta mamica fericita de baiat si Victor-Mihai 12.03.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

Am tot sperat ca voi naste natural dar nimik pana acum ,nu dorm de doua nopti si mai am de trecut peste una.Maine dimineata la 9 imi voi face internarea si apoi vom vedea.....sper sa fie totul bine.

la toate si sper cand voi reveni acasa sa vin cu vesti bune.

laura40+5arianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Bine ati revenit Valide, Ghibuadina!!!

Lauramar, curaj, maine vezi bebelina, bucura-te de acum si nu iti fie teama de inducere, o sa decurga bine ptr ca iti facem galerie

Fetelor, mai in graba sau nu o sa plecam de la odisee, eu zic sa va dati cu parerea despre titlul de la scutece.
Ramane Floricele & bondari de 2007? cui ii place cui nu? alte idei, sugestii?

Hai fetele!!!

de cateva zile nu mai apare nici un copilas, iar face greva barza asta.....

roxana, mamica de Rares Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

He he, eu pe al meu deja il alint ca "bondarel", deci sunt perfect de acord cu numele

Lauramar
Crina_mio

Voi visati ca nasteti, eu visez ca fug de nascut oare de ce?

Intrebare: daca fac cezariana si apare laptele mai tarziu, oare are vreo influenta daca ma apuc de baut ceai de chimen si anason de pe acuma? Vreau sa vina lapticul cat mai repede...

Diana 39+ cu Mihai-Alexandru
AMR 4 zile

Mergi la inceput