cu ce va epilati...
Raspunsuri - Pagina 2
Lormi spune:
Cu ceara clasica mustata o execut acasa.La axile cu aparatul iar restul ,brate, lung si inghinal
o data pe luna la cosmetica.Ce nu facem noi fetele pentru a fi frumoase. Nu ?
Lormi
cocufan spune:
quote:
Originally posted by capra cu trei iezi
cocufan , acum nu te gandi ca eu sunt vreo mustacioasa. da am niste fire care trebuiesc epilate, na
. oricum, mercic de raspunsuri!
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
nici nu ma gandeam ca ai fi. prietena mea a fost nevoita sa faca tratament cu progesteron in timpul sarcinii si are si ea de atunci cateva fire in mustata si ea are si pe barba. dar s-a meritat pentru bebel.
acum referitor la epilarea definitiva am inteles de la alte fete ca doare si trebuie repetata in fiecare an.
Marilena12 spune:
Eu sunt blonda si nu am observat sa am mustata, dar axilele, bratele, picioarele si inghinal de regula complet, folosesc epilatorul electric cam la o luna.
MARILENA SI ANNA
iris77 spune:
cu ceara clasica si la un centru specializat!!!! atat mustatza cat si ...restul. mai putin axila.
doare ...dar m/am invatat
kitzy spune:
Eu ma epilez cu ceara acasa. Pe picioare e un pic mai incomod, dar m-am invatat ca n-are cine ma epila si la cosmetica nu m-am dus ca a o prietena patita, mai exact i-a pus prea fierbinte ceara si biata fata a iesi de acolo ca din incendiu. Nu cred ca peste tot e asa, dar eu ma epilez cu mana mea si sunt mai linistita. Mustata tot cu ceara o epilez, nu e prea placut, dar n-am ce face.
Nu lasa pe maine ce poti face azi, ca poate maine nu mai trebuie facut!
anamea spune:
Ma gandeam ca sunt singura.
Mustata, barba, am par cat pentru un regiment, ar trebui sa ma duc de 2 ori pe saptamana la cosmetica.
Mustata si barba le epilez acasa cu ceara clasica o data pe saptamana, acum de cand sunt in concediu, dupa care ma dau cu o solutie Velona pe care o am de la cosmeticiana, 50 ron sticluta de 150ml, este pe baza de alcool, apa, aspirina. De cand folosesc aceasta solutie firele mi s-au rarit.
Colegii mei imi ziceau ca in fiecare zi sunt alt om, referitor la parul meu care creste in fiecare zi. Va puteti da seama din poza mama si Ana, ce de par am, mustata acolo e destul de proieminenta. Sper ca nu v-am plictisit.
Arta este lunga, viata este scurta
Catalina - Mamica de printesa
poze
tierry spune:
Si eu mustata o fac tot la cosmetica. De ce? Pentru ca am incercat benzile Strep acasa si nu se lua ca lumea, si apoi pentru ca faceam o foliculita de toata frumusetea. La cosmetica ma da dupa depilare cu o crema speciala si cu un praf si nu mai fac cosuletele alea enervante desupra buzei.
AnaBella spune:
Pentru picioare si maini eu mi-am cumparat aparat care epileaza cu ceara de unica folosinta - ca si la cosmetica si sunt extrem de multumita.
E mult mai usor decat cu ceara clasica, e f. ieftin - ceara ptr un epilat complet maini + picioare costa cam 6 lei noi, si nu mai pierd timp pe la saloane de cosmetica.
kitzy spune:
Eu am noroc ca nu ma irit deasupra buzei si de benzi am auzit si eu din mai multe parti ca nu prea fac fata. Om fi noi mai paroase![]()
Eu una, dupa ce ma epilez nu pot iesi afara in maneca scurta sau pantaloni scurti ca ma irit instant, mai ales daca e cald afara. Toata ma fac punte rosii. Voi aveti problema asta?
Nu lasa pe maine ce poti face azi, ca poate maine nu mai trebuie facut!
al3xya spune:
AnaBella, de unde ti-ai luat aparatul, cum functioneaza, cat te tine epilatul,cat te-a costat? ms, pupici