cu ce va epilati...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

benzi cu ceara, ceara e mentolata si nu simti durere mare cand tragi ;)

Someone's pleasure is another's pain!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Cu penseta. Nu doare, singurul inconvenient e ca dureaza mai mult.

Teodora Ana 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

AnaBella- de unde ai luat epilatorul? cat costa? vrem si noi mai multe detalii

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnaBella spune:

Epilatorul l-am luat de la Carrefour Feeria, de la raionul unde sunt si aparatele electrice de epilat. E un pachet albastru cu galben, care contine aparatul in sine, o rezerva de ceara, un flacon cu ulei de curatare si 20 de benzi de hartie. Costa 850.000 lei vechi.
Tot acolo sunt si rezerve de ceara, hartie si ulei de curatare, dar le mai puteti gasi in fooarte larga varietate la firma de cosmetice profesionale 'Contrast' (http://www.contrastimpex.ro/) in spatele magazinului Unirea. Rezervele de ceara sunt sandard asa ca nu e nici o problema. O rezerva mie imi ajunge ptr un epilat lung + brate si costa cam 60.000 lei vechi. Foarte ieftin, dupa mine.

Eu zic ca e o afacere foarte buna acest epilator, in afara de faptul ca ceara e f ieftina, te mai scuteste de plimbari pe la cosmetica - deci de timp.

Mergi la inceput

Am uitat sa raspund la intrebarea 'Cum functioneaza ?'.

Pai e exact ca si la cosmetica, un aparat ca o cutie de plastic care contine de fapt un resou, in care se introduce rezerva de ceara. Se pune in priza, ceara se incalzeste, iar cand e calda aplicatorul incepe sa se invarta si sa lase ceara pe piele. Peste ceara aplicata se pune banda de hartie, in asa fel incat in partea de jos sa ramana 2-3 cm de care sa tragi, se apasa bine cu palma, si se trage in sensul invers cresterii firelor de par.

Acuma, daca nu v-ati epilat niciodata singure s-ar putea sa aveti oaresce dificultati, dar o sa va obisnuiti repede. Pentru cele care folosit ceara clasica e o joaca ...

Acest aparat de la Carrefour nu e foarte profesional, in sensul ca are firul direct la priza, nu are suport special care sa il tina 'in priza', deci in timp ce va epilati, aveti grija sa il puneti din cand in cand in priza, ca sa nu se raceasca ceara, sau faceti operatiunea langa o priza ca sa nu trebuiasca sa il deconectati de la curent. E simplu asa, cablul e destul de lung.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

foarte interesant acest aparat;
insa, fetele, eu am o problema, in sensul ca subbrat nu suport epilarea cu ceara , asa ca folosesc ap. de ras; de ceva vreme insa ma deranjeaza in special in partea dreapta si as vrea sa renunt (mai ales ca am inteles ca nu e prea sanatos sa deranjezi porii in zonele astea sensibile);
va rog din suflet, o crema epilatoare buna? ce ma sfatuiti?

ALICe

Mergi la inceput

AnaBella-am intrat pe link-ul dat de tine..care este aparatul cumparat de la Carrefour? Ca eu nu vad decat destul de scumpe

Si inca o intrebare..pot fi folosite si pentru epilare "intima"?

Mercic mult

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Anielas, linkul care l-am pus e de la o firma care vinde doar aparate si produse cosmetice profesionale. Aparatele de acolo sunt mai scumpe si nu merita ptr acasa. Eu l-am luat de la Carrefour cu 850.000 lei vechi.

Acel link l-am trimis doar ptr a vedea ca se pot cumpara rezerve de ceara si de acolo si ca oferta e f diversa. Tot acolo au si rezerve la care aplicatorul e f ingust, si ar merge ptr mustata de ex.

Pentru epilare intima, depinde cum suporti si ce indemanare ai. Si desigur de mobilitatea incheieturilor :-). Oricum, ar fi bine de tuns inainte parul respectiv cam la 1 cm cel mult.

Eu nu m-am facut niciodata singura inghinal complet, nu ma simt in stare, dar cred ca e posibil.

Mergi la inceput

AnaBella-mercic mult de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Eu am inceput epilare definitiva cu laser,insa am ramas insarcinata si nu am apucat sa il termin.
Avand o piele foarte sensibila,ma irit foarte usor;de cativa ani folosesc crema Veet.Sunt destul de multumita de ea.

Bianca 18+
http://community.webshots.com/user/ayumi118

Mergi la inceput