Acoperis Bloc !
Fetelor vreau sa-mi cumpar un apartament si este la etajul 10. Acoperisul trebuie refacut clar, ca este pe stil vechi din bitum si cam ploua inside !! A trecut cineva prin chestia asta recent ?
Ma cam sperie perspectiva...
------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)
Raspunsuri
Androix spune:
Sfat de om care sta la etajul 10: NU ITI CUMPARA LA ULTIMUL ETAJ!!!
Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia
adrianam spune:
Si eu stau la ultimul etaj (dar intr-un bloc de trei etaje).
Offfff!
Este cu dus si intors, dar daca as fi in locul tau m-as feri sa iau la ultimul etaj si mai ales ca este turn (eu am crescut intr-un turn si sunt cam satula de ele)
Avantaje- nu ai pe nimeni deasupra
- daca se infund scurgerea la chiuvete, nu refuleaza la tine.
- priveliste mai deosebita asupra vecinatatilor si orasului.
Dezavantaje-prea sus daca se defecteaza liftul
-prea frig iarna
-prea cald vara
-daca nu il repara bine, poate sa curga din nou apa de la ploaie.
-daca vrei sa-l repari si sa strangi bani de la vecini- sigur va iesi scandal
Asa ca.... mai cere si la altii parerea!
Charlie spune:
Multumesc fetelor ! Din pacate sau fericire e cam facuta treaba ! Nu mai pot da inapoi. Pretul este prea bun ca sa nu -l i-au unde mai pui ca la cat sunt de explodate preturile nu prea imi permit sa imi i-au nicaierea..
Mai astept pareri. Cu liftul cica nu mai sunt probleme.. Se fac tot soiul de revizii si alte alea, alea.. Sa vedem !
------------------------
olim spune:
apartametul parintilor e la ultimul etaj, si anul trecut am izolat cu o firma din Baia Mare, au platit 12.000.000 de lei si am primit o garantie de 10 ani.Vecina mea a facut tot cu ei acum 8 ani, si o singura data a avut probleme mici, dar firma s-a facut responsabila si a reparat totul gratis.Daca izolezi cu o firma serioasa si iti da garantie, nu poti avea probleme cu plouatul
mult noroc la apartament
+8
Androix spune:
12 milioane? ma duc si-i aduc cu masina in buc! Bai, deci ma arunc de la etajul meu 10! In bucuresti firmele sunt cu stea in frunte si ma costa 6-7 euro pe metrul patrat. Asta poate n-ar fi mare lucru ( ar fi un efort considerabil dar sa zic ca l-as face de un singura) insa nu imi garanteaza nimic dar nimic absolut daca nu fac toata terasa!!! Ori ma scuzati dar ce treaba am eu sa izolez toata terasa??? Adicatelea dupa e ca ma chinui de una singura cu partea de deasupra mea, dar la o adik e parte comuna, dom'le, ce? noi de ce sa nu avem acces sa ne punem cablurile de net si sa jucam tzontzoroiul pe terasa din capul dumitale???
Sa stii ca si pe mine tot pretul m-a oprit sa-mi iau un alt etaj decat ultimul. Acum regret amarnic. Casa mea arata ca o pestera Am nimerit si niste vecini imposibili, un administrator care nu sta in bloc la noi si nu-i pasa si un presedinte care sta pe cealalta scara si nu-i pasa de scara noastra pentru ca e in scandal permanent cu scara mea. Ei, locatarii, vor sa se desparta legal cele doua scari, numai ca este imposibil, deoarece impartim vanele de apa de la subsol si nu stiu ce alte utilitati, asa ca daca nu se pot desparti nici intelegere nu este fiecare cu p...da ma-sii!
Ti-am zis daca mai puteai face ceva eu te sfatuiam calduros sa nu iei la ultimul etaj. Intr-adevar nici noi nu avem probleme cu liftul, suntem la o firma care vine si duminica sau de sarbatori daca e cazul sa-l repare, las si caldura din timpul verii si de frigul din timpul iernii nu pomenesc pentru ca daca alta parte comuna a blocului ar functiona, si anume returul caloriferului din dormitor, as avea si caldura, dar asta cu izolatia e pentru mine ceva de la care n-o sa mai fac "rabat" la urmatorul apartament.
Georgia
olim spune:
da, l-am intrebat pe tata si era 12.000.000 milioane, ca au dat 3.000.000 milioane de lei pe apartament, ca suntem 4 pe tronson.
Asta a fost in vara, acum nu stiu ce sa zic.
Si apartamentul este si mic, iesea cam 180.000/m, apartametul are 60 de m2, dar au facut putin si pe partea comuna, ca sa nu se infiltreze apa de la ei.
+8
Androix spune:
Ma, tu vrei sa ma omori! m crezut ca doar pe ei i-a costat 12 milioane nu toata terasa. Clar ma duc sa ma arunc
Ar fi o idee asta cu impartitul celor patru apartamente ca si noi tot 4 suntem, dar iar soarta e impotriva mea. Doua apartamente sunt inchiriate la chinezi iar pe proprietari ii doare in fund ca le mucegaieste tavanul peste capetele chiriasilor.
Parca am remarcat ca unul din ei sa fi vandut, am auzit ceva si parca sunt ceva miscari de trupe, poate ma aliez cu noii proprietari sa facem ceva...
Georgia
Charlie spune:
Hai sa va zic : Androix Nu l-am luat. Am intrat in birou la notaritza, o capra misto nu alta si m-a prezentat un amic de al meu ca fiind verisoara lui. Asta cand o auzit ca vreau sa-mi i-au apartament la 10 o inebunit. L-o facut pe asta magar ca vezi doamne el nu aude ce vrea sa faca vara-sa ?SI mi-a spus ceva de genul : fata draga ce ai iti e rau ? Revino la normal ! Asa ca mi-a cam mutat directia..
Da ce ma fac mai fetelor ca preturile explodeaza si raman cu banii.. De constructiile noi mi o fricaaaaaaaa....
Multumiri pentru sfaturi dragele mele !
P.S. Olim pretul pentru acoperisi este f. bun. NU ai idee cum ii spune la firma asta. Poate se gaseste un pui de filiala si la noi. Desi eu daca am un pic noroc nu o sa am nevoie...
------------------------
olim spune:
am sa il intreb pe tata si am sa iti spun cum se numeste firma.
eu cred ca e normal sa imparti la numarul apartamntelor de pe tronson.Parca este si o lege unde obliga toti vecinii sa participe economic la astfel de cheltuieli.Ca doar si noi platim cand la parter ies mizerii, chiar daca stam la 4, nu
Pai tot blocul a fost 45.000.000, care au fost impartite in 12.12 si 10.5 10.5, deoarece sunt 2 tipuri de apartamnte in bloc, cele mai mari au platit mai mult un pic.
+8
olim spune:
de ce ti-e frica de constructii noi.Noi am cumparat un apartament nou la cluj si acum in mai cand ne ducem acasa il intabulam, dar s-au miscat foarte repede, si nu am avut probleme cu constructorul pana acum, sper sa nici nu avem
eu cred ca mai bine cumpari ceva nou, decat o vechitura, parere personala
+8