ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-10

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Buna iubitele!
Sa va iau pe rand(iar ma intind cat casa poporului)
In primul rand Ioanei FELICITARI pentru cei 4 anisori, LA CAT MAI MULTI!PANA LA ADANCI BATRANETI CU CASA PLINA DE COPII SI NEPOTI!SANATOSI SI DRAGASTOSI sa fiti mereu!-vazusem ceva felicitari, dar cum nu eram in tema exact, am preferat sa nu ma bag.Mi-ar place sa fiu ca Marina, dar sper sa nu fierb atata ca eu sigur o iau razna daca nu am raspuns mai repede.
Adelamaria eu am asteptat si m-am gandit ca a intervenit ceva, iar apoi ca n-am fost pe aceeasi lungime de unda.Nu-i baiSanatosi sa fim!Ma bucur ca minunea ta este bine si vioaie(mai are loc inca in uter)Pup si eu manuta cu care salutaFoarte bine faci, la primul semn medicale engros, ca sefii tai nu stiu de ho, numai de cea.I-ai anuntat?Sa ai grija mare de tine!
Jubica mie mi-a venit cam la o luna jumate/doua nu mai stiu exact, dupa ultima, care a fost a 4a.Multumesc.
Zenomultumesc de galerie.Sper si eu sa fie,cum o vrea Dumnezeu acum.Tu esti alta care se speteste prea tare, vezi ca nici munca in exces nu face bine la ramas gravi, trebuie totusi un pic mai easy.Ce atenta ai fost cu sosul, sa nu se supere ca numai tu ai de lucru
Ralu poti incerca lubrifiant.pe noi nu ne-a dus mintea, pe mine ma si durea burta tare, asa ca numai chef de zug-zug n-aveam.Cred ca noi am postit la cap.asta pentru toata viataSa va amintiti mereu ca ai injectiile de facut, sa nu va certati aiureaAl meu saracu' facea o mutrita de om batut din toate partile si suporta cu stoicism toate aiurarile meleFelicitari intarziate pentru marea reusita cu tigarile si de actualitate cu kg-le pierdute!
Boo scoate gazele alea, mama lor, de gaze!
MLaura ma bucur ca mai dai semne.Intra mai des sa ne djivanim.Poti sa te uiti si la capitolele anterioare sa vezi mai multe diete,tratamente naturiste,simptome,reusite ale fetelor.Si activeaza PM din profil personal, ca poate vei avea nevoie.
Gabitaeu sper ca esti bine, doar ocupata.
Va pupi pe toate!
KISSES

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

buna fetelor, intru si eu pe fuga sa mai aflu ce mai faceti
lucialu, cred ca in mometul de fata trebuie sa ai o atitudine pozitiva, sa fii calma si sa te gandesti ca cu fiecare zi care trece esti mai aproape de momentul in care iti vei realiza visul. si cred ca testul de sange nu este o idee rea, este important ca in cazul unei sarcini sa incepi sa iei masuri, te pup sa ne tii la curent si sa fii cuminte ca suntem cu ochii pe tine
boo, ritm sustinut, sunt sigura ca acolo undeva este un bebe pentru fiecare dintre noi care astepta sa vina. referitor la durerea ta, ceva asemanator am patit si eu anu trecut. aveam o durere intr-o parte, parca sub coasta, m-a tinut aproximativ 2 saptamani, era foarte deranjanta. am fost la ecograf si mi-a zis ca este o iritatie a intestinului. mi-a recomandat sa nu mananc alimente care provoaca gaze: fructe, bauturi acidulate, etc, desi eu nu tin minte sa fi mancat ceva in mod deosebit. mi-a trecut pur si simplu, fara sa fac nimic. este posibil in cazul tau cu dieta noastra minunata. pup
ioana, la multi ani si casa de piatra, sa va iubiti in continuare la fel de mult si sa dea dumnezeu sa va realizati visulpupici
adelmaria, de fiecare data cand citesc mesajele tale, incep sa ma gadile niste lacrimi pe la ochi, sunt lacrimi de bucurie pentru minunea ta si de speranta pentru noi toate. sa inteleg ca ai deja primele poze ale micutului. sa le pastrezi pentru ca tre sa ai ce sa-i arati cand o sa fie mare si sa-i povestesti cat de entuziasmate erau fetele de el si cu cata nerabdare asteptau vesti, ups, am zis EL, oare asa o sa fie. tie ce ti-ar place?
Mlaura, faptul ca ai aderente, nu inseamna neaparat ca ai endo, asa ca stai linistita deocamdata, gandeste-te ca dupa laparo, starea ta se va imbunatatii considerabil si sansele de bebei vor creste
ralu, daca sotul tau te intelege prin de treci, iti va fi mult mai usor sa suporti tratamentul
despre mine ce sa va spun, astept sa treaca efectele zoladexului, care in ultimele zile sunt aproape insuportabile, am o stare de iritare ingrozitoare, iar bufeurile sunt atat de puternice ca simt ca iau foc, nu mai am aer si mi se mai face si rau. ma gandesc cum m-as fi simtit in luna a treia daca as fi continuat tramentul. ma mai inteapa si ovarele... in concluzie ma simt minunat
aveti idee cam dupa cat timp ar trebui sa-mi vina rusii de la ultima injectie?
pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Eu le-as scoate daca as avea ceva de scos, dar nu ma simt balonata in sensul ala Nu simt altceva decat durerea asta. Ca sa nu va spun ca prima intrebare pe care mi-a pus-o dr a fost : sunteti insarcinata? Na belea. Eu zic, nu. Dar am zis cu juma' de gura si se uita asa la mine. I-am zis ca am incercat dar io stiu daca am si reusit ... Dar a fost asa ciudata intrebarea, si am avut un sentiment asa ciudat. UFFFFFFF ce bine ar fi fost sa pot sa zic cu toata gura DAAAA

Mergi la inceput

Cristy multumesc de raspuns, asa mi-a zis si mie dr pentru inceput, sa tin un regim, fara alimente care provoaca gaze. Sper sa nu ma tina atat de mult ...
Legat de rushi, nu stiu ce sa zic cum e cu Z, dar la diphereline ai vazut cam cat dureaza. am tot scris pe aici.

Mergi la inceput

Cristy, mai un pic iubitaImi pare rau ca treci prin suferinte inutile, dar cine stie in orice rau se afla un bine, poate ca se aplica cumva si la tine chestia asta.
Boo no se stie de unde sare iepurele!Sigur va veni si ziua cand vei spune ca esti graviduta cu toata gura.
Liliana, Gabita, Geo, Adifle(esti bine?ca tu chiar deloc n-ai mai dat un semn)

KISSES

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Mai, Lucico, de ce nu faci tu un B-HCG? Intreb si io... sau poate l-ai si facut deja si astept rezultatul? Nu stiu, ca nu prea am mai citit prin zona...
Boo, ai incercat sa iei un colebil sau ceva pentru fiere? Mie asa imi suna a fi...

www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Zeno il fac luni.Asta e perioada de gratie pe care o mai acord CM, daca are de gand sa nu se mai prosteasca si sa vina,daca nu vine(DOAMNE AJUTA!)duca-se si sa nu-i mai vad fata fo 9 luni!Ca ma simt ca la NU TE SUPARA FRATE!:stai o tura si-nca o tura, iar voi toate faceti planuri de bataie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Super beton!

www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Am fost iar, mi-a facut iar eco .. cica ar fi gaze, altceva nu pare a fi. Mi-a dat sa iau NOspa 3/zi. A zis ca nu imi da altceva, cand i-am zis ca eu am incercat de bebe dar ca nu stiu daca am reusit sau nu. Ma rog, sper sa treaca mai repede ca ma nerveaza rau . A zis sa tin regim cat de cat, adica fara fructe si legume crude, fara lactate... d'astea de provoaca gaze.

Ma duc sa mananc dar voi reveni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

... fetelor eu acum am venit de la munca(muncesc si eu din cind in cind la o policlinica de prim ajutor si tratament care apartine de biserica)si sint f.obosita ,asta ca nu mai sint in ritm...azi aici e sarbatoare(tip fostul 23 august al nostru)...si sa imi mai treaca oboseala am mincat inghetata ...si am mai mincat si ieri....tin dieta in toata regula dar cu inghetata e greu sa ma luptstiu...rusinica!!!
Zeno...esti originala(ce face concret TT-ul asta?)...si eu il indop pe al meu cu niste vit.efervescente predominante fiind:zn,se,mg...asta asa...sa nu se simta nebagat in seama
Ioanace frumos...multi ani fericiti in continuare!
Luciacum intru pe forum caut repede postarile tale sa vad cum merg lucrurile...il astept pe jr.-ul tau
...lipseste Gabita...
tuturor fetelor,fara exceptie...numai bine...

Mergi la inceput