Sandy Bell
http://www.ele.ro/Sandy_Bell_o_incursiune_in_trecut_--a6546.html
Va mai aducetzi aminte de aceste desene animate?
Oare gasesc pe undeva, la cineva ...cantecele din Sandy Bell, Candy
shi Lydie?
ppv shi Sara Ioana(7 octombrie 2004)
pozele noastre:http://photos.yahoo.com/greierash78
Raspunsuri
pisimuky spune:
Imi aduc aminte dar vag. Stiu doar ca am plans la final, atat de are m-a impresionat desenul asta animat. Din pacate, nu stiu unde se gaseste ce cauti tu...
Mamica de nazdravan Rares si Mihnea
Good things last forever.
Cristina_C spune:
Eu ma uitam la Sandybell- si stiu si cand! In vara lui 93, cand asteptam rezultatele admiterii la facultate!
Multuumesc greierash, gabi... M-am intors in trecut cu mai mult de 10 ani. Dar nu mai tin minte finalul. A fost trist, pisimunky?
pisimuky spune:
Sincer, daca-mi amintesc bine ( si am memorie de elefant ) era cu happy end. Dar atat de tare m-am implicat in toata povestea, ca n-am mai realizat ca e un desen animat si am smiorcait de numa'-numa'. De regula, eu plang la filmele care ma emotioneaza, asa ca n-ar trebui sa ma mir...
Mamica de nazdravan Rares si Mihnea
Good things last forever.
madalina78 spune:
o..., Sandy bell si iubitul ei Marc, si tipa aia rea, si gradina cu narcise.....
mi-au placut mult de tot!
mai intru pe aici ca poate le are cineva, tare mi-ar placea sa le revad!
doradora spune:
ce mi-au placut la momentul respectiv! chiar nu le mai da nici o televiziune?
chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
Laura Ioana spune:
Si eu ma implicasem rau de tot! Si imi placea de iubitul lui Sandy bell Si eu tare am mai plans la desenul asta, dar zau daca-mi amintesc finalul!
Hai sa dam o recompensa cui ne povesteste cum s-a terminat
Poze Laura
acina spune:
Uau, ce mi-a placut Sandy Bell, nu pierdeam nici un episod.Si Candy Candy, Sailor Moon .Mai sunt desene animate frumoase pe Minimax, cred ca dupa 17 dar cine are timp de ele? Hehe ...Cand eram copii totul ara in alta forma.
Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
iris77 spune:
super desene! multam greierash pt incursiunea in trecut! doamne lasam totul la o parte si fugeam la desene.imi amintesc ca eram in lasa a 7/a parca. eu stiu ca sandy bell a ramas pana la urma cu marc? sau ma insel.
iris mami de maria
Anderra spune:
Da da da sandy bell a ramas cu marc la final, si cat de tare ma enervam cand in diverse episoade treceau unul pe langa altu' desi se cautau, unu' era in masina,altu' pe jjos si uite asa pierdeau momentul de a se intalni....
am o buna prietena careia ii spun acum sandy bell, pentru ca are fata de papusha japoneza si imi aduce aminte de sandy bell
dar de erinn va mai aduceti aminte?