Sandy Bell
Raspunsuri - Pagina 2
ginutza2002 spune:
oauuu , ce n-as da sa le mai vad o data!
noi la bloc aveam si un cantec, care atunci cand il cantau prieteni mei mamaaa ce harmalaie mai iesea si cat scandal. eu ii luam apararea fetii ca de' eram innebunita dupa desene
era ceva in genul :
sandy belle, are o moaca de copil tembel
si piciorusele de scaunel....
parca asa era nu mai imi aduc aminte bine!
mady23 spune:
ginutza ce cantec haios
Oare chiar nu se pot vedea la nici un post de televiziune?Si mie mi-au ramas in minte pt ca mi-au placut f mult si chiar zilele trecute vorbeam cu sotul de copilarie si ne amuzam de esenele animate de pe atunci .Si el le urmarea si imi aduc aminte ca si maica-mea si toate vecinele nu ratau nici un episod.Chiar au fost un succes aceste desene animate.
aniela23 spune:
eu inca mai tin minte melodia la Sandy Bell.M-a durut sufletul cand am vazut pozele cu ea, mi-am adus aminte de copilaria mea din aceea perioada.As da orice orice orice sa ma mai pot intoarce in timp pt o singura zi
ginutza2002 spune:
eu, dupa ce am ascultat melodia, m-am intalnit cu sotul meu si pe care l-am zapacit fredonand si cantand cat ma tineau plamani.
saracu' il exasperasem, mai avea un pic si ma ducea la spitalul 9
iepumic spune:
"Sandy, Sandy, Sandy sans doute
Sandy, Sandy tu sais ta route".
Nu stiu de ce refrenul era in franceza dar eu asa mi-l amintesc.
Va mai aduc eu aminte de unele seriale de desene: "Clementine" (care statea intr-o bula), "Testoasele Ninja", "Denver - ultimul dinozaur", a mai fost un desen cu niste sconcsi (oare sconcsi erau??...imi scapa numele acum), "Saber Rider" (nu mai stiu daca asa se scria)...ma mai gandesc si va spun.
Si mie mi-ar placea sa le revad....oare le gasim pe net??
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!
All's Well That Ends Well.
lunna27 spune:
Nu erau sconcsi ci ratoni ,am vazut ca dau serialul si pe Boomerang numai ca nu e tradus
Dana
iepumic spune:
Ai dreptate, Dana, ratoni erau!! hi hi, auzi, sconcsi...adevarul e ca nu am vazut nici sconcsi nici ratoni in realitate deci am o scuza. Ce mai faci, inginero, ne-ai parasit?? Ne lipsesti.
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!
All's Well That Ends Well.
Primavera spune:
Dar de Calatoriile lui nils Helgerson prin Suedia va amintiti? Mie mi-eu placut enorm cand eram copil. Acum doi ani am gasit si cartea dupa care au fost facute desenele, e scisa de Selma Langeloff.( care a luat premiul Nobel pentru literatura).
caut un link: http://youtube.com/watch?v=VVlibeaYMGg
Mindy spune:
Si mie mi-a placut Sandy Bell la nebunie!!! ah ce vremuri.. visam si noaptea cu ea si sufeream ca nu se intalneste cu Marc .... de nervi, la Marc ii ziceam "Marcu care trage in fund cu arcu'"
daaa, si mai erau in perioada aceea Aventurierii spatiului (cred ca asta era cu ratonii), Denver ultimul dinozaur..
super momente..ce lunga era ziua, apoi mai tirziu au aparut Strumfii, traiam la max prin desene animate.
Era un tip care era vocea pt multe desene atunci, o voce pe care nu am uitat-o, as vrea sa il mai ascult odata.
Imi scapa numele lui.. stiu ca aparuse la tv in ceva emisiuni o vreme.
va amintiti numele lui?
canne-marie spune:
UAUUUUUUUUUUUUU fetelor ce vremuri, imi aduc si acum aminte se Sandy Bell, eram cu sora mea in fiecare seara in fata televizorului sa nu cumva sa pierdem vreun episod,Domane ce vremuri ! ! ! Sau de LIDIA IN JURUL LUMII ! Era cu o chei sau ceva de genul asta , si la sarsitul fiecarui episod dadea cate un saculet cu seminte de flori.As vrea din suflet sa le mai revad, pe ambele.
Cine le gaseste pe net sa ne de-a si noua de veste pe unde sunt sa le luam si noi,plssssss.
'cesc fetele.
annes