Maine ma insor

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca74 spune:

quote:
Originally posted by denizel

De fapt, "ingenunchere" asta, suna nepotrivit si suparator oricum ai lua-o: la propriu, la figurat, reflectand o realitate sau ceva doar in imaginatia barbatului.

Total de acord cu tine!
Si pe mine m-a uimit exprimarea lui Alex. In umbra unor cuvinte care se vroiau un compliment la adresa femeii pe care o iubeste, mie personal mi s-a parut destul de... "fortata" imaginea. Poate sunt eu mai pudica, cine stie.
Cert e ca i-as fi cerut socoteala viitorului meu sot daca si-ar fi permis asemenea cuvinte la adresa mea pe un forum.

Zorba came upon an old man planting an apricot seedling and asked why he, an old man, was planting a new tree.
"I live life as though I would never die," was his reply.
"And me, I live as though I might die tomorrow," said Zorba, "which one of us is right?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Pe mine mai tare m-ar fi deranjat ca din cele 3 calitati definitorii pe care le-ar fi gasit la mine una este ca stiu sa spal mobila

Da' in fine, voi chiar vreti sa stricam topicul baiatului asta?
Hai sa-l lasam sa fie fericit, el stie ce-a cautat si tot el stie ce-a gasit

Adina + Olivia Karla 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melaroxy spune:

Felicitari! Sa aveti parte de ce e mai bun! Sa aveti intelegere, dragoste si copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ileana Cosanzeana spune:

quote:
Originally posted by miau-miau
ymcar, tu ai povesti cuiva cum mama ta ingenunchia si satisfacea fanteziile secsuale ale tatalui tau sau ale altui barbat, dupa care freca mobila pe la colturi? Ti-ar fi placut sa-l auzi pe tatal tau povestind unora cum mama ta ii sugea lui diverse extremitati? Probabil ca nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymcar spune:

denizel, am inteles, dar nu sunt de acord.
miau-miau, chiar nu vad legatura cu mama aici. comparatia mi se pare total fortata si fara sens.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Alex, felicitari si fericire nemarginita!

Si ma bag si eu in discutia de pe ultima pagina....

Ymcar, doar mama dupa parerea ta, merita respectul tau de barbat? Celelalte femei nu? Denizel si miau-miau au spus atit de frumos ceea ce dupa parerea mea este corect sa existe in relatiile dintre barbati si femei. Dar se pare ca voi ginditi altfel. Deci in afara de mama, restul femeilor sint c..ve, dupa parerea ta, si va puteti exprima despre ele in fel si chip pe oriunde. Ce daca este vorba despre sotie, prietena, sora, fiica?! Nu e vorba despre mama, deci merge.
Acum stiu de ce am divortat prima oara. Si ma bucur ca raposatul s-a intors sub fustele mamichii, ca acolo-i era locul. Si probabil ca la fel multor altora dintre barbati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

felicitari Alex. si eu m-am maritat sambata asta...

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Casa de piatra si tie Ramonika sa fii fericita si sa ai parte de toate cele bune in aceasta casnicie.

alexia_07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Wow! Inca o pereche de porumbei fericiti! Pe linga Alex si mireasa lui.

Felicitari mii, Ramonika! Si tot ce va doriti voi asa sa fie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymcar spune:

quote:
Originally posted by Siminaf

Alex, felicitari si fericire nemarginita!

Si ma bag si eu in discutia de pe ultima pagina....

Ymcar, doar mama dupa parerea ta, merita respectul tau de barbat? Celelalte femei nu? Denizel si miau-miau au spus atit de frumos ceea ce dupa parerea mea este corect sa existe in relatiile dintre barbati si femei. Dar se pare ca voi ginditi altfel. Deci in afara de mama, restul femeilor sint c..ve, dupa parerea ta, si va puteti exprima despre ele in fel si chip pe oriunde. Ce daca este vorba despre sotie, prietena, sora, fiica?! Nu e vorba despre mama, deci merge.
Acum stiu de ce am divortat prima oara. Si ma bucur ca raposatul s-a intors sub fustele mamichii, ca acolo-i era locul. Si probabil ca la fel multor altora dintre barbati.

Ei, asta da, mostra de rastalmacire! Din pacate, in ultima vreme tot mai dese pe aici. Daca asta e modul in care se poarta o discutie atunci prefer sa renunt la ea. Asa cum am renuntat tot mai des in ultima vreme. E clar ca nu am loc pe acest forum, aici se discuta in alte limba decat cele cunoscute de mine si nu are nici un rost sa intru aici doar ca sa ma enervez de diverse absurditati si obtuzitati. Sincer, ca sa parafrazez un fost presedinte, "mi-e sila!". Si, ca sa fie foarte clar nu ma refer strict la citatul de mai sus si nici la persoana de mai sus, ci la mai multe postari si mai multe persoane, la evolutia generala a multor subiecte care ar putea fi interesante, daca nu ar fi distruse parca voit.

Probabil la alte capitole, cum ar fi umanitarele si cele legate strict de copii/graviditate, probleme medicale etc. lucrurile stau altfel. Sunt convins ca acest forum are partile lui minunate si extrem de folositoare pe acest gen de subiecte strict utilitare sau de suport. Pacat ca in partea de discutii care nu se incadreaza in acest tipic atmosfera este sistematic otravita.

Imi cer scuze celor pe care i-am deranjat si informez moderatorii, administratorii sau cine s-o ocupa cu chestia asta ca imi pot sterge contul, din clipa asta ocupa loc degeaba pe servere.

Toate cele bune, tuturor!

Mergi la inceput