Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap32

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Fetelor va pupic si eu!
Vali, Alfa_Anca, Scumpete felicitari pentru BB-ici.Sa fiti cumintele si sa aveti grija de voi!Mi-ati mai indulcit ziua
Machus, Simonasima,Breakfust9 sa fiti in grija ingerilor la laparoscopie, astfel incat sa nu va gaseasca nimik sau probleme minore si rezolvate pe loc!Succes si Doamne-ajuta, sa va intoarceti la noi cu vesti foarte bune!
Marina ai un bombon de fata!Pup manuta grasulie
Ladyxe sa de-a Dumnezeu sa reusesti in ceea ce iti propui,adica sa ramai cat mai repede cu burtik!fata curajoasa!
Iyoana m-ai facut sa zambesc pe ziua de azi cu adaugarile si urarile tale excelente!Iar maxima este ataaaat de frumoasa si imi place asa de mult!Cred ca ar trebui sa o pui undeva pe prima paginaSi multumesc pentru ea!
Zeno...paseaza, recupereaza balonul, dribleaza si se pregateste sa inscrie o noua intalnireeeee!!!Norocul vostru, ca nu stau pe langa voi, ca n-ati mai fi scapat de mineDistractie placuta si sa nu uitati sa puneti poze pentru muritorii de randEu tin pumnii
Kora of corse ca iti doresc tot binele din lume, dar mai ales te blastem sa ramai gravida de data asta!Succes!
Mmc_nd,Nicole,Ralu,Alexelelor-toate si Mariilor,Madutz,tutunici si ma retrag, ca inca mai tremur dupa o zi de migrena cumplita ca cea de ieri.Mai vorbim.
KISSES

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Lucialu, ma ingrijorezi cu migrena ta! Ai grija de tine, te rog! Ma bucur ca ti-a placut maxima de astazi...

iyoana

Mergi la inceput

Iyoana nu trebuie iubita.Uite-eu de la o ora la alta ma simt mai binishor...Inca sunt slabita.Eu cu starile astea eram invatata de mai demult, dupa laparo ma dezvatasem,dar...nu stiu, poate m-am distrat prea bine la iarba verde.Ce sa spun?Rau a fost ca n-am luat ce imi placea mie-neocopirin, in cca 30 de minute maxim eram ca noua, dar inca nu stiu daca am voie sau nu.Prefer sa n-am voie
KISSES

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Salutari tuturor tutunicilor!
Vreau si eu la intalnire!
Mie mi-ar conveni mai mult pe 26 apr. Dar am o intrebare: unde e restaurantul? Abia astept sa va cunosc pe cele care veti veni.
Zenobia, am o intrebare. Stii ca inainte de Paste ceream detalii privind preturile de la laparo pentru nasa mea. Ei bine, s-a operat, rezultatul: endometrioza. Totusi, am inteles ca nu e o forma grava si ca acum are sanse mai mari sa ramana. T a trimis-o la homeopat, dar eu stiu ca se recomanda si un regim alimentar. Mai stii la ce capitol ai postat tu retetele alea? Sau le mai ai ca sa mi le trimiti si mie pe PM? Multumesc
Marina, e o scumpa Emma, sa va bucurati de ea. As fi venit si eu, dar am avut o raceala nasoala si am stat in casa. Am tusit rau si incepuse sa ma doara burta.
Pup toate tutunicile

Sim 19+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lucialu

Iyoana nu trebuie iubita.Uite-eu de la o ora la alta ma simt mai binishor...Inca sunt slabita.Eu cu starile astea eram invatata de mai demult, dupa laparo ma dezvatasem,dar...nu stiu, poate m-am distrat prea bine la iarba verde.Ce sa spun?Rau a fost ca n-am luat ce imi placea mie-neocopirin, in cca 30 de minute maxim eram ca noua, dar inca nu stiu daca am voie sau nu.Prefer sa n-am voie
KISSES

Mai, Lucico, ce coci tu acolo cu aluziile astea? Adica, vrei sa spui ca neocopirinul face rau la bebe, nuuuuuuu???????????
Vezi ce faci, ca poate ma apuc de galerie.................

iyoana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sim_stoian

Salutari tuturor tutunicilor!
Vreau si eu la intalnire!
Mie mi-ar conveni mai mult pe 26 apr. Dar am o intrebare: unde e restaurantul? Abia astept sa va cunosc pe cele care veti veni.
Zenobia, am o intrebare. Stii ca inainte de Paste ceream detalii privind preturile de la laparo pentru nasa mea. Ei bine, s-a operat, rezultatul: endometrioza. Totusi, am inteles ca nu e o forma grava si ca acum are sanse mai mari sa ramana. T a trimis-o la homeopat, dar eu stiu ca se recomanda si un regim alimentar. Mai stii la ce capitol ai postat tu retetele alea? Sau le mai ai ca sa mi le trimiti si mie pe PM? Multumesc
Marina, e o scumpa Emma, sa va bucurati de ea. As fi venit si eu, dar am avut o raceala nasoala si am stat in casa. Am tusit rau si incepuse sa ma doara burta.
Pup toate tutunicile

Sim 19+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Sim_stoian, ma bag si eu in seama...Zenobia a postat si in capitolul trecut 31 retete de mancare pentru regimul de endometrioza. Sanatate multa si tie si nasei tale!

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Sim_stoian
Ti-am trimis eu pe PM toate retetele Zenobiei. Am innebunit-o si eu cu ele...
Le-am salvat intr-un document. Asa ca ti le-am trimis !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Multumesc mult pentru retete, Machus.
Iyoana, pai asta o intrebasem pe Zenobia, daca mai stie la ce capitol a postat retetele, daca nu o rugasem sa mi le trimita si mie.

Sim 19+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Iyoana n-am mancat usturoi, nici gura nu-mi miroase.Buzele imi sunt pecetluite, tac precum iezisorul sa treaca zilele.Asa ca shhhh.plzzzz.fara galerie...ca mi-e frica sa nu ma pape lupu.Te/va rooooogg.Multumesc anticipat pentru intlegere...
KISSES

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna!
Intru si eu....iar pe fuga.....
Eu nu am noutati....tratamentul lui A s-a terminat, mergem mai departe.....azi fac un eco aici in Constanta sa vad daca sunt ceva foliculi si cu DD inainte!!! Vreau sa-mi fac programare l-a T. pentru discutia legata de FIV, dar trebuie sa ma raportez l-a programul sotului...
Ioanatugs: Multumesc pentru intrebare! Inca nu avem un plan bine stabilit....Sa stii ca daca toata lumea te-a visat gravidutza atunci asa va fi!!!!!
Kora: Eu tot cu pumnii stransi sunt!!!!!! Si asa ii tin pana cand ne vei da vestea cea mare!!! Asteptam vesti dupa ora 3!!!!
toate fetele!

Mergi la inceput