Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap32

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Simosima, si eu trec prin aceleasi trairi; sa nu fie endo, dar daca este sa nu fie grav, dar daca e grav ce ma fac... Desi nu ar trebui sa ne gandim la asta, este inevitabil, cel putin eu asa sunt. Incerc totusi sa fiu optimista. Mai ales cand intru pe forum, prind aarriippi !
Vom trece noi si de asta. Ce o vrea bunul D-zeu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

'Neata tutunici dragi!

Ioanatugs multumesc tu ce faci luna aceasta,monitorizare?Prea multe semne prevestitoare pentru tine ….trebuie sa se intample minunea !Succes!
Madutz iti intorc si eu -icul special!Mult succes la laparo si rezultat BETON!
Nicole,machus va multumesc mult de tot!

Eu astept marea intalnire cu doctorasii nostri ....

Va doresc o zi minunata!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

INVITATIE
Invitam toate tutunicile si toate prietenele de tutunici sa participe la Intalnirea cu nr. 8 a clubului de Tutunarese si foste tutunarese! Data si locul ales pana in acest moment este 26 aprilie, la ora 18, restaurantul Ioanei.

Tutunarese care si-au anuntat cu surle si trambite participarea:

Kitty - 3 mai
Mamidevladut - 26 aprilie
Zenobia - 26 aprilie
Felicia - 26 aprilie
Ralu_t - 26 aprilie
Alexia - 3 mai
Alfa_Anca - 3 mai
Nicole - 26 apr/3 mai
Madutz - 26 aprilie

... si lista continua!

Fetele, va doresc o dimineata frumoasa si o zi la fel, am intrat in super-mare fuga doar sa actualizez lista. Fug la ore. De-abia astept sa ne intalnim!!!

www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Buna dimineata tutunici!

Simnasima,Luiza1318, Scumpete, am actualizat listuta pentru voi, cu placere, fetelor!

Ladyxe, imi cer scuze, dar nu prea am inteles care este diagnosticul tau, am inteles doar ca trompele au trebuit inchise cu cleme si ca Tutu a zis ca, cu FIV reusesti sigur (asta am bagat-o de la mine , dar sunt convinsa ca asa va fi!). Voi trece asta pe listuta. Iti doresc numai bine, succes si sa dea Dumnezeu ca analizele si toata procedura de FIV sa se desfasoare bine si sa iti aduca Doamne-Doamne un bebelus cat mai repede!

Simonasima, daca nici noi nu intelegem problemele astea...Succes si rezultat bun la laparo!

Kora, ma gandesc la tine azi la 15h00, stii bine!

Scumpete, eu am zis ca starea bebelusului nu este doar buna, ci excelenta ! Sper sa nu te superi ca am modificat !

Machus, SimonaSima, Breakfast9 si tuturor fetelor care se pregatesc de laparo MULT SUCCES, curaj si REZULTAT EXCELENT!

LilianaFi

Ioanatugs, Nicole31, Merdan, Lucialu, LilianaFi, Vali, Teo, Copilut, Alexia28, Amely, Maria 08, Maria2007, Maria25ro, Alexela,Marinar si Emma Ioana, Machus, Breakfast, Ysa,Ana_p, Ana_id, Kristind, Orchis, Felicia, Claucia (scuze daca am uitat pe cineva...), si pe toate tutunicile, va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa!

Aaa, si astazi, nu uitati sa zambiti... (cam asa...)

Nu inceta niciodata sa zambesti, nici chiar atunci cand esti trist, pentru ca nu se stie cine se poate indragosti de zambetul tau. (Gabriel Jose Garcia Marquez)

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Buna dimineata.
Ieri am avut prima intalnire cu samburelul nostru, are 1 cm, azi implinim 5 saptamani si suntem f. cuminti.
tutu era f. fericit pt. ca inca o pacienta a reusit sa fie fericita, asa ca avem prima poza cu grauntele nostru mic. de emotie si de fericire mi-am uitat si analizele pe masa lui, si a trebuit sa astept sa iasa urmatoarea pacienta, sa mi le iau.
am vazut-o pe Alfa_ana, o care radia de fericire dar, din pacate nu ne-am recunoscut.Asa ca ramane pe data viitoare.
Pupici la toate tutunicile, fugim, ca avem o multime de treaba.

PS: Kora, tin pumnii, valorile tale sunt destul de bune, cred,asa ca sper si ma rog sa ai rezultatul mult asteptat.

Valentina
noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

quote:
Originally posted by vali_delide

Buna dimineata.
Ieri am avut prima intalnire cu samburelul nostru, are 1 cm, azi implinim 5 saptamani si suntem f. cuminti.
tutu era f. fericit pt. ca inca o pacienta a reusit sa fie fericita, asa ca avem prima poza cu grauntele nostru mic. de emotie si de fericire mi-am uitat si analizele pe masa lui, si a trebuit sa astept sa iasa urmatoarea pacienta, sa mi le iau.
am vazut-o pe Alfa_ana, o care radia de fericire dar, din pacate nu ne-am recunoscut.Asa ca ramane pe data viitoare.
Pupici la toate tutunicile, fugim, ca avem o multime de treaba.

PS: Kora, tin pumnii, valorile tale sunt destul de bune, cred,asa ca sper si ma rog sa ai rezultatul mult asteptat.

Valentina
noi doi

Vali, incantata de cunostinta. Ma bucur f mult ca ne-am cunoscut. Poate ne vedem data viitoare. Sanatate multa si bafta in continuare.

Anca 11+

Mergi la inceput

Anca, placerea e de partea mea.
Hai ca ne-am schimbat semnatura, am reusit.
Iyoana, poti sa ma treci mamica de dec. 2007, DPN 17 dec.?
Va pupic pe toate.

Valentina 6+
noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

marusea, capul sus, cu Dumnezeu inainte!

madlen, succes!

Marina, sa-ti traiasca Emma Ioana, tare-i scumpa!

simonasima, bine ai venit si succes!

Kora, tinem pumnii la intalneala azi!

Ladyxe, imi pare rau pentru diagnostic, dar esti pe maine bune, asa ca ai incredere!

Ce frumos a fost la intalneala, imi pare rau ca n-am putut ajunge, ca nu m-am simtit asa bine. Eu votez pentru 3 mai, pentru ca tocmai ieri m-a sunat doctorita homeopata si mi-a amanat consultatia pentru 26 aprilie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Vali, ia mai uita-te o data pe prima pagina!

iyoana

Mergi la inceput

Ce marfa arata prima pagina! Felicitari, Iyoana!
Sa vedem daca imi merge si semnatura...deocamdata fac toate probele aici, la voi, sper sa nu va suparati pe mine,dar la odisee sunt incepatoare, aici ma simt ca acasa.

Valentina 6+

noi doi

Mergi la inceput