Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap32
Raspunsuri - Pagina 7
alexia28 spune:
Marina am vazut si eu pozicile, foarte frumoase sa fiti sanatosi si fericiti toata viata. Foarte frumoasa Emma are cu cine semana, voi aratati foarte bine, de tine numai zic, arati f bine cu parul intins
marinar spune:
alexia si abea astept sa treci si tu prin emotiile pe care le-am simtit eu. pupici si de la emmi
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
KoraPop spune:
Marinar sa iti traiasca printesa Emma, este minunata,poate sa faca reclame la lapte ,scutece etc atat de de frumoasa si sanatoasa!
Maine la ora 15 am "intalnirea" cu doctor T si dr. Matei....
Va doresc o seara minunata!
Kora
CARPE DIEM!
simonasima spune:
iyoana e ok - diagnosticul. Multumesc ca mai trecut si pe mine pe listuta si ca imi tii pumnii pentru laparo.
Este confortabil sa stii ca fete necunoscute mie cu suflete mari se gandesc la mine in momente dificile.
M-am obisnuit cu ideea interventiei, dar tot nu pot fii relaxata, emotii, stres, nesomn, acum inainte de plecare. incep sa ma gandesc la cele mai negre rezultate, mai nou imi este frica de endometrioza ( poate pentru ca am citit prea mult despre acest subiect in ultimul timp).
Dar Doamne Doamne ne vegheaza.
multumesc si Alexelei pentru acatist.
sima
Ioanatugs spune:
Buna dragelor!
Marinar iubita, multumim pentru poze, le-am copiat deja in calculator. Nu ai de ce sa-mi multumesti, a fost placerea mea iubita!
Zenobia draga, ce invitatie frumoasa ai facut!
Machus multumesc! Multa bafta la laparo si sa ceri concediul medical odata cu externarea. Mie mi-a dat la externare, pentru ca m-a intrebat daca-mi trebuie. Esti din Galati?? Sa stii ca eu sunt vecina cu tine, pentru ca m-am nascut in Braila si acolo sunt parintii si toate rudele mele. Pacat doar ca dau cam rar pe acasa, cam de doua ori pe an si mi-e tare dor de Dunarea noastra, ca bai mai faceam vara si ce plimbari cu vaporasul...!!
Mamidevladut ce ma mira visul tau si mama m-a visat in Duminica Bunei vestiri ca am venit la ea cu doua fetite gemene de vreo trei anisori. Multumesc de incurajari iubita si abia astept sa ne revedem.
Alexia28 ce mai faci draguto, ce mai pui la cale??
Kora-pop multa bafta maine la intalnire, sa primesti ok-ul si sa faci FIV-ul mult asteptat.
Alexela multumesc frumos!
Maria08 ce mai faci iubita???
Ralu_t si eu abia astept sa ne revedem!
...cu drag Ioana
Madutz spune:
tuturor !!
Sa o luam pe rand - super poze de la intalnire - vreau si eu la urmatoarea - Zenobia - as zice 26 aprilie (nu de alta, da' pe 4 mai ma internez pentru analize si vreau sa ma culc devreme )
Amely - si nastere usoara!
Marinar - ce sa mai zic, jos palaria !!
Gabitoni - sanatate mamei tale si succes la laparo! Sincer, ma mir ca T nu ti-a cerut analizele sotului (spermograma) - la noi a fost primul lucru pe care a vrut sa-l vada! M-o fi vazut pe mine mai rumena si-o fi zis in sinea lui - "asta-i in regula, ia sa-l vedem mai intai pe amaratu' de barbatu-sau!" Nu stiu ce sa-ti zic - dar daca tu simti ca e bine asa, nu mai sta pe ganduri!
Breakfast - ce repede te-a programat (reparatii=laparo daca am intele bine, nu ?)! Cand ti-a zis sa vii pentru analize?
Kora - un special pentru tine! Astept vesti bune!
pentru voi toate!
http://tt.lilypie.com/bWZyp3.png
scumpete spune:
BUNA FETELOR,
YIOANA,poti nota la mine,mamica de septemrie(13-21),baietel,stare buna,pe 3mai eco de 20saptamni la iosup.ABIA ASTEPTAM!
machus spune:
IoanaTugs, Da. eu sunt galateanca get-beget. Sotul meu este brailean. El s-a nascut la Braila si a crescut acolo pana la 15 ani. E frumoasa si Dunarea si Faleza, mai ales acum ca totul este de un verde curd si tufele ingalbenite. Ultima data am fost de Florii. Stii tu cum este de Florii la Dunare, festivalul scrumbiei, muzica, voie buna, multa lume...
Multumesc pentru informatii.
Nu vreau sa va stresez prea mult, dar nu stiu ce sa fac in legatura cu externarea, care am auzit ca se da la 7 zile de la operatie, la scos atele. Eu as gasi aici in Galati sa-mi scot atele, dar nu stiu ce sa fac cu externarea. Externarea nu se da sub nici o forma la plecarea din spital, nu ?!
As avea unde sa stau in Buc, dar as vrea sa fiu acasa, stiti voi- nicaieri nu-i ca acasa.
V-am stresat destul. Scuze
Nicole31 spune:
Vin si eu la intalneala! Nu conteaza ca-i pe 26 sau pe 3, de data asta nu mai scapati de mine! Abia astept!
Alfa anca, sa-ti traiasca samburelul, sa fie sanatos si sa creasca tot asa!
Marinar, frumoasa mai este printesica ta! Si tortuletul arata asa de bine...
Kora, sunt cu sufletul alaturi de tine!
Fetelor, mi-e dor de voi! Va pup pe toate: Zenobia, Teo, Ioana, Felicia, Copilut, Kitty nic, Ioana, ana p, ana id, marusea, mmc nd, Alexela, Amely, alexia28, lucialu, sim stoian si pe toate celelalte! Sper sa veniti cat mai multe la Ioana, mai bine inchiriem tot restaurantul!
machus spune:
Scumpete, FELICITARIIII!!!! Sa fie BB sanatos, frumos si mancacios !!!
Kora, suntem alaturi de tine !!!