Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap32

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Simonasima, te-am trecut pe listuta tutunici viitoare gravidute ! Te rog sa-mi spui daca doresti sa modific diagnosticul pe care l-am scris in dreptul numelui tau. Iti tin pumnii vineri la laparo!

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Buna dimineata tuturor!

Kora, astept vesti de la tine, sper sa fie bune vestile de ieri de la eco! Si tu erai ieri cu Alexela, cred ca te-ai intalnit si tu cu prietena mea, nu?

Zenobia, à ta disposition!

Vali, vrem si noi vesti de la bebe!!!!

Tuturor o zi buna si o saptamana reusita!

Oamenii se impart in doua categorii: cei care cauta sensul vietii fara sa-l gaseasca si cei care l-au gasit fara sa-l caute. (Emil Cioran)

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

'Neata, fetele!
Iyoana,am intrat cautand vechiul capitol, nu-l vedeam, ma uitam dupa unul cu multe pagini....cand colo, deja pag. 3! Sper sa fie un capitol la fel de norocos, sa treci cel putin o gravi pe listuta.
Despre bb, vesti bune: azi, la 12, are prima intalnire cu mister T., asa ca vesti amanuntite va dau diseara. In rest e destul de cuminte, deocamdata nu-mi creeaza mari probleme, doar usoare greturi dimineata,dar cred ca e cam devreme.Dupa calculul lui T. azi intram in 6 sapt., asa ca mai avem timp de stari de rau....sau poate nu e cazul.
Marusea, imi pare rau, mai mult nu pot exprima in cuvinte.
Kora, bafta multa saptamana aceasta, sunt cu sufletul alaturi de tine pe acest drum si sti asta.Sper sa-ti mearga totul bine.
Marinar, sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa si norocoasa!
Ioanatugs, sper ca luna aceasta sa-ti port noroc, ai vazut, fetele ti-au urat sa fii prima care merge cu mine la odisee
Alexela si Gabitoni fetele care muncesc duminica!
Va pupic pe toate,toate, sa aveti o saptamana excelenta, plina de soare si de impliniri!

Valentina
noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

IoanaTugs o de la mine. Am vazut si eu inregistrarea de la Jurnal. Sunteti foarte frumosi si va iesi un BB/mai multi reusit/i. Sunt sigura de asta!!!

Dragi tutunici,am vazut si pozele de la intalnirea voastra. Poate, la o intalnire viitoare, ma gasesc si eu prin zona Bucurestilor, ca tare mi-ar fi drag sa stau si eu cu voi la un ceai.

Am si eu o intrebare pentru fetele din provincie. Dupa laparo, la externare, v-a dat si concediul medical? Fiindca eu ma voi opera marti si pana luni 30, ar trebui sa predau concediul(doc) la serviciu. Si nu as vrea sa fac al doilea drum doar pentru acesta. Si inca ceva. Trebuie sa fiu atenta la codul de boala, sau asa ceva?
Multumesc din suflet !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

'Neata, tutunici!

Dimineata asta insorita sa vesteasca o zi saptamana frumoasa pentru noi toate!

Lectia de lb engleza: to give a hard time to someone
Picatura de shopping: www.catwork-design.com/wp-content/uploads/2007/04/img_2394.jpg" target="_blank">gentuta hippie
Picatura de vise: www.catwork-design.com/wp-content/uploads/2007/04/img_2394.jpg" target="_blank">Hawaii

www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas,
Poze1,
Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madlen spune:

Buna, fetelor! Am vazut si eu pozele voastre; si mie imi pare tare ca nu pot participa la intalnirile voastre, dar acesta este unul din dezavantajele noastre ale celor care nu locuim in Bucuresti. Apropos Machus, nici eu nu am primit concediul medical la plecare, ci la o saptamana cand am revenit pentru a-mi scoate firele. Aceasta si pentru faptul ca am figurat internata inca cateva zile pe hartie!

Mergi la inceput

INVITATIE
Invitam toate tutunicile si toate prietenele de tutunici sa participe la Intalnirea cu nr. 8 a clubului de Tutunarese si foste tutunarese! Data si locul ales pana in acest moment este 26 aprilie, la ora 18, restaurantul Ioanei.

Tutunarese care si-au anuntat cu surle si trambite participarea:

Kitty - 3 mai
Mamidevladut - 26 aprilie
Zenobia - 26 aprilie
Felicia - 26 aprilie
Ralu_t - 26 aprilie
Alexia - 3 mai
Alfa_Anca - 3 mai

... si lista continua!

Editez: Fetelor, vrea si Alfa_anca sa vina, insa din pacate ea pe 26 nu este in tara. Tinand cont de faptul ca poate multe dintre noi vrem sa ne petrecem vinerea cu familia (de exemplu eu , ma gandesc ca asa e frumos si sanatos), eu va mai propun data de 3 mai. Supunem la vot.

Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

i'm there dude!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

prefer pe 26, dar cum va hotarati voi, eu sunt deschisa

Mergi la inceput

Se pare ca majoritatea fetelor prefera data de 26. Cred ca asa va ramane de fapt.

Barzoiul buclucas,
Poze1,
Poze2

Mergi la inceput