Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap32

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Buna tutunici!
Nu prea am avut vreme sa intru pe forum,insa vin acum sa mai raportez sa nu va intrebati unde am disparut subit!
Ieri dimineata la eco m-am conversat cu Alexela cu care deja ma tot intalnesc de vrei trei eco incoace si apropos Alexela nu fii tristuta,ai sa vezi ca un pic de ajutor cum ar fi stimularea cu clostylbegit iti va fi de folos,sunt convinsa,dar neaparat du-l si pe sot intre timp la d-na Matei la o evaluare+tratament adecvat,amandoi tratati problemele ion acelasi timp,nu pe rand,ca sa castigati timp pretios chiar daca tu esti foarte tinerica e bine sa se descopere problemele cat mai devreme si tratate in faze incipiente daca e posibil,cu cat trece timpul orice problema de sanatate se agraveaza,singura nu se vindeca.Bafta multa!!!Maine merigi la eco sau cand mai mergi?
nuchi nu stiu care erai tu, eu povesteam cu Alexela,eram intr-o geaca alba si blugi!
Despre mine pot sa va spun doar ca deocamdata continui tratamentul tot cu 4 menogoane pe zi si s-a observat un progres adica aveam ieri dimineata 3 foliculi pe OD ( si pana ieri stiusem doar de 2 foliculi)de 17,14 si 12 mm si un folicul pe OS care crescuse la 10,5 mm ( de la 6,5 mm cu doua zile inainte),endometrul inca era de 6,5 mm si ieri era ziua 9 de stimulare.Am donat sange,l-am predat d-nei Matei si acum astept rezultatul analizelor si maine probabil din nou la eco....
Cam atat deocamdata.
-ici multi tuturor!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2007 spune:

Kora, tin pumnii , sa te ajute Dumnezeu !

noi am fost sambata la analiza caeea pemtru sot , care o fac toti sotii , azi aflam daca e ok baiatul meu, sau nu

si dupa serv ma duc la tutunaru la vila la a 3-a monitorizare, am avut prima data stimulare cu clomifen

de-abia astept sa ma vad acasa

diseara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Kora, ma bucur pentru tine ca poti continua tratamentul si ca acesta da roade! Cand ai rezultatul analizelor? Tin pumnii!

Eu din pacate nu pot fi nici de data asta la intalnire , cu toate ca mi-as fi dorit sa va cunosc...Cum stau in provincie, si cu serviciul, n-am nici o sansa...
Oricum, va doresc de pe acum distractie placuta si vrem si mai multe poze!

Maria2007, sa dea Dumnezeu ca spermograma sotului sa iasa foarte bine!

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2007 spune:

quote:
Originally posted by Iyoana

Kora, ma bucur pentru tine ca poti continua tratamentul si ca acesta da roade! Cand ai rezultatul analizelor? Tin pumnii!

Eu din pacate nu pot fi nici de data asta la intalnire , cu toate ca mi-as fi dorit sa va cunosc...Cum stau in provincie, si cu serviciul, n-am nici o sansa...
Oricum, va doresc de pe acum distractie placuta si vrem si mai multe poze!

Maria2007, sa dea Dumnezeu ca spermograma sotului sa iasa foarte bine!

iyoana

sa dea Dumnezeu !!!!!!!!!!!!

daca asa e cu laparo ..., iulie e admiterea la ASE , nu am voie sa lipsesc , atunci va fi septembrie laparo :((((((((((((((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidevladut spune:

Christos a inviat!
Am aparut si eu dupa 2 saptamani de concediu si abia asteptam sa vad ce mai faceti.
Vali felicitari pentru reusita!!!!!!!!!!!! Sa ai o sarcina usoara si un bebe frumos si sanatos.
Ioana, imi pare rau ca nu s-a intamplat, desi eram convinsa ca o sa reusesti. A doua zi de Paste am visat ca m-ai sunat si mi-ai spus ca esti in spital si ai o fetita. Poate luna asta......., eu iti tin pumnii.
Zeno, Alexia si tuturor tutunicilor dragi mie multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza1318 spune:

buna fetelor!

sunt si eu o tutunica de ceva timp si pe 1 mai sunt progr pe laparo, am vazut toate info de pe prima pag, dar se apre ca nu-mi sunt de ajuns
as avea nevoie de info ref la costuri...(pe pm..) si de un model de scrisoare de la servici, am inteles ca trebuie si asa ceva
va multumesc frumos si va doresc la toate BB frumosi si sanatosi!

iza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Buna fetele!

Intru si eu sa va dau vesti bune cu bebe. Azi am fost la control si , m-am indragostit pur si simplu. Bebe are 41.8mm, are manute, picioruse, tot. Mi-a facut cu mana , dadea din manutza mai ceva ca Ceausescu si topaia in burtica. Era f activ si creste in 2 sapt cat altii in 3(exagerez, dar nu f tare), adica la fiecare eco de pana acuma mereu mi-a spus ca e cu cateva zile mai mare decat eco anterioara. Oricum mamica lui e in al noualea cer. Tutu era in forma maxima si pus pe shotii. Cand i-am spus ca e din ce in ce mai mare, ma intreaba : Si ce, te oftici ca,,,, creste??? :)
Urmeaza sa fac ecografia morfologica peste 3 sapt si TT. La ecografia morfologica o sa vina si tati cu noi.

Va pup si sa auzim numai de bine.

Anca 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

alfa anca felicitari pt bebe,sa o tineti tot asa pe mai departe!
luiza bine ai venit printre noi!Ti-am trimis un PM cu informatiile pe care le-ai cerut!Bafta multa la laparo si rezultat cat mai bun!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

buna fetelor

dupa cum v-a spus ioane, careia ii multumesc din suflet pt ca a venit sa ne vada, Emma Ioana a fost o cumintica. a mai plans ea cate putin dar...s-a linistit repede si a adormit in brate la nasa.

speram sa va placa pzele

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Luiza1318, bine ai venit printre tutunici! Vei gasi aici fete care te vor ajuta cu multe sfaturi si vorbe bune! Te trec pe listuta de pe prima pagina, daca doresti...In ceea ce priveste costurile laparoscopiei, nu te pot ajuta ptr ca nu am facut-o inca, dar sunt convinsa ca fetele care au trecut deja prin aceasta operatie iti vor trimite PM.

Alfa_Anca, multumim de vestile bune si sarcina usoara in continuare!

iyoana

Mergi la inceput