Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap32
Raspunsuri - Pagina 23
lilianaFi spune:
iana mari...fetelor...!!! imi pare nespus de rau pt prietena ta Marusea...ceea ce vreau sa va explic...deci,tu te intrebi "de ce a externat-o"..pt ca fetelor in Romania sistemul sanitar functioneaza prost...pt anumite diagnostice corespund anumite nr.de zile de spitalizare(si dr.nu poate tine pacientul mai mult nici daca ar vrea:legea e lege...si dr.sint nemultumiti deoarece trebuie sa se incadreze in acest plan de munca,sa fie atenti sa nu depaseasca nr.de zile indicat de lege pt fiecare pacient in functie de dg.fiecaruia).....in ce priveste raspunsul(reactia dr.)ce ar mai fii putut zice...probabil ii parea si lui rau si era fara cuvinte(parerea mea)....ca noi toate dealtfel.....si inplus fetelor de ce asteptati mai mult de la el,e dr.,NU RUDA NOASTRA!)Maruseaiti doresc multa sanatate....sperante mai sint pt a deveni mamica...si sansele mele sint pe calea FIV...e greu,dar trebuie sa mergem inainte...multa sanatate,numai bine!
Maria2007...multe fete au apelat la dr.T.dupa ce au avut n...avoturi cu alti dr....nu e totul sa obtii o sarcina...important e sa o duci si pina la termen,mult noroc!
NUMAI BINE TUTUROR...
iana_mari spune:
Gabivitoni nu gandi negativ asa a fost sa fie insa remarca lui a fost dezastroasa.
Cu T. nustiu daca Marusea va mai dori sa discute in mintea ei acum totul e negru,dar e alegerea ei(si ce sa discute despre fiv?).
E prea devreme timpul va lamuri totul.
Iar, eu ma voi gandi cu cine fac fiv-ul.
s.m.
break_fast9 spune:
Marusea iti doresc sa fi tare ...o sa treci si peste asta si va fi bine!
Poate ca pe dr. T nu-l putem judeca doar dupa un singur " ok"....deja oricum fapta era comisa....intrebarea era din ce cauza s-a intamplat totul?
Asta trebuie sa iasa la iveala!
Asta e parerea mea...cel putin in momentul de fatza!
va pup!
felicia_ spune:
Offf... Marusea, ce rau imi pare ca treci prin asa ceva ... trebuie sa fie groaznic!
Miruna n-ai mai scris de muuult! Ce planuri mai ai?
Kora si Madlen, tin pumnii!
lilianaFi spune:
....fetelor mie mi-e greu sa cred ca dr.T nu ar fii vazut cheagurile de sange,cred ca nu erau in ziua externarii....din experienta stiu ca sangele se poate coagula in mai putin de 5 minute...iar de la externare(de marti)pina vineri sint ceva zile....!!!
Zenobia spune:
Marusea, imi pare rau pentru pierderea suferita Este groaznic prin ceea ce ai trecut, nu am cuvinte sa spun mai mult.
Fetelor, sper sa nu supar pe niciuna dintre voi, insa ar fi mai bine daca doar am citi aceasta relatare si nu am incerca sa dam cu presupusul sau sa invinovatim pe cineva pentru ca se ajunge la concluzii care nu fac bine multor fete de aici de pe forum. Bineinteles ca nu suntem robotei si fiecare avem o parere, insa in cazul de fata ma gandesc ca este mai bine sa o tinem pentru noi pentru ca stim ca in problema cu care majoritatea ne confruntam aici importanta este increderea si linistea noastra sufleteasca. Nu are nici un rost sa punem la indoiala profesionalismul acestui doctor in mod public, mai ales ca nu stim cum s-au intamplat de fapt lucrurile. Nu ii iau drului apararea pentru ca nu stiu daca este cazul si nici nu il acuz din exact acelasi motiv. Insa intrebarile noastre retorice pot afecta increderea si deciziile colegelor noastre de forum, nu intotdeauna in mod fericit.
Imi pare rau daca va va deranja comentariul meu, insa mi s-a demonstrat de nenumarate ori ca am dreptate.
Pana una alta, azi la mine e z1, ma asteapta o luna noua de monitorizari.
O zi buna.
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
Zenobia spune:
Penultima strigare dinainte de intalnirea tutunicilor!
INVITATIE
Invitam toate tutunicile si toate prietenele de tutunici sa participe la Intalnirea cu nr. 8 a clubului de Tutunarese si foste tutunarese! Data si locul ales pana in acest moment este 26 aprilie, la ora 18, restaurantul Ioanei.
Tutunarese care si-au anuntat cu surle si trambite participarea:
Kitty - 3 mai
Mamidevladut - 26 aprilie
Zenobia - 26 aprilie
Felicia - 26 aprilie/3 mai
Ralu_t - 3 mai
Alexia - 3 mai
Alfa_Anca - 3 mai
Nicole - 26 apr/3 mai
Madutz - 26 aprilie
Sim Stoian - 26 aprilie/3 mai
... si lista continua!
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
lucialu spune:
Marusea imi pare enorm de rau prin ce treci tu acum.Iti doresc din tot sufletul sa treci peste aceasta imensa durere, iti doresc tot binele din lume, multa santate si sa nu uiti ca trebuie sa mergi inainte, cat timp suntem pe pamant exista speranta, sansa.Este adevarat, vorbesc prea devreme de lucrurile astea, dar de dragul tau si a celor care te iubesc si sufera pentru fiecare lacrima varsata de tine, trebuie sa te faci bine!Este o trauma imensa,dar nu este sfarsitul, sa iti amintesti mereu lucrul asta.Multe , care avem diferite afectiuni stam mereu cu sabia asta deasupra capului,dar asta este, nu avem ce face.Vei avea copilul tau intr-o zi, sa nu te indoiesti de asta niciodata.Poate ca sunt cruda,nu asta imi este intentia,nu te cunosc, dar ne uneste pe toate fetele de aici aceleasi dureri si aceeasi dorinta.Trebuie sa tragi de tine,chiar daca nu-ti vine, trebuie sa tragi de tine sa te recuperezi.Nu stiu de ce ti se intampla tie, nu stie de ce alte fete pierd copii,nu stiu de ce suntem bolnave,dar stiu ca pe fiecare ne iubeste cineva.Si pentru acel cineva merita sa ne ridicam si sa privim inainte!Te imbratises tare tare si sunt alaturi de tine cu sufletul si cu mintea.Sa fi iubita!
Eu prefer sa nu ma erijez in judecator, departe de mine acest gand.Sunt un om simplu.Iar domnului doctor eu personal nu am ce sa-i reprosez,decat sa-i multumesc.Eu am trecut printr-un cosmar continuu un an de zile, pana am reusit sa gasesc un dr. care sa toarne balsam peste suferintele si traumele indurate.Acesta a fost dr.T.Eu personal nu pot decat sa-i multumesc,mereu,toata viata pentru ce a facut pentru mine, pentru noi(eu si sotul)Din pacate e mult spus ca sunt pacienta dansului.Nu imi permit datorita distantei sa-l am ca dr. curant.Niciodata nu am considerat ca este Dumnezeu si ca este atotstiutor sau omnipotent.Dar pentru mine a fost MINUNAT, a fost OM.
Si pentru ca este vorba de un dr. drag inimii mele si de o fata dintre noi, de care imi pasa la fel de mult ca voi toate(altfel nu vad rostul discutiilor noastre pe forum,impartasirii amalgamului de sentimente, ganduri,bucurii si dureri, daca ne-ar fi egal) , prefer sa ma abtin de la emite prezumtii, supozitii.
Va doresc tuturor o Duminica placuta si linistita!
PS:la mine este prima zi de intarziere cu test de sarcina negativ.Si mie mi-e frica de extrauterina, Dumnezeu sa ne apare pe toate!
KISSES
nu mor caii cand vor cainii...
iana_mari spune:
Fetelor,acum am venit de la Marusea si era mai linistita nu mai avea dureri asa mari
Va multumeste tuturor care o sustineti.
s.m.