Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap32

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna dimineata!!
Marusea: Sanatate si multa, multa putere!!! sa fie totul bine!!!!! Stiu ca e o perioada foarte grea, dar trebuie sa gasesti puterea sa mergi mai departe!!
Mai fetelor, eu chiar nu inteleg.......incep sa am mari semne de intrebare......intr-o asemenea situatie o asa reactie a d-lui T.????? Nu stiu daca sunt in masura sa-l judec, dar ma pun in locul Marusei........si nu mai am cuvinte!!!!( asta ca sa nu supar pe nimeni).
Va doresc un veek end frumos!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Da Gabivitoni eu personal l-am sunat ea nu avea putere nici inainte nici dupa operatie .Si eu sunt tot pacienta lui urmeaza sa fac Fiv cu el la toamna.Azi fac ultima injectie cu dipfereline,apoi astept.Dar ce i s-a intamplat Marusei ma pune pe ganduri si-mi pun intrebarea ;DE CE A EXTERNAT-O? stia ca este din provincie (4 ore)Cei din Tulcea au zis ca avea cheaguri vechi in burta.

s.m.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-alexia spune:

Marusea, multa sanatate! Sa fii puternica si sa treci peste toate cu bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Marusea multa multa sanatate si refacere rapida dupa operatie, imi pare rau ca s-a intamplat asa ceva

Madlen, Kora bafta multa, in cateva zile o sa aveti copilasi in burtici

Weekend placut la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2007 spune:

Marusea , Dumnezeu sa te ajute.

nu sunt de acord cu ce a zis doctorul ...

eu dupa ce raman gravida la el pentru ca e destept si e dintre cei mai buni la fertilitate, nu cred ca voi rezista la felul de abordare ..., am alta doctora cu care voi continua

atat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-alexia spune:

Madlen, bafta la punctie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Marusea imi pare rau multa sanatate si putere.

"A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile." BALZAC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Marusea imi pare foarte rau .Iti doresc multa sanatate si putere k sa treci peste toate astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitoni spune:

Buna

miruna, renunti la T? eu asa ma inteles...poti sa imi spui la ce dr te duci?

iana_mari, Te rog sa ma crezi ca nici eu nu il inteleg pe T.
voi face laparo cu el, pe data de 27 aprilie.Ma rog la Dumnezeu sa ii dea multa minte lui T astfel incat operatia sa decurga bine.
Credeti-ma nu sunt paranoica, dar stim cu toate ca T este OM, deci poate sa greseasca o data sau de mai multe ori....
Oricum, iana_mari, trebuie sa discutati cu T sa vedeti ce zice...
Marusea , te rog nu ceda, rezista si fii puternica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitoni spune:

scuze

nu miruna, ci maria2007.

pentru miruna, sa ma ierte....

Mergi la inceput