Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap32
Raspunsuri - Pagina 13
KoraPop spune:
Felicia tu urmaresti ovulatia numai cand e pe ovarul aferent trompei stangi pt ca cea dreapta a avut ceva probleme?Eu zic sa incerci in fiecare luna ca nu se stie niciodata…Succes!
Iyoana stiu ca sambata dimineata e la Sabyc si ai putea sa mergi pt discutii.
Va fi bine,meriti asta!Tin pumnii!
Mmc cum esti,tu ce mai faci?
Lucialu eu iti tin pumnii asa pe ascuns ca ai zis ca nu vrei galerie....
Ladyexe e foarte interesant cu clipsurile acestea....nu era ok daca iti scotea trompele daca tot nu mai sunt functionale?Si eu am aceeasi problema doar ca nu aveau lichidul acela toxic si nu mi-a pus cleme.Lasa ca macar stai linistita ca la FIV nu poti face extrauterina si nici lichidul acela toxic nu va putea ataca embrionasii si daca ovarele si uterul sunt ok ai toate sansele sa devii mamica!Cand vrei sa incepi pregatirile pt FIV?
Kora
CARPE DIEM!
lucialu spune:
Happy Birthday, Marina! Un cos de si multa sanatate!Sa fi iubita!
Buna tutunici, voinici!
Iyoana, Felicia,Mmc_nd,Kora va Shhh...sa nu ne auda CM-lupulsi sa vina.Binenteles ca si eu va tin pumnii la toate, sa veniti numai cu vesti bune despre ce ne intereseaza cel mai tare!Sa de-a Dumnezeu sa vi se deschida larg drumul pentru fiecare pas pe care il faceti in acea directie!Felicia cu stresul stii bine ca nu vei rezolva nimic.Asa ca incearca sa-l inlaturi cumva.
Ladyxe probabil ca are dr. ceva in cap, pentru ca e superdestept la fentat problemele.Uite eu ma minunez ca n-am mai auzit,cum fac de fiecare data cand aud ce metode aplica,dar clar e bine ce face!
Mlaura poate intri si pe la endometrioza, vei gasi niste linkuri utile si povesti extraordinare.O sa vezi ca vei fi bine!
Zeno merci pentru lectii si picaturi de soare!
Maria2007 mult succes!
Pup toate Alexelele,Mariile,Nicole,gravidute si mamici, tutuniciMult succes, sanatate si curaj!
KISSES
nu mor caii cand vor cainii...
ladyxe spune:
Dragelor mutumesc ca sunteti alaturi de mine.
Din pacate nici eu nu stiu de ce a ales dr aceasta metoda, dar deja mi-am inceput listuta cu intrebari pt dansul cand voi merge la scos firele si sper sa primesc si raspunsurile.
Kora, rezultate optimiste, tin pumni mai ai putin si totul se va termina, in curand iti voi calca pe urme, in functie ce voi stabili cu dr T. Laparo era ultimul pas in cursa catre FIV, analizele facute toate si eu si sotul, fara mari probleme.
Iyoana, acum probabil voi astepta sa-mi revin la normal si cat mai curand, sper, sa incep pregatirile pt FIV.
lucialu spune:
Ladyxe sa nu-ti bati capul prea tare cu metodele dansului.Tot ce face are logica.E foarte destept si cred ca mult inaintea altora de la noi.Nu inseamna ca daca noi n-am auzit nu se poate,mai ales ca nu suntem medici,iar daca ne minunam , eu una o fac doar admirativ
Alexela spune:
toate tutunicile!!!
Ce faceti, dragelor?!?!!?
In primul rand, vreau sa ii spun si eu LA MULTI ANI Marinei, sa fii sanatoasa, iubita, fericita, norocoasa, sa t ebucuri de Emma, micutza ta crestina, sa ai parte numai de soare in viata ta!!! La multi ani!
Ladyxe, inseamna ca am inteles eu gresit ce mi-ai zis, bine ca ti-ai dat seama cine sunt, acum daca ma mai vezi, sa ma tragi de maneca, sa te pot cunoaste si eu!!! Ma bucur ca fiind atat de colorata, am reusit sa te binedispun. Daca e p-asa, putem stabili cate o intalnire zilnica, pt ca eu mereu sunt colorata, si poate reusesc sa va binedispun pe mai multe dintre voi... Apropo de colorat, Ralu, mai tii minte cadn m-ai vazut tu la iDS??!?!?! Mi se pare foarte comic cum incercam sa ne reperam. Cateodata ma gandesc asa, va dati seama ce bune prietene am fi daca am reusi sa ne cunoastem toate?!??!! Daca reusim sa avem o relatie atat de speciala pe un forum...
Hai ca pic in putul cu melancolie...
Deeeeciii... Am fost dimineata la Tutu, la Elias. Din nou, NIMIC. Tutu glumeste si-mi spune: ma bucur, Alexandra, ca vii sa ma vezi asa des, dar da-mi si mie ceva sa fac, sa vad si eu macar o data la tine ceva... Concluzia e ca probabil ca nici luna asta nu o sa ovulez Ma mai duc sambata dimineata, tot la Elias, a zis ca nu are sens sa vin chiar din 2 in 2 zile. Oricum, la insistentele mele, mi-a promis ca o sa facem monitorizare pana dupa Z30, pt ca am avut CM de 45 de zile, asa ca inca nu e totul pierdut. Desi nu imi fac mari sperante!!! Asta e! Astept vizita la dr de saptamana viitoare, cu sotul, astept stimularile mele, dup-aia laparoscopia, si cu DD inainte.
Kora, ma bucur mult ca au crescut valorile. Ti-am spus ca o sa fie bine, o sa vezi!!! sa ne tii la curent!!!
Tuturor celor care mi-ati multumit pt acatist, va spun CU MARE DRAG SI CU MULTA PLACERE, sper sa va ajute, sa va fie de folos, si fie ca DD si orice sfant in care voi aveti incredere, sa va fie mereu alaturi si sa va ajute sa vi se implineasca visul. Eu in acatist i-am scris Sfantului Anton sa va duca rugaciunile la Ceruri, pt ca acolo totul este posibil, si totul prinde viata!!! Puteti sa va duceti si voi la biserica Sf. Anton, nu neaparat Martea, in orice zi a saptamanii, si sa rugati un preot de acolo sa va citeasca o rugaciune pt facere de prunci. Sunt foarte amabili toti preotii de acolo, mie mi-a citit unul dintre ei deja de doua ori. Eu zic ca nu strica! Printre atatea tratamente si operatii, meritam un moment de reculegere si de liniste, nu credeti?!?!?
Hai ca nu stiu cum fac, ca de fiecare data scriu cate un capitol dintr-un roman...
Acum va las, plec sa ma plimb in parc cu nepotica mea de opt luni. E cam frig afara, dar nu renunt la plimbarea asta sub nici o forma!!!
Va pup pe toate, va doresc o zi buna, cat a mai ramas din ea, si sa auzim numai de bine!!!
Cu drag,
Alexela
lucialu spune:
Alexela eu am o prietena gravi cu o dereglare de CM, tot asa de lung ca la tine.Nici nu se asteptau.si totusi a fost ovulatie!
Marina
Alexela spune:
Lucialu, multumesc de incurajare, chiar ma simt mai bine cand aud ca totusi se poate... Stiu ca si la mine o sa fie bine, pana la urma, dar oricum noi avem problema sotului de rezolvat, care zic eu ca este mai grava decat a mea, pt ca s-ar putea sa fie doar din cauza stresului, a oboselii, deci doar o problema de psihic. De-asta am si luat hotararea ca, dupa consultul la urolog, daca totul e in regula, mai repetam doar o data spermograma, si dup-aia gata, ca asa, cu stresul asta, nu o sa iasa niciodata bine. Deocamdata sa fiu eu ok, sa ovulez, ca sunt sigura cu unuul singur, fie el mai lenes, sau mai obosit, tot o sa ajunga unde trebuie...
Pup!
Alexela
mmc_nd spune:
Alexela, mi-au dat lacrimile cand am citit mesajul tau. Sa-ti dea Dumnezeu dupa frumusetea sufletului tau! Si sa stii ca am mai citit eu pe aici cazuri care a venit BB... taman in luna in care echo zicea ca nu era ovulatie :)...
Marina, La multi ani! si tot ce iti doresti sa iti dea Dumnezeu!
Eu astept sa treaca CM (z1 azi) si sa incepem treaba. A trecut postul, s-a dat liber la bebei, de radea si duhovnicul de noi, cu drag desigur. In rest, imi tot fac vant sa ma trec pe la dr.T sa vad ce mai zice dupa laparo, dar parca as mai lua o mica pauza, ca trece viata pe langa noi .
Alexela spune:
Mmc_nd, uite si din partea mea pt tine:
Asa sa fie, sa ne dea DD tuturor dupa frumusetea sufletelor noastre, caci un om care isi doreste atat de mult un copilas, nu poate sa aiba decat un suflet minunat!!!
Cu drag,
Alexela