Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap32

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidevladut spune:

Marinush, La Multi Ani!!!!!!!!
Sa iti dea Dumnezeu multa sanatate sa te poti bucura numai de clipe frumoase alaturi de Emma, de sotul tau, de familie si prieteni.Intreaga viata sa iti fie o primavara, frumoasa ca odorul tau!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Kora, eu planuiesc IA din ianuarie... o data a fost ovulatia pe stanga, luna trecuta in z 10 ovulasem deja, luna asta a fost endometru prea mic, abia de 5 mm si dr a zis ca sansele sunt minime... sa vedem ce-o mai fi luna viitoare... imi vine sa las balta totul, ca am inceput sa fiu stresata din cauza asta si nu imi place...
Lucialu, nici eu nu fac galerie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Kora, uraaa, ti-am zis, ti-am zis c-o sa fie mai multi! Doamne, ajuta pentru luni!

ana_p, ce bine ca au iesit analizele bune, bravo si succes in continuare!

MLaura, cu Dumnezeu inainte, macar acum stii despre ce-i vorba si ce trebuie sa faci...

Iyoana, super titulatura ti-ai pus .

Lucialu, ma inscriu pe lista care nu-ti fac galerie, dar se roaga pentru tine .

pentru toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

MARINA, LA MULTI ANI FERICITI SI IMPLINITI ALATURI DE FAMILIA TA FRUMOASA!!!!

Lectia de limba engleza: to play it by ear - not to know what to expect and do whatever someone considers appropriate. [rom] I'll play it by ear = "ma orientez eu"
Picatura de shopping: margeluse
Picatura de vise: Sydney Opera

www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Mmc_nd multumesc! Tu ce mai faci?

Kora, fata grijulie! Da, vineri se duce sotul la analizele genetice, am ceva emotii..Dar rezultatele vor veni de-abia peste 8 zile lucratoare. deci de-abia la sf lunii vom stii cum este, ne vom duce atunci, cu rezultatul analizelor la dr. Matei.

Stiti cumva daca, de obicei, dr. Matei este de gasit pe undeva sambata, doar pentru discutii?

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

fetelor va multumesc din suflet pt urari, sunteti minunate. si eu va doresc voua numai bine si sa marim gasca de bebei.

laura am pupacit-o pe emmi din partea ta.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

Maria08 ,clipsurile cum le-a zis dr. sunt din metal si ptr moment vor ramane acolo. Sper sa pot discuta mai multe cu dr T cand voi scoate firele si sa-mi dea mai multe detalii, deoarece cat am fost internata nu am reusit sa vorbesc cu dansul, ci doar cu dr rezident.

Cum am noutati, vi le spun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonasima spune:

Machus: nu mai stiu, tu cand ai laparo?
in legatura cu endo - sunt lucruri si mai rele in viata...
Eu maine plec la Bucuresti, vineri - laparo.
sa auzim de bine. pentru toate fetele T si nu numai.

sima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

Alexela, stiu ca tu nu erai in geaca alba, mie mi-a placut cum erai imbracata si poate ca faptul ca erai mai colorata m-a facut sa te admir si sa uit pt o clipa ce ma astepta. Sincera sa fiu eram putin speriata, chiar daca stiam ce ma asteapta.
Tine-o tot asa.

ladyxe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MLaura spune:

Buna fetelor,

va multumesc mult pt. incurajare,Madutz, Iyoana, Alexia28, Kora, mmc-nd am citit mesajele voastre si acum mai m-am linistit ,incep sa vad lucrurile altfel, voi aveti dreptate mai am 1 an sanse pe cale naturala iar daca nu FIV .Este bine ca am facut laparo pt. acum macar stiu ce am si ce am de facut in continuare, marti cand voi merge la spital sa imi scoata firele, dr T a spus ca o sa imi dea si tratament, pt endometriza.
Madutz acum ma simt mai bine, insa ieri am fost toata ziua ametita.
Kora am 27ani

Mergi la inceput