Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap32
Raspunsuri - Pagina 11
break_fast9 spune:
Alexela esti o eroina!
sunt surprinsa....te-ai trezit la 4.40???
si inca mai rezisti?
multumesc pentru gestul tau cu acatistele!
somn usor Alexela si voua tutunici dragi!
lauravoinicu spune:
Fetele sa stiti ca sunt aici , va citesc zi de zi , va pup pe toate ca tare imi sunteti dragi .
M-am uitat la poze .....super intalnirea , in sfarsit am vazut-o si eu pe Amely cu burtik , foarte frumoasa , la fel ca si celelalte fete.
La intalnirea viitoare sa puneti din nou poze , ca eu nu cred ca reusesc sa ajung , dar cand o sa intru in focuri din nou (prin mai - iunie ) poate mai puneti de o intalnire si cu siguranta o sa vin.
Apropo ati baut vreuna ceai si pentru mine?
Kora , ma bucur ca totul este bine , ti-am zis eu ca o sa fie bine..... Cam tot asa am reactionat si eu la tratamentul cu menogon , s-ar putea sa iti mai apara si alti foliculi , si stai linistita ca si endometrul o sa creasca , pana luni mai este timp.
Iti tin pumnii si sa dea DD ca in curand sa te vad cu burtik.
Marinar, sa iti traiasca micuta Emma , a fost o adevarata printesa la botez , sa ii dai un pupic si de la mine.....
Va pup pe toate
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Marinar la multi ani iubita! Sa fii fericita alaturi de printesa ta Emma Ioana si sa traiesti multi ani fericiti!!
Alexela multumim frumos pentru acatiste si pentru faptul ca te-ai trezit asa de devreme pentru un lucru asa de frumos!!
Lauravoinicu sigur o sa facem o intalnire si cand vii tu in Bucuresti.
Maria08 data viitoare igur voi bea dupa o graviduta si pentru tine!
Kora_Pop felicitari pentru valori si multa bafta luni, sa fie numai buni de scos! Eu deocamdata sunt in faza de pauza si dupa intalnirea de vineri cu medicul meu, vom pune un nou plan de bataie. Va anunt eu la momentul portivit ce voi face. Momentan ma bucur de primavara si m-am apucat de putina , ca prea frumos e dimineata cand bate soarele in geam.
Machus vecinei mele de oras! La Giulesti i-ti da concediul medical la externare, nu stiu cum e la Elias, dar mai bine intrebi inainte daca se poate sa-ti dea concediul atunci cand te externeaza. Eu una cred ca se poate, mai ales ca nu esti din Bucuresti.
...cu drag Ioana
Iyoana spune:
Buna dimineata!
Marinar LA MULTI ANI si din partea mea, sanatate si fericire alaturi de sotul tau si de frumusica Emma. -ici pentru bebelusa grasunica!
Ioanatugs, iti tin pumnii ca incepand de luna viitoare sa intri in linie dreapta pentru bebe!
Kora, vestile sunt super bune, dar eu am inceput deja sa am emotii pentru luni! Vezi ca luni e Sfantul Gheorghe, cum vrei sa-l cheme pe bebele tau?
Ladyxe , refacere usoara, nu te obosi prea tare ca trebuie sa e faci bine, da? Am inteles acum diagnosticul, sper sa-ti fie bine pana la capat. Cand incepi procedura de FIV?
MLaura , imi pare rau de diagnosticul asta...dar daca Tutu ti-a dat sanse 1 an natural, eu zic ca e mare lucru. Sunt multe fete carora le-a dat doar 3 luni sau deloc. Si apoi, ai FIV-ul ca optiune, ceea ce e iarasi bine! Iti tin pumnii, refacere usoara si succes!
Lucialu, te simti mai bine? Sa stii ca stau cumintica si nu fac nici o galerie, promit!
Ana_p, tu te pregatesti pentru FIV sau nu am inteles eu bine? Doamne ajuta sa iasa toata analizele bine si sa raspunzi la fel de bine la tratament!
Dragele mele, sa nu incetam sa speram si sa luptam pentru sansa noastra si pentru scopul nostru, pentru ca...
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta".(Dale Carnegie)
Tuturor o zi frumoasa si linistita!
iyoana
alexia28 spune:
Marina, LA MULTI MULTI ANI, SA FII SA SANATOASA SI FERICITA
Iyoana poti sa scoti de la mine partea cu tratament cu Diphereline ca nu o sa-l fac, incep tratament homeopat si naturist, o sa incerc probabil cateva inseminari si daca nu..ma gandesc tot mai serios la FIV
Kora ma bucur ca ai reusit sa obtii valori frumoase la foliculasi, bafta multa in continuare
Ioana asadar te-ai apucat de ? Nu mai bine te apuci de sporturi mai dragute?
MLaura tot endometrioza? Mai dar raspandita mai e boala asta....imi pare rau pt diagnostic, incearca sa-ti faci un plan de bataie si fruntea sus cu optimism. Stiu ca asa am fost si eu darmata la aflarea diagnosticului, apoi am inceput sa stau ore intregi pe net sa caut informatii...nu mai sunt asa speriata, se poate si cu endometrioza mai greut un pic e adevarat decat celelalte fete, bafta multa
Va pup fetele si va doresc o zi frumoasa
maria08 spune:
Buna dimineata!
Marinar: LA MULTI ANI!!!! Sanatate, impliniri si multa fericire alaturi de cei dragi!!
Ioanatugs: Sa nu uiti de mine la urmatoarea intalnire! Poate pana atunci o sa bea altcineva dupa tine ceai...
Kora: Vezi ca lucrurile evolueaza in bine?!!! Si vei face punctia intr-o zi de sarbatoare!!!DD te va ajuta!!
Zenobia: pentru ca ai revenit cu lectiile tale!!
Iyoana: pentru fiecare maxima a zilei!
Ladyxe: Spune-mi te rog, clemele vor ramane acolo permanent sau e doar temporar??? Din ce-or fi facute?? Si eu cred ca T a facut alegerea cea mai bune pentru tine!
O zi buna tuturor!!
KoraPop spune:
Buna dimineata!
Ana_p felicitari pentru marele pas inainte,iti tin pumnii ca analizele hormonale sa fie cat mai bune pentru ca acestea sunt cele mai importante in procesul FIV.Eu cafeaua am inlocuit-o foarte usor cu inka asa cum spunea si Zenobia.Iti va da AC mycroginon,sa stii ca primele zile te vei simti cam rau, dar sa nu le abandonezi pentru ca organismul se va obisnui repede cu ele si sunt folositoare ca sa scada FSH-ul si LH-ul…la mine s-a reusit scaderea LH-ului foarte bine care pe parcursul stimularii creste,de aceea e bine ca la inceputul stimularii sa fie cat mai mic.
Zenobia multumesc mult de tot,e un progres,e adevarat,insa sper sa creasca foliculii la dimensiuni mai bune si endometrul sa fie si el mai acceptabil.Tu luna asta prestezi asa de placere fara monitorizari si CSD?Bafta multa,sper ca delicioasele retete sa aiba un efect cat mai surprinzator,cum ar fi pofta de viata,pofta de si uite asa va aparea
MLaura nu fii suparata,fii bucuroasa ca ai facut laparo si acum stii pe ce drum sa o apuci.Profita de acest an pe care ti l-a dat T sa incerci natural si icearca sa te relaxezi si sa faci muuulta dragoste…...nu stiu ce varsta ai,dar daca timpul iti permite sa astepti atunci fa asa cum a zis dr…..daca insa ai o varsta peste 30 de ani eu as apela in cca 6 luni la FIV,analizele si pregatirea pentru aceasta procedura dureaza 2-3 luni si procedura in zine aproximativ o luna si cel putin pentru mine timpul e pretios…DD poate face minuni,nu uita!Bafta multa!
Laura voinicu,multumesc mult!Tu incepi protocolul FIV prin mai-iunie?Vei face cu dr. T sau in alta parte?Tin pumnii stransi de pe acum pentru tine!
Alexela multumesc mult pt acatiste,ieri a fost marti si eu m-am rugat si la Sf. Anton si am avut un rezultat mai bun decat pana ieri...bafta azi la eco,poate au aparut foliculasii!
Ioanatugs multumesc,sper ca dr. tau sa gaseasca un plan cat mai bun pt tine luna aceasta si relaxarea,gimnastica sunt chiar foarte indicate….bafta multa!
Iyoana multumesc scumpa,nu stiam ca luni e Sf. Gh…..eu sunt greco-catolica nu coincid intotdeauna sarbatorile catolice cu cele ortodoxe….oricum nu ma pot gandi atat de departe…la nume de bebe…Mai aveti putin pana la analiza din 20 aprilie parca,tin pumnii stransi de tot!
Alexia28 multumesc, tu faci tratamentul cu diphereline pentru endometrioza sau papi doar bunatatile descrise de Zenobia in retetele postate?Oricare ar fi alegerea ta, sunt exemple multe ca si cu endometrioza se poate ajunge la stadiul de !Bafta multa!
maria08 multumesc pentru sustinerea ta,niciodata nu uiti sa imi scrii si mie o vorba buna de incurajare...planul tau care mai e,nu ne mai zici nimic?
Kora
CARPE DIEM!
felicia_ spune:
Marinush, LA MULTI ANI! Sa ai parte numai de bucurii, sa fii sanatoasa si fericita!
LauraV, deci reiei lupta! De data asta va fi cu mai multe bucurii, stiu eu!
Kora, tin pumnii si sper sa ai in continuare surprize placute!
Ladyxe, MLaura
Ioana, f bine ca faci miscare! Eu am fost luni la sala, mi-am facut abonament la Tai-Bo, a fost misto, am facut exercitii pt toti muschii.. rezultatul pe tremen scurt: de ieri ma simt de parca m-a batut cineva, dar asa, metodic, bucatica cu bucatica! Sper ca pe viitor sa fie mai bine!
Alexela, Iyoana, Alexia, Ioana, Maria
KoraPop spune:
felicia tu mai faci inseminari sau care e "planul de bataie"?Multumesc pt urari!
MARINA LA MULTI ANI si sa fii mereu atat de fericita ca si acum!
Kora
CARPE DIEM!
maria2007 spune:
am venit si io de la monitorizare , am facut repede si un pregnyl si ne mai vedem vineri dimineata , am un folicul de 23
ufff, a fost obositor dar a trecut
voi ce mai faceti ?
Kora , tin pumnii !!