Telofon mobil bun

Telofon mobil bun | Autor: zepellina

Link direct la acest mesaj

As vrea sa fac un cadou, un telefon mobil dar BUN (sa arate bine, sa tina bateria), chiar daca costa mai mult. E usor sa merg in magazin sau sa caut pe net, dar deja sunt multe telefoane ft scumpe si nu prea bune. Aveti vreun telefon mobil de care sunteti ft multumiti???

zepellina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Pai depinde de ce optiuni vrei sa aiba ( video, poze, mp3) sau daca vrei pur si simplu un tel obisnuit!

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Pai uite , tocmai mi-am cumparat un Nokia 6288 .
Nu stiam ce sa aleg intre 6288 , 6280 5200 sau 5300.
Am intrat pe nu stiu cate siteuri , am comparat de "n" ori telefoanele si cel mai bun e asta :
are memorie de 512(primesti de la Orange cardul asta , cablu de date , casti , incarcator , cd) , are camera de 2 mp lucru care nu-mi trebuie ca poze fac cu aparatul , nu cu telefonul , teoretic tine bateria cel mai mult dintre toate.
L-am luat la oferta cu 5 mil 200.000 de mii , in conditiile in care el costa aproape 9 si l-am ales pe asta pt. ca diferenta de pret era mica , si daca tot e mai bun .. sa fie.
Singurele chestii care nu imi plac sunt ca e tastatura culisanta si imi da emotii ca are un joc infim si se aude ceva ciudat(bine , inca nu stiu sa-l setez bine). Teoretic e superbun , sa vedem si practic cum e

Ai putea sa cumperi in fct de varsta 66288 , 6300 , 3220(chiar daca e mai vechi eu il am de 2 ani jumate si nu am avut nici macar o data probleme , bateria tine 4 zile minimum(si vorbesc , nu guma) , LG chocolate , e vreo 130 de euro fara Tva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

LG Chocolate
eu sunt f multumita de el...

Noe si Anne-Bianca(14.03.2006)

Ce mai citim noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zepellina spune:

Va multumesc.
Acum ramane sa iau hotararea finala in magazin, dar imi era teama, ca am tot auzit de telefoane proaste.

zepellina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

de oricare, numa Nokia sa fie...toate celelalte m-au dezamagit rau...

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput