creme pentru burtica

creme pentru burtica | Autor: nikol31

Link direct la acest mesaj

fetelor, ce fel de crema folositi pentru burtica. am inceput sa simt cum imi pusca pielea pe burta si am hotarat ca este momentul sa folosesc ceva cremea, dar nu stiu de care. i-am spus cuiva de crema de corp si a zis ca nu este buna ca trebuie ceva mai grasa. voi ce folositi? exista creme speciale pentru asa ceva? merci
18+

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Eu n-am folosit ceva special, dar nici nu am burtica mare... iti recomand totusi o crema antivergeturi, mai ales daca iti creste burtica repede Gasesti la mai multe firme.

Sarcina usoara!

Diana 38+ cu Mihai-Alexandru
AMR 10 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Uleiul de migdale si uleiul de masline, le folosesc alternativ imediat dupa dus pe pielea inca umeda.

25+
haine gravidutzaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

nikole31 si eu sunt preocupata de problema asta..fiind sarcina cu gemeni. Inca nu am cumparat nimic..dar pot sa-ti spun ce concluzie am tras dupa ce am citit: crema trebuie sa fie antivergeturi, ff hidratanta si chiar grasa. Ca si firme din ce am vazut ca folosesc fetele sunt: SANOSAN, VICHY, ASLA VITAL..ULEI DE UNT DE CACAO DE LA BODY SHOP..alte fete foloseau ulei de BB - dar cred ca asata pentru a preveni vergeturile.

PUSSI 5+

Cum cresc Titi Mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Buna, exista creme antivergeturi speciale pentru burtici...dar mai scumpute. Eu mi-am luat una prin decembrie si ma dau si acum cu ea...la mine si-a scos banii.

34+ si Tudor(5.07.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

Eu am folosit crema antivergeturi de la Mustela ,e f. buna maine avem 40 de saptamani si nu am nici o vergetura m-am dat pe burtica,coapse si am pus kg. muuuuulte

laura39+6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Mustela. Si merita toti banii. Special ptr gravide si f.f.foarte buna. Nu am nici o vergetura nici pe burtik, nici pe coapse si nici pe sani. Si pielea s-a inthns foarte mult. :-).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Mamma Donna-CHICCO!!!!!
Excelenta!Eu mi-am luat crema pt.vergeturi-200 ml,crema pt.fermitatea coapselor-200 ml si ulei relaxant pt.tot corpul-100 ml si am platit pentru toate:110 RON!!!!
Le-am comandat online de pe www. bebelusultau .ro!Scoate-ti voi pauzele ca sa nu-mi dea site reclama!

Teodora 13 +
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

eu sunt fan Vichy ! nu folosesc decat de 2sapt,iar pana acum am avut Sanosan si ulei de masline, dar degeaba.pielea mea e mai... proasta calitativ ! si de 2 sapt nu mi-au mai aparut in plus,iar astea pe care le am s-au estompat, adica se "sidefesc" !

crema se numeste : "action integrale vergetures prevention + correction !" dati search pe google !

oana 29+ cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

MUSTELA 9 luni Hydratation Extreme
Este lapte de corp hidratant. se poate folosi pe perioada sarcinii si de alaptare.

Eu am 5 luni, aproape 6 luni si inca nu am vergeturi...dar imi iau curand.
Am dat pe crema 45 lei...dar cred ca dupa ce o termin imi iau de la Chicco.
Eu sunt dependenta de crema si la farmacie nu am gasit chicco.
o sa-mi comand pe site.
dar am inteles ca si Mustela este f buna.

Bufi 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Nu vreau sa va dezarmez. Am folosit incepand de la Chicco (Mama) pana la cele mai scumpe sau ieftine creme si cand a fost se "explodeze" vergeturile, nu au mai tinut cont de nici o crema. Depinde f mult de mostenirea genetica pe care o primeste fiecare in ceea ce priveste elasticitatea pielii...

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput