2%

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bedrosmart spune:

Va multumesc mult de tot pentru informatii. Acum o sa ma documentez si o sa decid ce si cum.

Va pup si va doresc o seara buna tuturor!

Bedrosmart lui Dorian (09.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Si eu vreau tot la SMURD, mai ales ca locuiesc in Tg. Mures, unde dr. Raed Arafat a initiat acest proiect, si am vazut cat suflet a pus si pune in continuare, chiar daca a intampinat si multe piedici.
Anul trecut am vrut sa-i donez tot SMURD-ului, din pacate insa s-au facut presiuni asupra noastra din partea directorului pentru a-i redirectiona in alta parte. Sper sa nu fie la fel si anul acesta, oricum eu raman de partea SMURD-ului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Si eu stiu deja unde o sa ii directionam, insa am o intrebare, si poate ma puteti ajuta:
Sotul meu nu a avut buletin de Bucuresti pana saptamana trecuta, dar lucreaza in Bucuresti de 15 ani Pot preda fisa fiscala aici, sau trebuie sa o trimit in orasul de domiciliu? Fundatia spre care ne indreptam este tot din Bucuresti. Pana acum, fisele fiscale au fost depuse de catre firma in Bucuresti, si s-au reglat ei cu orasul de domiciliu...

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Da, stiam de la Biserica cand a anuntat preotul. E o initiativa foarte buna.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Se completeaza si unde se depune? Tot la firma?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

pt aducerea aminte!
Fug acum sa citesc si eu pe 2%.
Multumesc.

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

quote:
Originally posted by sirimie

Se completeaza si unde se depune? Tot la firma?

Se depune personal sau se poate trimite prin posta ca recomandata pe adresa administratiei fiscale pe raza careia isi are domiciului persoana in cauza -sursa: http://www.doilasuta.ro/contribuabili.htm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili81 spune:

Eu ii directionez catre ACSIS, o asociatie din Bucuresti care ajuta mamicile singure si lupta impotriva abandonului copiilor.

www.acsis.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Initial creeata de tzitziri

Anul trecut auzeam de asta la tv si vroiam sa redirectionez acest procent catre Smurd....anul asta am hotarat sa ii dau alta intrebuintare....bine ca mi-am adus aminte in timp.Nu discut aici despre modul cum am decis eu sa redirectionez acesti bani, ci de faptul ca anul trecut se pare ca a fost 'donata' o suma destul de mare de bani stransa in acest mod.

cum adica "anul trecut se pare ca a fost 'donata' o suma destul de mare de bani stransa in acest mod."?Ce vrei sa spui cu asta?Ca o parte din banii stransi pt SMURD a fost donata in alta parte?Sau ca SMURD a donat o parte din banii care ajuns acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Jasmine, cred ca Tzitziri voia sa spuna doar ca anul trecut, prin campania celor 2%, s-a strans o suma destul de mare. Se referea la toate ONG-urile.
Uite mai multe informatii (pentru anul trecut):

Suma directionata in baza prevederii 2% din Codul Fiscal catre entitati non-profit este de 17 683 973 RON (aproape 5.3 milioane EUR).

Numarul contribuabililor care au optat pentru virarea sumelor este de 568 000. La un potential de 6,5 milioane contribuabili acesta reprezinta un procent de 8.6%.

Anul trecut au facut uz de prevederea 2% 145 000 contribuabili care au directionat aproape 4,5 milioane RON. Aceste cifre indica o crestere de aproape 4 ori fata de anul trecut.

Cele mai mari sume (peste 500 000 RON) s-au strans in judetele:
Bacau (595 103 RON)
Bihor (640 145 RON)
Brasov (590 608 RON)
Cluj (1 227 356 RON)
Gorj (530 577 RON)
Iasi (737 967 RON)
Mures (893 775 RON)
Sibiu (527 243 RON)
Timis (656 409 RON)

In Municipiul Bucuresti au facut uz de prevederea 2% peste 37 000 contribuabili, directionand 3 070 215 RON

Mergi la inceput