***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (51)
Raspunsuri - Pagina 26
cristalina spune:
Carstea, eu am imbracat-o pe Maria cu hainutele de la spital pana am plecat acasa (nici nu am stat mult, 2 zile numai), cand am scos-o cu haine cumparate de noi...
Elteka, mie mi-a venit lapticul dupa cateva zile desi am nascut la 38 de saptamani. Dar am avut colostru.
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
DidiAlex spune:
ANDRADA, tinem pumnii. 

Burtici, nu e regula cu laptele. Io am nascut la 38 s: 100% natural, fara nici un strop de inducere, anestezie sau scurtare de travaliu si mi-a venit laptele cam a doua zi plus pt ca la Giulesti se practica alaptatul la 3 ore si in rest bagau in ei glucoza..deci ar fi fost irelevant si apoi bb au stomacul cat o moneda.
Ce am aflat ulterior a fost ca aveam canalele infundate, mameloane neformate. Acu am mai aflat ca bb trebuie pus la san in prima ora din viata nu dupa 15 ore cum s-a intamplat la mine.
Sa vedem daca de data asta mi-am facut lectiile oricum nu ma mai stresez: se poate bine ..nu iar bine.
kay spune:
offf, Andrada !!! am presimtit eu ceva ieri... si acum sa ne faci surpriza... asteptam vesti ! Curaj mult. daca e sa fie sa dea Dumnezeu sa fie scurt si nedureros, sa nu-ti trebuiasca epidurala, ca stiu ca ti-e frica de ace ! si sa ne anunti ! 
oana
29+ cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
RGE spune:
Buna ziua fetelor imi cer scuze ca "ma bag si eu" pe aici dar am o intrebare care nu-mi da pace daca se poate sa-mi raspundeti si mie ....eu sunt o mamica de noiembrie-decembrie..sarcian de 3 luni..mi s-a gasit la inceputul sarcinii ureaplasma pozitiva si doctora mi-a spus sa iau SUMAMED incepand cu sapt a 12 a..insa mie imi este frica..nu prea am incredere in doctori..voua vi s-a intamplat sau ati luat acest antibiotic?
VA MULTUMESC DIN SUFLET SARCINI SI NASTERI CAT MAI USOARE!!
ROXANA
13+
Vali5 spune:
Fetelor, si eu am crezut ca Andrada intreaba ca sa stie la ce sa se astepte. Nu credeam ca i s-a si intamplat... Wow, au inceput bebelusii sa se grabeasca.
Eu am intrat in saptamana 38, dar sper sa il mai tin pe bb inca vreo 2. In primul rand vreau sa fie perfect dezvoltat, si in al doilea rand... mi-e frica...
Maine ma duc la control... abia astept...
Andradap, ce facem, punem majoretele sa faca galerie? ![]()
Valentina
37+
Andrei
Poze
ralucami spune:
Salutare!
Elteka stiu brandul ( acum ca m-am uitat pe site-ul lor mi-am dat seama ca mi-e cunoscut log-ul, dar asa cum ma asteptam la mine in prefectura nu avem asa ceva
) Pe 20 aprilie am si eu programare la doctor si sunt SUPER hotarata sa i-o tai de la radacina daca deschide subiectul cu kilogramele. O sa ii spun frumos, dar raspicat ca ii inteleg bunele intentii si dorinta de a avea paciente "ca la carte" dar pe mine a ajuns sa ma streseze ingrozitor treaba asta cu kg , si nu cred ca e mood-ul pe care ar trebui sa il aiba o viitoare mamica. Asa ca o sa aduc in discutie si treaba cu mukumi (edemele) caci la urma urmei e de datoria lui sa-mi explice. Apropo de degetele umflate : am remarcat ca daca incep sa tastez imi revin imediat
( deci de la prima ora cred ca imi fac un obicei din a scrie un mesaj pe forum
).
In legatura cu pijamalele eu am vazut destul de dragute de la Edwin ( sunt pijamale normale, nu maternity, dar eu o sa imi iau doar de-astea).
Voiam sa te intreb: cum procedezi pana la urma cu pompa Avent? Eu ma gandeam totusi ca si recipientele alea (VIA parca se numesc) sunt destul de utile si daca le pui capacelul +tetina pot fi transformate in biberoane - adica nu mai trebuie sa transferi laptele din recipient in biberon. Eu cel putin asa am inteles, daca gresesc te rog sa ma corectezi. Saptamana asta sau viitoare imi face fratelo pachet si vreau sa il pun sa se intereseze si cat ajunge la noi un set de-asta.
Intrebare FOARTE IMPORTANTA: tu ai auzit de ceai/siropel pt colici aici? Daca da , cum se cheama? O sa ma interesez si eu dar poate esti tu mai la curent.
Poohy aici este mare isterie cu ursuletul Pooh.
Camera papusii mele are ca tema ...ghici: Winny the Pooh ( si covorasul, si dulapiorul, si caruselul de la patut, si prosopele, si hainute, ca sa nu mai zic de MORMANUL de jucarele cumparate de tata-su sunt cu beleaua asta de ursulet. ![]()
Picioarele vad ca nu mi s-au umflat (inca) dar eu port si incaltaminte destul de lejera si ciorapi maternity si ma gandesc ca poate si asta e un punct in plus. Si la mine buricul vad ca a inceput sa iasa in afara ( ba chiar a capatat si o culoare ciudata, vinetie
)
N-am apucat sa termin mesajul, dar il trimit asa ca am putina treaba!
POZE BEBE
Film eco 4D
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
DidiAlex spune:
quote:
Originally posted by RGE
Buna ziua fetelor imi cer scuze ca "ma bag si eu" pe aici dar am o intrebare care nu-mi da pace daca se poate sa-mi raspundeti si mie ....eu sunt o mamica de noiembrie-decembrie..sarcian de 3 luni..mi s-a gasit la inceputul sarcinii ureaplasma pozitiva si doctora mi-a spus sa iau SUMAMED incepand cu sapt a 12 a..insa mie imi este frica..nu prea am incredere in doctori..voua vi s-a intamplat sau ati luat acest antibiotic?
VA MULTUMESC DIN SUFLET SARCINI SI NASTERI CAT MAI USOARE!!
ROXANA13+
Pana iti va raspunde burtica de la noi care a avut aceesi problema iti pot spune ca infectia asta e pacatoasa rau. Asa ca de regula medicii aleg intre 2 rele pe cea mai putin rea.
mai mergi si mai cere o parere si apoi imediat pe tratament. Fruntea sus!
EDIT: am vazut ulterior ca esti din bucuresti. La ce medic mergi?
Vali5 spune:
RGE, imi pare rau, dar nu stiu nimic legat de problema ta. Daca nu stie vreo alta fata de aici sa iti raspunda si nu ai incredere in dr ta, mai intreaba un alt medic. Sper sa se rezolve cat mai bine si repede! Sarcina usoara in continuare!
Valentina
37+
Andrei
Poze
vas spune:
Chris 27 multi pupici de la noi doua.Si ne rugam mult pentru voi.
La mine bebelina e atat de agitata, are treaba non-stop. Adevarul e ca sunt si toata ziulica la plimbari. S-a invatat si ea cu ritmul meu de viata. Au aparut si vergeturile de rigoare pe burtica si astea doar in 4 zile. MA gandesc din ce in ce mai mult la momentul cand o voi naste pe printesica. Am pregatit patutul, caruciorul, mai am de facut bagajul. Nu ma gabresc sper sa mai stea bebelina acolo ce putin 3 saptamani.
Carstea, ramanem noi doua daca fetele se grabesc.
ma duc sa caut pozele cu bebelusa lui Cris.
O sa fiu si eu mamica
RGE spune:
problema este ca am fost la 2 doctori..unul mi-a spus de tratament(liliana popa(rosu))..alta de la euroclinic enache luminita mi-a spus sa stau linistita sa trec cu vederea ca poate nici nu o mai am infectia....
va multumesc mult pt raspunsuri
ROXANA
13+