***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (51)
Raspunsuri - Pagina 27
poohy spune:
Andrada
!!! Am crezut ca doar te interesezi. Daca ne-ai rugat, nu punem majoretele la treaba si asteptam sa ne dai de veste. Dupa 4 cand iese doctorita din operatie?
Si eu sunt rea si iti doresc sa fie alarma falsa si sa mai stea Antonio la mami in burtica 
RGE, imi pare rau, nici eu nu stiu nimic legat de subiect. Dar sunt fete in odisee care au avut problema asta si o sa iti raspunda :) Multa sanatate!
Ralucami, daca ma crezi, nu am vazut niciodata desenele astea. Dar mi se par foarte haioase personajele (am de fapt un ursulet de plus - pooh - foarte haios si molicel)
Abia astept sa lipesc chestiile alea pe pereti :D
Anca
34+ 
poze
bebelusa
ella_74 spune:
RGE,
nici eu nu te pot ajuta cu un raspuns concret , insa eu am luat antibiotice de 2 ori in sarcina pentru infectie urinara cu e-coli, insa trecusem de primele 3 luni de sarcina.
stiu ca foarte multe antibiotice se administreaza in sarcina, mai ales dupa ce bebe s-a format.
eu am luat augmentin si zinat.
+36
ella
lulu26 spune:
Acum am vazut cand are Andrada DPN...cu 3 zile inaintea mea
Sper bebitza mea sa stea cuminte ca maine vreau sa ma duc sa vad ce carucior sa iau si mai am de spalat tot ce am pt spital si pt ea.
E clar...m-a pus pe jar 
ella_74 spune:
Si vad ca Andrada ne da emotii....ii tin pumnii sa fie totul bine; si eu care credeam ca intreaba cum e cu apa asa, de divertisment![]()
Ufff, abia maine implinesc si eu 37 de saptmani; o sa stau cu picioarele crucis ca sa ajung macar la 38.
intr-adevar e foarte important ca bebe sa stea cat mai multin burtica.
cine intreba de centura/brau stiu sigur facut de Chico ; l-am vazut si in farmaciile sensiblu; eu am un brand no name luat de afara.
+36
ella
DidiAlex spune:
RGE, activeaza-ti PM sau mergi la Giulesti cu analizele si cauta-l pe Dr. Ion Ionut. Pe mine m-a ajutat tare mult in prima sarcina si daca as fi fost in ro as fi nascut tot cu el.
Este o fata la noi cu aceesi probleme dar poate iti raspunde ea.
ella_74 spune:
RGE,
referitor la ureaplasma, mie mi-a dat dr meu sa fac analiza pentru mycoplasma si ureaplasma si mi-a spus ca daca imi iese pozitiv , tre sa fac tratament cu antibiotic fiindca infectia asta netratata poate duce la nastere prematura; nu vreau sa te sperii, dar nu cred ca o infectie de genul asta poate dispare de la sine.
repeta analiza ca sa fii sigura si daca e pozitiv, mai bine iei intibiotic.
Andrada, dr nostru, s-a dus sa nasca
, se pare pe mutzeste
, ca altfel te-ar fi lamurit ea cum e cu treaba asta.
+36
ella
carstea spune:
ELLASI EU IAU AUGMENTIN CHIAR ACUM SI SUNT CU INIMA CAT UN PURICE DAR M-AM MAI LINISTIT CAND AM VAZUT CA AI LUAT SI TU.
SPER SA NU -I FAC RAU LUI BEBE!
DidiAlex spune:
He, he..Andrada a spus ca pleaca la spital, chiar si-a inchis computeru- lucru putin neobisnuit pt ea
si daca dr ii spune ca naste ne anuntza..ca altminteri obosesc majoretele si la cate suntem....sa isi faca treaba bine.
Ella, tu ai facut CTG? Cum ti-a iesit? parca la tine erau contractii BH, nu? io il fac la 2 saptamani, de 3 ori pana acum si la rubrica contractiie imi apare o linie dreaaaapta ca-s convinsa ca nasc la 42s.
34+1
ella_74 spune:
carstea,
daca il iei dupa antibiograma si e recomandat de dr tau atunci chiar stai linistita.
la mine, pe e-coli i-a durut fix in c.. ca le-am dat cu augmentin, asa ca am trecut pe zinat, tot pe antibiograma, si la asta abia s-au speriat nenorocitii astia de e-coli.
+36 cu 
ella
Madi spune:
Mai fetelor, voi ma speriati cu nasterea!! Eu vreau ca bebelina mea sa stea cuminte in burtica cel putin inca 2 saptamani. Doctorita mea nici nu e in tara si in plus, vreau sa am o bebelina mai maricica, ca sunt stresata rau de ideea de bebe prematur, mai ales ca bebelina mea nu e foarte mare. Nici bagajul nu l-am facut...si nici nu am cumparat tot ce imi trebuie pentru spital. Ca sa nu va zic ca nici nu am in ce geanta sa imi bag bagajul, ii astept pe cumnatii mei sa imi aduca o geanta de voiaj.
Madi 36+ si 
Asa creste bebe
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”