***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (51)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Andrada, bine ca ai revenit Tu intrebi de apa asa, ca sa te informezi pentru viitor sau...ai "semne"??? Eu cand am avut "accidentul" mi-au zis la spital ca atunci cand stai culcata curge mai tare, ca in picioare fiind actioneaza cap bebe pe post de dop...Altceva nu stiu...Sper doar sa nu mi se rupa in magazin sau in metrou

Florentina- multumesc . Cat de tarziu ti-a venit laptele ? ca si eu am de gand sa fac epidurala...Si am inteles ca aici se face si la cezariana (ca la mine e 50%-50% cum nasc), dar as vrea sa alaptez...

DidiAlex, inteleg eu cu mersul prin vagoana...dar cand trenul sta???

Poohy, chiar ieri am luat un ursulet cu zdranganitoare si m-am gandit la tine...

Cioaca, frumos patut! Poti sa-mi zici te rog lungimea de la cosulet? Eu am o chestie similara si ma gandeam sa doarma bebe in ea in primele 3 luni...dar acum m-a apucat paranoia ca nu incape, ca se sufoca...

Dianalaura, dr care mi-a zis de frecat mainile sub apa cald, mi-a zis sa si dorm cu perna inalta sub picioare, dar n-am reusit (vezi poate tu poti)...Din fericire mie de cand am redus apa nu mi se mai umfla, iar cand am mult de mers/stat in picioare imi pun sosete 3/4 cu compresie...

Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

IA UITE, nici n-am apucat sa postez intrebarea ca deja ai raspuns, Andrada...Deja ma doare burta Sa ne anunti, bine?

Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

Am citit si eu povestea taticului...e super...am ras cu pofta si printzesa mea se pare ca a devorat momentul...da din picioare de atat ras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Succes Andrada! Fii curajoasa indiferent de situatie! Iti suntem alaturi!

Alina-Mirela 29+ cu MARIA
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Doamne ajuta sa fie bine cu micuta Daphne!
Sanatate multa de la noi si micutei si lui Chris. Multumim taticului si-l asteptam curand numai cu vesti bune!

Andrada, sa nu ne tii in tensiune acilea ca suntem burticoase si ne cauzeaza . Eu nu stiu cum vrei tu sa fie, da' eu iti doresc sa mai stea putin Antonio la caldurica...rau nu-i face...:)))
Sa fie bine!

Eu de azi dupa amiaza incep cu telefoanele de tatonare. Oricum mi-am propus sa tin picioarele incrucisate pana cand se fac "38 de saptamani fics".

Cristinamaria, tu ai mai vorbit cu el!?
Pupam burtici!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Elteka, am avut lapte cam in 4-5 zile...Muream de ciuda cand il vedeam pe bb cum se chinuie si altii mancau pe rupte...Bine, am mai avut si canalele infundate si nu mi-a aratat nimeni ce sa fac sa le desfund, apoi am facut ragade, furia laptelui...Sper ca pe bb 2 voi putea sa-l alaptez.

34+ si Tudor(5.07.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

Lulu, unde e magazinul barza in bucuresti?

merci

Andreea 29+ Vladut

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

EU AM PLANS CAND AM CITIT POVESTEA TATICULUI.!!!!
AM FOST IERI IN CORA SI AM MAI CUMPARAT CATE CEVA DIN LUNGA LISTA.
FETELE ASTEA MA BAGA IN SPERIETI CU NASTERILE INAINTE DE TERMEN.MI-E TEAMA SA NU RAMAN SINGURA PE AICI DACA O TINETI IN RITMUL ASTA.
AM LUAT SET LENGERIE CU PILOTA PT BEBE , APARATORI PATUT, PAMPERS(NEW BORN)DAR M-AM POTICNIT LA HAINUTELE LUI BEBE.EU CAUTAM CEVA PENTRU SPITAL ,IN SPECIAL SALOPETELE CU TOT CU BOTOSEI SI CACIULITE CAMASUTE ETCDAR N-AM GASIT DECAT DIN ASTEA DE SCOS AFARA CA SA ZIC ASA.
CU CE STAU EI IMBRACATI ACOLO?
ORICUM AM INTRAT PE SITE DE LA BARZA SI CRED CA O SA LE FAC O VIZTA.
AVETI GRIJA DE VOI!
35 SAPTAMANI +4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

quote:
Originally posted by Sobi

Lulu, unde e magazinul barza in bucuresti?

merci

Andreea 29+ Vladut

POZE

In zona Timpuri Noi. Daca cauti pe google"magazin barza" o sa vezi si site-ul si gasesti si adresa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

ITI SPUN EU:de la piata timpuri noi. pe linia lui 133 spre capat.STR CALEA VACARESTI NR 142

Mergi la inceput