***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (51)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Andrada multumesc de raspuns! Uneori mi se pare ca argumentele contra sunt mai multe!
Dar cand ma gandesc la durere, zic ca tare as mai face-o!

Alina-Mirela 29+ cu MARIA
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Eu am facut epidurala la primul copil. N-am simtit nimic cand mi-a infipt acul, mi-a "grabit"travaliul, in sensul ca m-am dilatat de la 3 la 10 intr-o ora(ca sa ajung la dilatatie 3 mi-au trebuit 12 ore), n-am avut ameteli, stari de voma, etc, dar se pare ca mi-a intarziat lactatia...Si-am s-o fac si acum, la bb 2, nu stiu cum as suporta altfel durerea...

34+ si Tudor(5.07.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Florentina multimesc de lamurire! Chiar merita,atunci! Ai cumparat tu trusa?

Alina-Mirela 29+ cu MARIA
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Florentina, merci pentru info Sper sa ajung pe acolo in weekend ;)

Eu as vrea sa fac epidurala... Luni o sa vorbesc cu doctorul meu despre nastere - sa vedem ce zice si el, daca pot sa nasc natural etc. Acum, nu stiu ce se intampla daca ajung noaptea la spital - cine sa imi mai faca epidurala? Desi in Municipal sper ca se gaseste cineva

Anca 34+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Am vb cu doctorita... CULMEA...chiar este de garda :)) Cand i-am spus ce s-a intamplat... m-a chemat la spital
O sa ma duc dar cica la 3-4 iese din operatie...

Oricum a zis sa ma duc la spital ca o anunta de la internari!!!
Va tin la curent... acum ma duc sa fac un dus si sa ma epilez... Cine stie... Nu puneti majoretele la treaba.... Doar daca va anunt prin SMS ca mi-a zis dr. ca NASC...altfel nu vreau sa va dau palpitatii degeaba!!! PUPICI!!!!!

Andrada 36+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Andrada, tu chiar ai vorbit serios cand ai intrebat de membrane????Chiar ti s-au rupt? Am crezut ca vrei sa stii la ce sa te astepti...

Alynta, cand l-am nascut pe Tudor am cumparat eu trusa, acum mi-au spus ca cica o au in spital.

34+ si Tudor(5.07.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

wow Andrada..ziceai tu ceva de data de 17, nu? maine e 17! Dar daca se poate sa mai stea Antonio in burtica...acolo e cel mai bine pt el...ce sa-ti zic: iti tinem pumnii, si...cum o vrea D-zeu...si Stefy al meu se impinge acum de parca ar vrea sa iasa, norocul meu ca se impinge in buric, si nu in jos...
Tatic de Daphne, transmite-i lui chis multa sanatate, si spune-i ca noi ne rugam toate pt ea si pt fetita...ma bucur ca vestile sunt mai bune acum si starea ei s-a stabilizat....sa dea Domnul sa se faca bine cat mai repede sa va puteti bucura in liniste de ea!

diana 34+ STEFAN
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

CHRIS sa va traiasca minunea mica!!!!! E superba!!!! (Copii au un inger care vegheaza mereu asupra lor!!!)

Am lipsit cateva zile si a tb sa recuperez citind romane intregi

Mamibiutza nici la mine nu-i pb daca e baiat (desi ma indoiesc ca-i mai poate creste ceva in cateva sapt) dar vorba ta,....ce fac cu hainutzele roz si galbene? si nu numai hainutze...cam totul am luat roz

Monytzapana sa aflu ca e fetitza si eu facusem mici planuri pt un baietzel...acum chiar ma streseaza ca toata lumea imi ureaza sa-mi traiasca "baietzelul"

lilkyeu am luat mustela. Si mie mi-au aparut vergeturile si pare sa estompeze.

carstea am luat scutece de finet de la magazinul barza. Nu-mi mai amintesc cat au fost dar stiu ca au fost chiar ieftine si foarte mari...pe saltelutza de infasat tb sa le pui in 2 ca sa nu atarne. Lenjerii gasesti tot acolo, cu sau fara aparatori.

ralucamiam luat burtiera cu arici ca e lat si o strangi cat vrei tu. Eu acum am luat o marime care sa-mi vina acum la maxim...urmand ca ulterior sa o strang la minim. Plec de la premisa ca nu o sa scada f mult in primele zile burtica...decat sa ma stranga prea tare daca luam o marime prea mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

andradap asta da surpriza...si eu credeam ca intrebi de membrane informativ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

Doamne, Andrada, eu am crezut ca doar ai intrebat asa... ca sa stii pe viitor cum e cu ruptul apei, nu ma gandeam ca s-a intamplat pe bune! sa ne tii la curent neaparat.

Chris numai bine tie si micutei Daphne, e bine ca s-a stabilizat respiratia. cred ca e si din cauza nasterii mai devreme decat dpn-ul; asa cum zicea si Ioana e bine ca bebelusii sa vina la termen.

Micatu mi-ai zis de hainute pentru bebe in Obor. vreau sa te intreb: sunt si la etaj, sau doar la parter? mi se pare imposibil de orientat in magazinul ala.... A venit caruciorul din Italia?

Andreea 29+ Vladut

POZE

Mergi la inceput