***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (51)
Raspunsuri - Pagina 23
kay spune:
poohy... si eu am dungi de la ciorapi. si o alta culoare a piciorului sub dunga !!! zici ca nu i-am scos ! de cantar... eu nici nu ma mai gandesc sa ma urc ! ce, n-am motiv sa plang??? si cu rabdarea... eu nu mai am rabdare nici sa vb la telefon, dar sa citesc o carte...eu berbecuta fiind n-am avut niciodata rabdare, dar acum sunt exgerata... de ex aseara Alex imi zicea ceva din sufragerie eu fiind in baie si nu intelegeam prea bine ce zice asa ca am tipat odata la el sa taca de s-a speriat saracu...
Alex azi mi s-a parut ciudat in emisie... era asa... plictisit, usor enervat... a avut invitati doar din moda care nu prea-l pasioneaza... cred si eu ca pare fresh daca e treaz de la 4 si are si strat de 2m de fond de ten... si Diana, fata aia pare sa doarma continuu... inca o suspectez ca e somnambula !
poohy ! vroiam sa-ti spun ca prosopul meu de fatza e cu winnie the pooh si de fiecare data cand il vad ma gandesc la tine !
oana
29+ cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
chris27 spune:
Chris aseara a inceput sa merga un pic,in dorinta de a o vedea pe Daphni
azi dimineata a iceput sa-i vina vaturile si mi-a cerut sa-i aduc papa,deci e bine.A stat toata noaptea langa Daphni
alynta27 spune:
Salutare!
Am revenit si noi de la munte, un pic obosite, dar relaxate! Ne-a facut tare bine iesirea! Am escaladat si ceva stanci, am urcat pe poteci! Foarte frumos! Si nu mi-a fost rau deloc!
Chris felicitari pentru minune! E tare frumusica si pletoasa! Sa te refaci repede, iar ea sa fie sanatoasa!
Alyna 24 acusica te vei bucura si tu de minune
Bogalina Important e sa fii OM! Functia conteaza mai putin! Multa sanatate!
Diana mai ai putin si devii si tu mamica!!
Ramsy,Paky, Chowpersa La Multi Ani!
Dioxinu,Ucuttza bun venit! Nasteri usoare!
Michigan bravo pentru steluta!
DidiAlex am ajuns la cocluzia ca nu pot sa stau cumintica! Al meu sot zice ca o sa nasc pe strada! Sunt fericita ca pot sa ma deplasez! Incerc totusi sa "nu sar calul"!
Andrada asa sa faci, sa nu ne uiti! Te-ai hotarat daca faci epidurala? Si eu stau in dubii... Tu ce argumente ai pentru si contra?! Ma intereseaza parerea ta!
Alina-Mirela
29+ cu
MARIA
Poze burtica
Pozele mele
andradap spune:
Kay, DA... sunt pe ultima suta de metri
adik luna 9 
Poohy, va anunt, cum sa nu? Al meu misca cand il stimulez auditiv, cand ma aplec... ce sa mai cand il deranjez cu alte cuvinte e prompt in a-mi raspunde... Si cateodata mai raspunde si la mangaieri... de parca ar zice sa-l las in pace sa doarme linistit!!! El oricum e agitat de fel... si daca mai sta si el din cand in cand in cand pototlit... incerc sa nu-l deranjez ca sa nu-l enervez
CHIAR... vreau sa va intreb:
CAT de mult trebuie sa curga cand se rup membranele... Daca s-au udat chilotii si s-a prelins si pe picior asta este? Sau trebuie mai mult???
Andrada
36+ cu
Antonio
Vali5 spune:
Tatic de Daphne, sa o pupi pe Chris din partea noastra, te rugam!
Valentina
37+
Andrei
Poze
Florentina Roman spune:
Andrada, depinde de cat de tare se rup... La mine au fost doar fisurate si tot am simtit lichidul pe picioare...De chilotei nu stiu ce sa zic ca eram in baie, faceam dus...![]()
34+ si Tudor(5.07.2002)
andradap spune:
Alynta27... argumente pro-contra EPIDURALA??? Hmmmm
Iata cateva:
CONTRA: -este o anestezie destul de elaborata (n-o face orice anestezist
)
-poate prelungi TRAVALIUL;
-pot aparea diverse efecte (dureri de cap, amorteli/paralizii trecatoare) din cauza unei administrari defectuoase;
-intarzie aparitia lactatiei;
PRO: pai este unul singur: DUREREA atenuata!!!
La CONTRA... mai adaug un motiv personal... fobia de ace....
si mai ales intr-un loc atata de sensibil (si asa aproape de maduva... BRRRR)
EDIT: FlorentinaRoman, mersi muylt de raspuns 
ioana29 spune:
Buna fetele!
Chris, felicitari pentru minunea mica, sa va traiasca si sa va bucurati de ea! sa dea D-zeu sa fie bine si tu sa te refaci repede.
Fetelor, nu va mai doriti sa vina bebeii mai devreme, ca e tare greu cu un bebe mic. stiu ca sunteti nerabdatoare, si eu sunt la fel, dar ma rog sa stea cat mai mult in burtica, sa creasca cat mai mult. Eu stiu de la sora mea care a nascut foarte aproape de termen, totusi nepotica mea a fost destul de micuta, a avut vreo 2.400 g si i-a fost foarte greu la inceput cu ea. plus ca pot aparea tot felul de probleme respiratorii sau de alta natura. Doamne fereste!
Eu va doresc sa aveti toate parte de bebici sanatosi, grasuti si mancaciosi.
Pupici,
Ioana
29+
poohy spune:
Tatic de Daphnee, sa ii transmiti multi
din partea noastra lui Chris! Si lui Daphnee :) Ma bucur ca e mai bine acum, si multumim mult pentru vesti!
Kay, eu cred ca am inebunit cu Pooh. I-am luat chestii de pus pe pereti cu pooh, si acum caut o aplica - tot cu pooh :)) Am inteles ca exista, dar nu am gasit inca :) Bine, am vazut si niste asternuturi la mothercare cu pooh... Super frumoase. Dar d'alea nu am luat. Poate mai incolo... Nici nu stiu cat costau
Anca
34+ 
poze
bebelusa
Florentina Roman spune:
Poohy, am vazut aplice cu Pooh in Brico sau Practker.
34+ si Tudor(5.07.2002)