***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (51)
Raspunsuri - Pagina 22
mica0307 spune:
chris multa sanatate pentru Daphne
. Ne rugam pentru ea.
ginuta multumim ca esti alaturi de noi. Sa iti dea Dumnezeu multa sanatate si un bebe3
.
ralucami si eu simt acelasi lucru ca si tine. Dureri de burtica si intepaturi in col. Sanii nu curg, doar daca apas pe ei incepe sa iasa ceva.
Cat despre burtiere nu stiu ce sa zic. Unii dr recomanda, altii nu. Eu nu o sa imi iau.
ucuttza bine ai venit.
Ma pregatesc sa plec si eu in carrefour sa cumpar ultimele lucruri pentru bagaj. Azi spal totul si imi fac bagajul. Uraaaa

.
Mica
35+
Maya Alexandra
Poze
Madi spune:
quote:
Originally posted by ELTEKA
Madi, eu nu-l am pe Spock asta dar - inseamna ca am inteles bine. Ma ingrijoram ca eu n-am decat o crema si un samponel, dar intr-adevar - mai vedem noi dupa. Ieri am vazut un bebe pe strada, era tot rosu si cu cojite pe cap si fatza
...atunci chiar ma gandeam la ce zicea o cunostinta de a mea: ea pana la 6 luni nu l-a dat cu nimic, doar baie cu apa, eventual ceai de musetel, si n-a avut nici cea mai mica problema...Tot asa sunt si cele doua moduri de a se raporta la vernix: unele spitale il spala, altele il lasa acolo ca cica dispare in 2-3 zile si e bun de bariera protectoare...
Cum mai sunt mainile tale?
Elteka Spock zice la fel, ca pentru bebelusi cel mai bine este sa folosesti doar apa si eventual un sapun moale.
Cu mainile, la mine situatia este neschimbata...ma dor si mi se umfla in continuare. Deja m-am obisnuit..
Madi 36+ si

Asa creste bebe
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
andradap spune:
Cristinamaria... MULTUMESC mult de tot!!! Si eu ca si tine am facut prostia sa nu ma programez ca rezerva in alta parte...si de-aia aveam urgent nevoie de acest numar!!! 
Va tin la curent...
PS: Noroc cu tine ca si eu uitasem sa schimb semnatura ![]()
Andrada
36+ cu
Antonio
chiquitita spune:
CHRIS FELICITARI SI SA DEA DUMNEZEU CA FETITA SA NU MAI AIBA NICI O PROBLEMA!
32+
Luiza
poohy spune:
Burticute vin si eu la raport ca nu am deloc chef de munca. Si asa ruleaza teste si eu doar ma uit lung la ele
Sper sa auzim in curand vesti bune de la Chris

Si de la Eimotto
;)
Andrada, stiam eu ca gasesti o cale sa ne anunti daca e ceva ;)
ucuttza, bine ai venit!
Eu raportez ca nu mai vreau sa ma aproprii de cantar. Niciodata. Il urasc. Pot sa ma si infometez, si el tot creste, creste, creste 
cu un ritm ametitor.
Ralucami, am inceput si eu sa ma umflu. Dimineata ma trezesc cu mainile (degetele) umflate, picioarele la fel. Degetele mai cedeaza un pic (nu complet), dar picioarele ioc. Incep sa fac tot felul de urme de la pantofi, ciorapi 
Fetita mea - dupa ce ca a fost tot timpul o finuta - a inceput sa se miste din ce in ce mai incetisor. Frecventa - e aceeasi ca de obicei, dar "loviturile" mai micute si mai finute. Ar trebui sa ma ingrijorez? Ma mai sperii, dupa aia imi aduc aminte ce am mai citit - ca in ultima parte a sarcinii se misca mai usor, dar totusi...
Si trebuie sa o reclam - cred ca vrea sa imi dea buricul afara
Nu stiu cat mai rezista buricul meu
Tati e foarte incantat si rade tot timpul de asta 
Mai am o intrebare - la voi reactioneaza intotdeauna prompt cand ciocaniti in burtica? Recunosc ca nici nu prea ciocanesc tare, ca nu vreau sa o stresez, dar abia daca obtin on intindere lenesa de piciorus! (si nu intotdeauna)
Eu am o "problema" (daca se poate numi asa) ciudata de cand am ramas insarcinata. Nu mai am rabdare sa citesc nici o carte! Inainte citeam in fiecare seara, acum nu mai pot citi nici 2 randuri ca ma plictisesc si enervez groaznic. Zace cartea pe care o citeam inainte sa raman insarcinata si acum pe noptiera.
Si nici de Capraru nu m-am prea atins... Desi constiinta ma roade groaznic. Trebuie sa ma mobilizez
In rest, azi am facut 34 de saptamani
(dianalaura, revenind la ticker-ul tau, eu cred ca mai putem dansa :))) si se pare ca dupa 2 saptamani iese masina din service
Pentru o chestie care dura normal 3 zile s-au lalait peste 2 saptamani
Kay, l-am vazut si eu in sfarsit pe Alex al tau (pe B1)! Parea foarte fresh dimineata, eu picam de somn
In schimb, tipa parea mai adormita decat mine 
pupici,
Anca
34+ 
poze
bebelusa
chris27 spune:
DidiAlex,explicatia medicului a fost ca placenta era in gradul de maturare 3spre4 si Daphne era foarte jos oricum sarcina a fost f bine monitorizata(de 2-3 ori pe luna)iar in ultimele doua luni in fiecare saptamana.
Am vorbit cu medicul azi dimineata si mi-a zis ca Daphne are pneurotorex
spontan,adica are aer pe langa plaman,asa ca i-a bagat un tub printre costite si i-a scos aerul si a drenato.se pare ca s-a stabilizat,saturatia de oxigen aseara a fost 98% si a avut putina temperatura,azi dimineataa fost 100% si nu mai a avut temperatura.
Sper sa fie bine
Florentina Roman spune:
Salutare!
Chris si sot de Chris, sa va traiasca minunea mica si sa va bucurati de ea! Si eu ma rog ptr Dafhne.
Au inceput sa mi se umfle si mie mainile, dar numai dimineata ma trezesc asa cu ele, dupa ceva timp isi revin.
Elteka, eu nu l-am dat pe Tudor cu nici o crema/ulei pe piele. Am incercat pe la 2 luni cu un ulei Johnson si a facut o alergie de toata frumusetea...De atunci doar l-am uns un pic la fundulet daca era cazul, cu o crema ce continea oxid de zinc, de la Chicco. Mi-am luat-o si acum ptr bb 2...
Intreba cineva daca bb agitat in burtica va fi la fel si afara. Al meu baiat mai mare a fost foarte vioi in burtica, dar foarte cuminte dupa ce l-am nascut: a plans doar cand ii era foame sau avea scutecul murdar, colici a avut vreo 2-3 saptamani, dar i-am rezolvat si pe aia punandu-l pe burtica, bine-nteles supravegheat, singurul lucru care m-a stresat a fost ca era lenes la mancare...
34+ si Tudor(5.07.2002)
Vali5 spune:
Paflo, ma bucur ca sunteti bine si tu si Soso. Sa stapaniti sanatoase lucrusoarele aduse de tati!
Bine ca starea lui Daphne e mai buna. Ma rog in continuare pentru ea. Ma tot uit la poza ei si nu imi vine sa cred ce dulcica e. Chris cum se mai simte?
Valentina
37+
Andrei
Poze

. Ieri am vazut un bebe pe strada, era tot rosu si cu cojite pe cap si fatza
...atunci chiar ma gandeam la ce zicea o cunostinta de a mea: ea pana la 6 luni nu l-a dat cu nimic, doar baie cu apa, eventual ceai de musetel, si n-a avut nici cea mai mica problema...Tot asa sunt si cele doua moduri de a se raporta la vernix: unele spitale il spala, altele il lasa acolo ca cica dispare in 2-3 zile si e bun de bariera protectoare...