Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (34)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Hristos a inviat.
Dupa cum s-a propus sa se faca in legatura cu urarile sunt de acord.
Asa ca o sa-mi felicit printesa si aici . scumpei mele ANA.
Vreau sa-i felicit si pe ceilalti.
Beatrice Maria
Christian Gabriel -multumim pentru floricica.

Abia aseara am reusit si eu sa mai citesc cate ceva din cap. trecut dar la cele din urma nu cred ca mai ajung sa le citesc .
Sa va spun pe scurt ce am mai facut noi .In primul rand ne laudam cu 700g luate in luna a IV si cu o inaltime de 3,5 cm.Stiti bine ca pentru noi asta e o lauda pentru ca pana in luna asta a luat numai 500g/luna.
V-am mai spus ca am inceput diversificarea ,cred ca asta a contribuit la sutele de g luate.
Luna asta am inceput si piureul de mar cu cereale si diluat cu suc de mar.Asta in functie de cum are ea chef sa manance ,uneori vrea mai gros si sunt zile cand trebuie sa-l fac mai subtire ca altfel nu il vrea plus trei mese cereale pe zi .
Azi i-am dat iarasi suc de mar si morcov ca din ziua de pasti il sistasem pentru ca atunci s-a inecat rau de tot cu el ca a trebuit sa o iau de picioare in sus si sa-i dau palme in spate sa respire ca nu mai respira ,offff m-am speriat rau atunci.Din cauza morcovului care e cam amar a icnit si s-a inecat .

Va las ca trebuie sa-i dau sa manance .

--------------------------------------------------

GINA printesei ANA-BEATRICE (13 dec 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

desiree, cum tin eu copilul afara... Ca m-am trezit dimineata si ningea!!! Si m-am saturat sa il infofolesc, nici nu mai incape in scoica, m-am saturat si eu de nervii lui cand ii pun caciulita... NU MAI REZIST!!! Meteorologii spun ca e cel mai rece aprilie dintotdeauna. A mai nins tare acum 2 ani pe 1 aprilie, dar in 2 zile zapada era topita si n-a mai revenit. Acum fulguie aproape zilnic, zapada nu s-a mai pus, dar m-am saturat.

Fetelor, sa aveti mare grija si sa nu lasati copiii sa se arda de la soare! Puneti creme cu factor mare de protectie solara, ca o singura arsura e suficienta pentru ca riscul aparitiei cancerului de piele sa creasca. Pentru doritori pot sa explic de ce.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

Gina, multa sanatate Anei sa creasca mare si frumoasa, sa o asculte pe mami!

Donia, multumim de sfat..asa e.. e periculos si pt noi dar pentru astia mici !..eu nu mai fac plaja de mult de cand mi-au aparut pete de la arsurile solare

..la al meu mic cred ca mai mult vantul l-a inrosit putin pe obrajori !

desiree si bebe Octavian

pozici puiul meu;

varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele

Mergi la inceput

Ralumat, bravo tie ca ai reusit sa deschizi capitol, freziile sunt bine primite si daca am un camion poate imi fac un parfum cu ele
Mai ce m-a distrat povestea cu condusul in regim de urgenta!
Si felicitari pentru primul DA din viata lui David, sa-l tii minte mereu, ca o sa urmeze multe NU-uri

Azi am luat-o razna cu cititul si raspunsurile, sunt cam... cu deficit de atentie ca Roxana are o fetita in vizita si sunt cu un ochi si pe ele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

dupa ce am stat vreo juma' de ora in farmacie de mi s a trezit si fecioru' am ales de la uriage o chestie care se cheama creme minerale cu spf 50+ uva uvb. protection ultra zice, sans filtre chimique, sans parfum, hydratant intense, anti radicalaire. si cica e pt peaux allergeniques, enfants, adultes. acum am vazut pe prospect ca e alta special pt copii, asta e pt copii si adulti dar pt fatza. acum urmeaza sa va spun si cat de buna a fost dar...maine...poimaine...

diana si david din 03.12.06 nu mai infofoliti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

La multi multi ani sarbatoritilor, pupici speciali pt gauacea lu Donia. Is la lucru... s-am intrat tiptil...va rog nu faceti galagie..
Vroiam sa va propun o tema de-acu o luna...si am uitat. Deci... pt urmatoarele 2-3 zile:
CE PARERE AVETI DESPRE CALIREA ORGANISMULUI SI CE FACETI IN LEGATURA CU ASTA BEBEILOR ?
iNCEP EU: nu-l imbrac foarte gros, nu-i dau medicamente la fiecare stranut, incerc sa stau calma la 2 muci, incerc sa-l obisnuiesc cu mainile mele reci, ....si nu mai stiu, voi ?
Mai citesc si va mai scriu.

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

si eu as vrea sa o calesc, dar e greu de facut distinctia intre a-i fortifica organismul si a nu o expune prea mult. nu consider ca e musai sa o las cat mai dezbracata, incerc de exemplu sa aiba o caciulita f subtire. nici nu o sa pun mai incolo dusul rece pe ea, va fi decizia ei mai incolo,cand va fi mare. mi-as dori sa gasesc un echilibru, nici sa fiu exagerata, dar nici pionier cutezator deschizator de drumuri.

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Buna seara fetelor dragelor, ca tare dor mi-a fost de voi.
Eu sunt cam lata de oboseala dupa o saptamana de munca, unde mi-a picat pe cap si un control de la PSI cand mi-a fost lumea mai draga!!! Abia am asteptat sa vina ziua de vineri si sa petrec si eu mai mult timp cu bebele meu.
Rares s-a obisnuit cu soacra-mea, e ok totul, papa bine doarme bine, iar cand ajung eu seara acasa rade la mine cu hohote de-mi vine sa-l mananc.
Inca alaptez, seara si dimineata, dar mi-a scazut secretia de lapte destul de mult...fac eforturi sa nu o pierd de tot...beau o groaza de lichide si incerc sa nu ma enervez.
Parca Raluca zicea ca Adinuta are sapte mese...ei Rares are 6, se trezeste in continuare noaptea si pe mine ma cam termina chestia asta fiindca foarte rau reusesc sa adorm la loc...si daca reusesc , mai dorm max juma de ora si se face 6 si se trezeste iar...dar trecem noi si peste asta!!! Saptamana asta am fost si singura fiindca taica-su e plecat din tara si se va intoarce abia duminica, asa ca a fost destul de greu cu toate...dar asta-i viata!
Plec sa citesc cate ceva din urma...

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Despre calire...habar nu am! Presupun ca pe vremea asta nu e indicat sa infofolesti bebele, inca nu am renuntat sa-i punem o caciulita subtire afara, dar in wk asta am de gand sa i-o dau jos. De imbracat in casa sta in body si pantalonasi, iar afara are puloveras in plus, daca are gluga nu mai are si caciulita. Eu am intrerupt total caldura, nici macar noaptea nu-i mai dau drumul, si Rares e ok. Am de gand in iunie sa-l luam cu noi in Vama Veche si o sa-l lasam in pielea goala pe plaja.
Nici o grija Donia, am citit despre bebei si soarele, o sa-l ungem cu crema cu FP mare si o sa-l tinem mai la umbra.
Trimit mesajul asta ca a inceput sa maraie si mai revin daca mai pot.
Pupici

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Temele zilei.

Crema de protectie - pentru primii ani cu SPF cat mai mare, nu are voie sa se arda deloc. Nu stiu ce marca, dar fara coloranti, arome, etc. Soarele aici e cumva mai puternic decat in Romania, acolo eu foloseam SPF 8 si eram OK, aici cu 8 m-am ars de n-am stiut de mine. Deci am trecut si eu la ceva mai puternic, iar pe Roxana o dau cu 30, pentru Cristi o sa iau chiar mai mare.

Calirea - ce am invatat din experienta cu Roxana: ei sunt oricum mai rezistenti decat noi, adica presupun ca asa e setat organismul, sa fie destul de rezistent si de adaptabil, dar pe masura ce trec anii ceva ne descurcam sa dam noi peste cap balanta asta fragila.
Deci la Cristi:
- nu il infofolesc
- nu tin exagerat de cald in casa
- nu sterilizez suzetele decat cam o data pe luna, in rest le spal
- nu o sa-i dau sosete in picioare cu orice chip daca o sa vrea sa mearga descult prin casa, cum vor cam toti copiii
- o sa-i dau inghetata iarna
- o sa-i dau laptele direct din frigider fara sa-l incalzesc
- n-o sa incerc sa ii fac apa la baie calda pe gustul meu, ci mai racoroasa daca asa o sa fie gustul lui
- ma mai gandesc si revin

Mergi la inceput