Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (34)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Carla Isa doarme in camera ei, dar dorm si eu cu ea in camera si cred ca o sa dorm pana o sa-si scoata de tot masa de noapte. Problema mai mare este insa Di care n-a dormit niciodata singura pt ca pana pe la 2 1/2 ani se trezea la ora 2 noaptea sa ceara lapte si are si un somn f. agitat (seamana cu taica-su) si mi-e frica sa nu cada din pat (a cazut de cateva ori si o data s-a lovit destul de rau).
Eu vreau ca dupa ce mai creste Isa sa le pun sa doarma impreuna (macar pana incepe Di scoala) dar sa vedem cand o sosi momentul ala.

Luly mamica de Maria Isabela (03.12.2006) si Diana Andreea (04.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicabb spune:

Carla, si eu zic ca este foarte bine sa stea copilul singurel in camera. Eu vorbesc...Dragos inca doarme cu noi in camera. Dimineata e o atmosfera la noi...Un aer inchis...Teribil. Nu e OK. Bravo mamicilor care si-au lasat copiii singuri de la inceput. Eu recunosc ca am facut asa ca sa-mi fie mie mai usor.
Acum astept sa-si mai revina cu somnul si il mut imediat. Am pregatit camera lui de dinainte de a se naste si acum a devenit un depozit cu de toate.

Stiam eu ca daca ma apuc sa scriu nu ma mai opresc. Ce-mi faceti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Va las si eu.
Va doresc o noapte cat mai linistita!
Somn usor!

Luly mamica de Maria Isabela (03.12.2006) si Diana Andreea (04.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicabb spune:

quote:
Originally posted by asiza

Monicabb, 500 g in a patra luna de viata e FIX cat scrie la carte ca trebuie sa ia! Deci SUPER...pediatrei ...te trec eu in liustutza de indata!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Multumesc frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

miraco ptiu nesuferita esti cu pozele astea pe privat.asa o lene mi e sa sign in /sign out/sign in mereu...da' las' ca e bine asa...cu ocazia asta le vad si pe ale lui marani...ptiu ce frumusele....ia uite o si pe a carlei

d a facut show azi. o am facut ultima baitz in cada mica...am pus o plina plina si i am pus si o forma din aia pt cada mare. mai fetelor, a ras si s a zbantzuit...a dat din maini si din picioare, i am pus si jucarii in apa...se uita dupa ele...si dadea din picioare si se stropea pe fatza...si i placea...a ras in hohote toata seara dupa asta...nu l am vazut niciodata mai fericit...a, de ieri facem baie la fix 37 de grade ca ma tot impungeam cu alex ca parca i prea calda/rece si am bagat frumos termometrul, pus apitza la 'ideal for babies' si d e innebunit...nu va spun ce era pe jos, pe mine si pe alex...

d are camera lui din prima zi, chiar daca asta a insemnat sa nu mai avem sufragerie...am dormit eu la el in prima luna dar acum e baiat mare...oricum nu se pune ca el nu adoarme singur...

am cateva poze care vor face toate fetele sa mooooara...plus una indecenta de la baitza.pe care o scot maine deci...oferta limitata...

diana si david din 03.12.06 nu mai infofoliti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Buna seara, fete dragi!
Veste naspa: a facut baietelul meu conjuctivita, deocamdata e rosu rau doar ochisorul drept, la care a fost si problema cu ..canalul infundat. Am fost la urgenta si medicul ala plictisit ce era de garda ne-a pus diagnosticul, maine mergem la control la doamna de fier, sper sa nu fie vreo consecinta nefasta a interventiei de desfundare a canalului lacrimal. david e vioi, se simte bine, nu pare afectat, dar ochisorul e tare bolnavior, offf!!! De ce trebuie sa se imbolnaveasca micutzii???? Dr. zicea ca e epidemie de conjuctivita si cea contactata de bebe al meu e virala. Mi-a explicat ca e o problema minora, frecventa, sa nu ma ingrijorez, daca ne tratam corespunzator, nu vor fi urmari neplacute. ne-a prescris ceva picaturi.
Dianocica, motiveaza te rog absentza. Mi-au placut mult cositzele tale impletite. originala mamica!
Tare frumoase fetele din Herastrau si Crinutza cu dmic desavarsiti.
Yagmur, va pupam cu mare drag si noi!
Alexandra, ma bucur sa aud ca arsura nu e grava si mana ta nu mai sufera.
Donia, minunati copii ai!
Monica, bine ai venit! Noi luam si 4 pic de fier zilnic. Asa a zis dr.
Danita, tinem pumnii pentru Tudor! Multa , multa sanatate!
Bambo,tu oe unde-mi esti, frumoasooo??
Cu sigurantza mai aveam multe de spus, dar ma intelegeti ca sunt putintel trista pentru puiul meu cu ochisor bolnavior. Abia m-am bucurat cateva zile de ochisorul drept sanatos si iar avem probleme. Dar TREBUIE sa fie bine. Ma consolez ca sunt bebei cu probleme mult mai grave, nu am dreptul sa ma plang.
noapte buna!

Am 4 luni !!!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

are Crina aici niste ochi de mori !!

carla
ti-ai facut damblaua cu rochita si e o minune!

danduso pai nu o lua si tu chiar asa mot a mot cum suna! normal ca daca nu ai cum ,doar nu te intorci acasa si nici nu ti-oi pune carutu-n cap sa fugi de soare.se face totul in limita posibilitatilor.gasiti voi cumva un echilibru.

am fost azi la padure,cu verisori,verisoare si copii mici . nu am stat mult ca a inceput ploaia.am condus dus si intors ,dar am urmarit masina lui frate-meu caremergea inainte (tati a fost plecat azi,am fost doar eu cu fata in masina).am observat ca mie imi e frica doar dca sunt singura cu masina: ori sa fie cineva in dreapta nmea,ori cineva cu masina in fatza.ceea ce nu se poate mereu,evident,asa ca tre sa ma invat...

www.babyblog.ro/alimentatia-bebelusului-reguli-esentiale" target="_blank">Reguli esentiale.Diversificarea.
S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Nu prea am avut timp sa citesc am intrat deja la ultima pagina

Dianocica-Dmare e tot mai frumos,faina poza la baita

Carla2005-ce frumusica e printesa in rochita am zis ca toata vara o imbrac pe Antonia in rochite

Roxanica2006-imi pare tare rau ca David are probleme la ochisori tinem pumnii sa nu fie nimic grav si noi aveam probleme cu un ochisor cu canalul infundat dar se pare ca sa rezolvat nu mai curge

Despre camera bebelinei deocamdata sta cu noi avem doar 2 camere,poate mai tarziu ii vom ceda ei dormitorul si noi vom sta in sufragerie

Aelita-si eu cu frica de condus nu am mai condus de cand am ramas insarcinata tot zic ca incep din nou dar nu ma apuc tot gasesc motive

Danita-tinem pumnii pt maine va asteptam cu vesti bune

Cu mamicile din parc nu prea vb doar din priviri eu ma uit cum au saracii copii infofoliti si cu fulare pana la ochi si ele se uita cum antonia e in hanorac si palariuta eu le compatimesc copii si ele pe al meu ca e prea dezbracat,cu o bunicuta am vb si era f pusa la punct cu noutatile tare mi-a placut de ea si respecta tot ce-i zicea nora asa da soacra

In camera avem 21-22 grade o imbrac asa body maneca scurta si pantalonasi subtirei ii este f bine asa,afara am iesit si la -5 grade

Ah uitam sa va dau ultima noutate Ne-a iesit in sfarsit dintisorulinca e mititel dar se simte la mana si zgaraie

fug si eu la somnic ca sunt zombi

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 noiembrie 2006)

luna 1luna 2luna 3luna 4luna 5luna 6
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
Botez Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariadna30 spune:

Buna seara, fetelor!
(e aproape dimineata, da` ce mai conteaza?)

Nu va suparati, dar unele dintre voi au inteles putin anapoda ce am scris in mesajele anterioare.:) Deci, imi fac cu adevarat probleme doar daca IN CASA copilul are fata, gatutzul sau piciorusele reci...gandindu-ma ca ii este frig si ca trebuie sa-i mai pun vreo bluzita. (asta doar daca, cine stie cum, temperatura coboara cu 1-2 grade fata de normal) Pantalonasi nu-i dau in plus pt. ca oricum il invelesc cu o paturica subtire atunci cand doarme ; dar manutele ramanand neinvelite....

Monicabb, bine ai venit! (iti urez si eu asta, chiar daca am venerabila vechime de 3 saptamani) :)
Ii dau doar Vigantol oil copilului...si 10 zile pe luna calciu gluconic. (doar in lunile cu "r" se da calciu, asa zic medicii)

aelita, nu sunt friguroasa la 25-26 de grade, stau in tricou si pantalon subtire (in toata casa, nu numai in camerele calduroase). :) Multumesc pt. sfaturi.:)

Dia1609, am spus mai sus care e situatia in care ma ingrijorez...
Nu eu vreau biscuiti, era vb. de o amica...despre care am povestit in 2-3 mesaje.:)
"si chestia aia cu nu-l scot afara ca-s numai 15 grade mi se pare cel putin uimitoare... " - Nu am zis ca nu-l scot afara pt. ca erau doar 15 grade...ideea era ca, pe langa faptul ca era frig, batea si vantul destul de tare.

marani, multumim. La fel va dorim si voua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariadna30 spune:

desiree, nu exagerez in privinta vestimentatiei...in casa. Am zis in ultimele mesaje ca-i pun caciulita doar pt. vreo ora dupa baie. Sosetele ii pun atunci cand pantalonasii nu-s cu botosei....oricat de cald ar fi, mi se pare exagerat sa-l las cu piciorusele goale toata ziua.:) Bine, mai sta si la cracii goi...dar atunci cand il schimb ; il las si jum. de ora asa.

Nu am curajul sa las copilul singur in camera in timpul noptii, mai ales ca se trezeste atat de des ca sa pape. Uneori doarme si 5-6 ore fara intrerupere, alteori se trezeste si la 3 ore...iar spre dimineata la 2, apoi din ora-n ora. Asa ca, totul e relativ deocamdata...Si apoi, tin usa camerei inchisa (pt. a se pastra caldura)...daca m-as culca in celalalt dormitor, cu siguranta nu l-as auzi atunci cand se trezeste; plus ca ar fi extrem de incomod pt. mine...sa ma plimb dintr-o camera in alta de nu stiu cate ori pe noapte.:) Asa ca, dorm cu el in dormitorul mic, iar sotul...in celalalt.

Tot vorbiti de diete, desi in poze toate sunteti suple...:) Nu mai zic cate kile am...ca iar ma apuca nervii. Vreo 10 kile s-au lipit de mine in perioada sarcinii....si nu mai vor sa ma paraseasca. Am o intrebare pe tema asta : ati scapat de burtica? Desi au trecut 4 luni jumatate, ai zice ca-s gravida in 4 luni...nu-sh` de ce nu-si revine la forma initiala. Niciodata n-am avut burtica....cu toate ca de la talie in jos formele sunt mai pline, abdomenul l-am avut plat dintotdeauna. Se pare ca n-o sa mai fie cum era...cel putin o perioada.

Gata, ma duc la nani...ca iar m-a prins ora 2:00 pe aici. Daca mi-a scapat ceva, o sa completez maine.

Noapte buna!

Mergi la inceput