Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (11)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Si eu si eu vreau parola pls......

CATA incearca sa te dai de doua ori pe zi cu zeama de lamaie pentru ca le usuca. Eu am probat si functioneaza. Cosurile tin si de ce mancati. Fara dulciuri si grasimi. Incearca cu lamaia. O sa te manance si o sa te usture putin dar asta pana se usuca zeama.

Fetelor am rezultatele:

Deci am RH negativ. Acu' sa vedem ce RH are sotul. Parca daca el are RH negativ nu va trebui sa fac nici un vaccin, nu? Doar daca el are RH pozitiv va trebui sa fac, asa e nu?
Sunt anemica cum banuiam. Adica hemoglobina e 12,5 cand valorile pleaca de la 13,0
Urina e ok si urinocultura.
Cat despre anticorpi: anti toxoplasmoza sunt absenti. Deci tre' sa il refac peste ceva timp si tre' sa fiu atenta la pisici.
Anticorpi citomegalovirus imi scrie ca cei IgG sunt presenti iar cei IgM sunt absenti. Deci, adica am avut parte cu acest virus?? In acest caz oare tre' sa il refac?
Anticorpi rubeo cei IgG sunt la limita intre absenti si presenti. Cei IgM sunt absenti. Oricum tre' sa refac si analiza asta.
Restul sunt toate bune.

Ok ciao ciao

DANA 7 +

BEBICA

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

cata cu PM...intri la MESAJE PRIVATE ..stanga sus, si mergi pe ultima casuta albastra din dreapta sus..OPTIONS, si pui bulinuta la ACTIVEAZA MESAJE PRIVATE. Cu cosurile, intradevar se fac in sarcina ..si eu am, dar daca e urata treaba dute la dermatolog..sa nu faci vreo infectie si dupa rau la BB, mai bine sa previ..asta e parerea mea!
pufulet!! frumoasa burtica...o s-o pun si eu!!

PUSSI 5+

Cum cresc Titi Mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

CATA si la mine tot asa scrie sau scria !!!

DANA 7 +

BEBICA

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geany_bc spune:

Pufulet multumesc pentru PM.
Am vazut asa frumoase poze acolo incat m-am decis ca maine sa imi fac si eu album.
In calc la serv am mai mult poze cu fiul meu decat cu mine.

Geany 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataro spune:

danagie. multumesc pentru sfat. Cu Rh-ul negativ am citit ca daca e prima sarcina si fara vreun avort inainte e Ok, nu sunt riscuri pentru bebe. Oricum, trebuie sa te tina sub observatie sa nu faci anticorpi.

Pussi, multam mult, mai butonez sa vad daca ma descurc, ca nu vad pe nicaieri mesaje private

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Cata, sa zici cind ai activat PM-ul :)
Ar fi frumos sa ne facem poze in fiecare luna cu burtica, sa vedem cum evolueaza :)
Si apoi, trebuie sa fim niste mamici frumoase si sexy, nu?? ;)

------------------------
Flory 9+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

pussi, gata, mi-am asezat mai bine okelarii pe nas si mi+am activat PM. Daca poti sa-mi trimiti parola, te pup. Cu partea stanga, care n-are cosuri :))

Cata 10+

Mergi la inceput

Multyam frumos, pufulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Cu mult drag
Am o intrebare, la care poti sa raspunzi sau nu, cum o sa simti tu ca e mai bine pentru tine.
Eu tin minte ca ziceai ca esti o mamica singura, si de aceea incerci sa mergi cit mai mult la servici.
Cum iti este asa, e greu, te descurci, a fost optiunea ta ... ?

------------------------
Flory 9+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

la voi s-au schimbat caracterele si culorile pe forum? la mine totul e mai mic si mai pal!
cataro..cred ca ti-a dat pufulet parola!

PUSSI 5+

Cum cresc Titi Mici

Mergi la inceput