Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (11)
Raspunsuri - Pagina 28
danangie spune:
Fetelor dar imi dati si mie user si parola sa intru si eu la foto? Dar sunteti la munci? Eu ma plictisesc acasa..........ca eu sunt pana pe 29 in concediu medical. Nu e ca ma simt rau dar se vede ca la munca inca nu intelesesera ca eu sunt si ma puneau sa fac lucruri care nu aveam voie sa le fac.. Si atunci m-am enervat si mi-am luat medical. Acum vom vedea ce sa fac in continuare..........continuu cu medical sau intru direct in maternitate. Chiar daca nu ma incanta ideea. Ca ma plictisesc.
DANA 7 +
BEBICA
POZELE MELE
cataro spune:
Neata fetelor, vad ca ati fost harnicute in we, ati umplut cateva pagini.
Eu am fost cam bleguta, imi vine sa vomit pana si noaptea cand ma mai trezesc, nu stiu ce-i cu mine. Plus ca nu prea mai pot manca nimic. Tocmai cand ma bucuram ca ma apropii de luna a patra si o sa scap de greturi.
Cine/mi da si mie parola de la yahoo photos sa/mi bag si eu un ochi p/acolo?
cata 10+
geany_bc spune:
Revin si eu cu rugamintea de a-mi da si mie userul si parola la mailul comun.
Se poate?
Geany 8+
pufulet74 spune:
Salut Cataro, tu de ce nu ai posibilitatea de a primi un PM?
La celelalte fete le-am trimis asa user-ul si parola dar la tine nu apare iconita :(
------------------------
Flory 9+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
cataro spune:
Fetelor de cand am ramas insarcinata am pe o portiune mare de pe gat niste cosuri urate cu puroi care cand zic ca mi se trec, atunci izbucnesc de toata frumusetea. Am zis ca nu ma dau cu nimic, dar acum, chiar ca au ajuns sa ma exaspereze, toata lumea ma intreaba ce am acolo. Auzisem pe cineva ca are o problema de genul asta si se duce la dermatolog? Daca are cineva un sfat autorizat cu ce ma pot da sa nu afecteze bebeul, multumesc anticipat
Cata 10+
pufulet74 spune:
Cata, nu e suficient daca te duci la un tratament cosmetic?
Eu am avut probleme cu tenul din adolescenta si m-a ajutat mult faptul ca m-am dus la tratament cam o data pe luna, plus ca am inceput sa maninc multe fructe si legume.
------------------------
Flory 9+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
cataro spune:
pufulet, habar n-am de ce nu pot primi PM, m-am uitat acum si eu la profilul meu si-am vazut ca am.... 13 ani. :)))))))) Cred ca o sa-mi ia copilul astia de la protectia copilului iar pe tac-so o sa il acuze de coruperea minorilor.
O sa incerc sa ma duc la un tratament cosmetic, desi nu prea am mai sperante ca rezolva ceva la cat de intinsa e toata dracia aia pe gatul meu.
Am inteles ca e hormonal, nu-mi ramane decat sa astept sa se obisnuiasca organismul cu schimbarile.
Cata 10+