Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (11)
Raspunsuri - Pagina 27
pufulet74 spune:
BB, noi cind vedem o poza dragutza cu burticul si salopetica?? ;)
------------------------
Flory 9+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
RAMONELLA spune:
Pufulet stiu ca mai sunt 2 sali de gimnastica in zorilor,o sa ma interesez.Nu e nimic daca nu vii numai in iulie,ca eu ma duc inainte si vii si tu dupa aceea,si eventual te tin la curent cu ce facem si iti spun ce exercitii sa faci intre timp.
poze
vine bebe
Ramonel11+
nrl spune:
Ramonella si Pufulet, si eu as vrea sa vin la gimnastica, daca ma primiti cu voi :)
La inot merge cineva?
nicoleta
7+
pufulet74 spune:
Ok, mercic mult Ramonell, macar acasa sa fac.
Tu mai mergi la dentist, cum esti cu dintele?
------------------------
Flory 9+
Is it really true ... ?
mihuta spune:
Pufulet , sa stii ca nu esti singura care a luat in greutate. Eu intru in saptamana 9 si am luat vreo 2.5 kg. Ca sa nu mai zic ca luasem vreo 4-5 inainte de a ramane, in timpul tratamenului de stimulare (am facut FIV).
Oricum am inteles ca fiecare organism si sarcina are un ritm propriu de acumulare. Poate o sa luam mai putin in lunile mari.
8s
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by pufulet74
BB, noi cind vedem o poza dragutza cu burticul si salopetica?? ;)
------------------------
Flory 9+
Is it really true ... ?
FOARTE CURAND!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
10+
http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png
poza eco bb 8 +
danangie spune:
OANA si eu am facut analizele in saptamana a 6-a. Medicul ginecolog mi le-a dat de facut. Mi-a dat asa: TSH, Anticorpi IGG si IGM pentru rubeo, toxoplasmoza, citomegalovirus. Anticorpi anti HIV 1 /2. VDRL. TPHA( astea tin de sifilis), grupul sanguin si RH, emocromo, fierul, glicemia, ureea, niste analize care tin de functionarea ficatului(GOT, GPT), examen urina, urinocultura.
Ar mai fi trebuit sa fac si altceva fetelor?
Cat despre luarea kg e adevarat, fiecare organism reactioneaza diferit. Important e sa nu va atingeti de dulciuri. Pentru ca nu contin nimic bun. Sa nu exagerati cu painea, cu pastele fainoase. Si sa incepeti sa faceti multa miscare. Plimbarea e foarte recomadata. Si inotul. Dar asta trebuie intrebat la medic.
Voi stiti cumva daca am voie sa fac bicicleta in casa?
AM PUS POZA CU , LA BEBICA.
DANA 7 +
BEBICA
POZELE MELE
RAMONELLA spune:
Pufu cu maseaua sunt super bine,nu mai am puroi,a curs tot,nu ma mai doare,sunt tare usurata ca acum pot manca sa-l ingras pe bebe.Ca am slabit 1 kg saptamana trecuta.Saptamana asta vreau sa-l pun la loc.
poze
vine bebe
Ramonel11+
danangie spune:
RAMONA bravo ce bine ca ai rezolvat problema cu maselele. Eu nu am nici o masea cariata, dar tare mi-e frica sa nu imi vina vreo carie ca si eu sunt terorizata de dentist. Voi ati auzit de pastilutele cu fluor care se dau copiilor : ZYMAFLUOR? Ca stiu ca medicul meu stomatolog din Ro imi spusese ca se iau inca de cand esti gravida. Atat pentru tine cat si pentru bb. Asa va avea dintii puternici si sanatosi. Ca eu as vrea sa incep sa iau.
DANA 7 +
BEBICA
POZELE MELE