Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (11)
Raspunsuri - Pagina 23
bufi spune:
Pufulet74 de fapt ce mai conteaza...vei merge cat vei putea si sa dea domnul sa nu-ti fie rau si sa fiti bine.
Bufi 6+
bufi spune:
Sa nu ma intelegeti gresit.
Si seful meu s-a bucurat, doar ca o prietena care lucreaza in sistemul bancar, ma tot bate la cap sa fac hartia de informare...probabil ca la ei sunt alte situatii si este mai bine sa fii precaut.
La firma la care sunt a fost o situatie super. in ziua in care l-am anuntat pe sef ca am bebe o alta colega care era gravida, dar trebuia sa nasca peste o luna, a nascut...asa ca i-am dat 2 vesti bune si s-a bucurat...spune ca, copii aduc bunastare.
Bufi 6+
pufulet74 spune:
Depinde de oameni pina la urma... daca sunt oameni nu pot sa nu se bucure zic eu ....
------------------------
Flory 9+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
oanab125 spune:
buna dimineata, fetelor, sa aveti o saptamana cat mai usoara si multa, multa sanatate!
6+
alfa_anca spune:
Neatza fetele!
Vad ca ati fost f harnicutze peste we. Eu am dormit tot week-endul ca aveam de recuperat .
Pussi ma bucur ca ai vazut bebeii.
Dana foarte bine ca te-ai mai linistit. Eu dupa o sperietura zdravana prin saptamana 6, m-am educat singura sa nu mai bag in seama toate semnele sau lipsa de semne, pentru ca ar insemna sa ajung la balamuc, asa ca acuma sunt f pasiva si gandesc pozitiv si asta ma ajuta f mult.
Buna venit noilor gravidutze, sa aveti parte de sarcini usoare si bebei sanatosi si la termen.
Eu astazi la pranz ma duc sa ma intalnesc cu bebe. Va dau vesti.
Va pup si sa aveti o zi minunata.
Anca 10+
Vine bebe
Anne_Ma spune:
Neata fetele!
Ce faceti voi? Pana acum suntem 60 de pe listuta. Ce multa lume!!!
http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
5+
Ali_bia spune:
Noi facem "bine", nu mai pot de greturi.
Tu ce faci? ceva stari de rau?
La cat mai multa gravidute pe listuta
Alina 8+
Ali_bia spune:
la voi tot asa e?
cateodata am o burta asa mare dar nu sta asa mult timp si dintr-o data parca se dezumfla un pic
de ce oare?
patiti si voi la fel?
as face poza la burtica sa vedeti si voi dar nu stiu sa o pun
am inteles ca tre sa-mi pun pe yahoo......dar nu stiu
ma ajuta cineva cu un PM?
Alina 8+
danangie spune:
Buna dimineata,
Ce fac fetele? Eu m-am trezit cu o foame!!!!Nu mai reuseam sa dorm asa tare simteam golul in stomac. Acum mi-am facut un castron cu lapte si cereale ca in fiecare dimineata de cand am aflat ca sunt . Pentru ca de cand ma stiu eu niciodata nu am mancat dimineata.
Si eu ma uitam ieri si ma minunam cate de multe suntem!!!
Azi iau rezultatul la toate analizele de sange pe care le facusem. Oricum saptamana trecuta cand facusem emocromul la munca....aveam hemoglobina la limita .Sper sa nu devin anemica. Ce mancaruri mai mancati voi?
JAMINE, PETRO ce faceti? Dormiti?
Pupici la toate burtik si in special la burtik gemelara .
DANA 7 +
BEBICA
POZELE MELE
Anne_Ma spune:
Astazi de dimineata m-am cantarit. Spre surprinderea mea, nu am luat nimic pana acum. dar mai este timp suficient. De cand ma stiu am fost stresata cu greutatea. Poate nu o sa ma fac cat China in timpul sarcinii!
Voi cat ati luat pana acum?
http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
5+