Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (11)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

Petro, si eu din sapt a 8a am inceput sa vomit. Primele 2 sapt a fost f rau...nu puteam manca mai nimic. acum, dupa ora 11 asa, pot incepe micul dejun..apoi iau chiar si pranzul, dar cina nu mai incape.
nu stiu cat va mai dura, dar eu de 3 sapt, cel putin dimineata vomit mereu, cam de 2-3 ori..

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebika spune:

buna fertelor,eu nu pot sa onorez invitatia ca sunt la munca din nou ,ieri m9i-a fost foarte rau si de dim si aseara,cu senzatrii de lesin stare de voma,greturi,tot tacamul,si pe deasuipra mai eram si la serviciu si inca nu am anuntat ca sunt gravi
nu pot sa vad dulciuri sau sa simt miros de dulce ca mi-e o greata de nu mai pot
astazi am mancat ceva dim sper sa nu ma apuce iarasi starea aia nasoala ,sunt asa de ametita
voi ce mai faceti?

pozenunta31.07.2004
vine bb
ADRIANA 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Merci victo ... deci tre' sa ma pregatesc de distractie?? Pana acum aveam doar senzatia de voma ... ca un nod in gat ... dar vad ca acum si-a dat drumul ...

8+
Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanab125 spune:

Buna, fetelor si o duminica frumoasa!imi pare rau ca va simtiti rau. Eu am doar o senzatie de greata si nimic mai mult. Scurgerea rozalie de ieri a disparut, sper sa nu mai am probleme. Va pup, multa sanatate!
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Buna mamici cu burtici! Am intrat si eu dupa mult timp, ca mi-e tare rau si stau mai mult in pat.
Voi ati auzit de Dublu Test? Mi-a spus cineva ca se face intre sapt 10 - 12 si e cam ca triplu test, dar putin mai devreme si nu la fel de fidel. Voi faceti asa ceva?
Si vroiam sa va mai intreb voi cam la ce perioade va faceti echo? e danunator pentru bb daca le facem des? ce stiti?

Va pupic
9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Acum m-a trezit ,ammancat ceva si acum ma bag iar la somn ca sunt moarta de oboseala.
Pussi la tine am citit ca ti-a dat gravibinon?
Daca da vezi ca se da gratuit de la medicul de familie ptr ca si eu am facut.
Creem bine ai revenit,eu nu cred ca fac nici dublu test nici TT.
Va pup pe toate

anca 10+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

buna dimineata burtici!!

anacuta mersi de pont..in primul rand trebuie sa schimb medicul de familie...o sa fac operatiunea sapt. asta, casa profit de analize gratuite si medicamente compensate...
creemam auzit, dar nu stiu detalii, decat ca se face in aceeasi zi niste analize si niste masuratori ecografice si ca trebuie sa dea din compararea lor acelasi lucru. La TT intervine inca un termen de comparatie si se face numai la mamici peste 35 cred..La sarcini normale cred ca faci numai masurarea pliului nucal..si morfofetla in sapt. 14..asa am auzut si eu!
O duminica frumoasa!

PUSSI 5+

Cum cresc Titi Mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Si mie mi-a spus dr la fel ,ca dupa 35 de ani se face TT.
Fugi si schimba medicul ca este pacat sa dai banii pe ceva ce poti lua gratuit,si utrogestanul se da gratuit.(gravibinonul este 250 de mii fiola).Tu faci eco morfo la 14 saptamani ,2D?

anca 10+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Buna, burticutzelor. Vad ca sunteti tare harnicutze si vorbiti despre stari de rau. Deci mai am inca sanse de a incepe cu vomatul ,nu? Credeam ca o sa scap, dar vad ca la unele incepe din saptamina a 8-a, deci nu ar fi timpul pierdut pt mine. Of, of, daca asa trebuie, asta e, ne sacrificam. Mai avem motiv sa ne plingem?

Dana, ma bucur ca te-ai linistit, in sfirsit.
Oana, bine ai venit printre noi si sarcina usoara.

Ah, vorbind despre nume, o sa-l cheme ca pe tatal lui, adica Daniel si o sa ma mai gindesc inca la un nume, sa fie doua. Ia r daca e fetita (desi intuiesc ca e baiat) o s-o cheme Alexandra.

Jasmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

anca nu am vorbit inca de asta..o sa vad pe la 10 saptamani! Dr. la care merg are el 4D ...asa sigur o sa-mi mai des 4D!
bbtu ti-ai schimbat dr. de familie, de ce acte ai nevoie? adeverinta de la servici ..cu conturil de la casa de asigurari tracute??+ copie CI? mai trebuie si altele??

pet.cost, victo, bebikaimi pare rau ca aveti program de .Face parte din gravideala!

eu dimineata am greturi dar nu vomit, nu mai am asa pofta de mancare..e aproape ora 13 si am mancat doar un strugure. Noaptea ma trezesc ca parca nu am aer..azi noapte am dormit cu geamul deschis..ce o sa fac la vara??? nu stiu....

PUSSI 5+

Cum cresc Titi Mici

Mergi la inceput