Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (11)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Pussi, iti pusesem si eu o intrebare referitoare la FIV, un pic mai sus, in ultmul meu mesaj. Si mai am una, acum c-am inteles ca ti-ai facut FIV la Szeged, (cred, fiindca ai spus Ungaria), clinica de-acolo este cea care poate sa-ti ia mostre din placenta la nastere, sa ti le pastreze si sa poti face mai tirziu un alt FIV, fara a fi nevoita sa recurgi la donator?

Anca, , merci mult pt informatii. Cred ca o sa gasesc Polisano. Deci in saptamina 14 este bine sa faci prima eco la Iosup? Ca sa stiu cum sa-mi calculez. Deci esti la Tutunaru? Ce bine, vad ca sunt multe femei la el, m-am gindit si eu, dar cred ca e foarte greu de ajuns la el, fiind asa de ocupat...

Jasmin 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

jasmin am vazut, scuze..am facut FIV la SZEGED, dr. Zadori..adica Chivu..ca seamana. Referitor la bani..atata timp cat procesul e dus pana la capat, adica ET, din punct de vedere al muncii lor platesti tot indiferent de reusita sau nu. Eu am facut primul FIV in nov. dec. 2006 ..din pacate nereusit ..tot acolo, am platit tot! Mi-au dat asa mare incredere desi era esec incat am zis ca tot la ei merg..si se pare ca de data asta a iesit bine..si acum am platit toata procedura ..dar mi-am scos banii pe 2 FIV-uri cu comorile din burtica. Ca si cost e ceva mai jos decat in RO..desi e clinica privata... 2.000 euro/fiv. De faza cu placenta nu stiu nimic...la mine nu a fost cazul!

mi-am luat crema antivergeturi..va zic maine ce si cum...si am vazut la Miniblue un fotoliu de alaptat suberb..cu sustinere separata pt. picioare, spatarul se lasa pe spate...eu il cam vreau..c-o alatez dublu si daca sunt dupa cezariana o sa-mi fie mai usor de sustinut BB-ici la tituci...

PUSSI 5+

Cum cresc Titi Mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

capsunica , bine ai venit la noi! Cand vei fi sigura de sarcina, sa ne spui datele tale! Mult succes!

http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Bravo Pussi! Ma bucur ca sunteti bine. Toti Nu fa deloc efort ca sa-i poti avea pe amandoi bb la bradul de Craciun.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Multumesc mult pentru incurajari. Am fost la eco. BB e bine, e acolo, a crescut de miercuri. Arata ca de varsta sarcinii, insa eu tot sangerez usor.

Felicitari noilor venite!

Nicole 7sapt&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Pussi, mersi pt lamuriri. E asa cum banuiam, in legatura cu FiV-ul si cu plata de fiecare data indiferent ca e o reusita sau nu. Of, ii multumesc lui D-zeu ca am ramas insarcinata inainte sa recurg la asa ceva. La un moment dat imi pierdusem sperantele. Bine ca nu numai banii ma ingrijorau, cind vrei un bebe nu te mai gindesti la bani, ai fi in stare sa dai oricit sa-l ai, dar mai e vorba si de esecuri si de dezamagirea ce se simte cind nu se reuseste din prima, si dupa cite citesc, rareori reusesti din prima. Da, e adevarat, comorile tale au meritat.

Dana, astept sa-mi dai o veste buna si sa-mi spui ca te-ai inselat.

Jasmin 7+

Mergi la inceput

Nicole, ma bucur ca bebe e in burtica, incearca sa fii optimista. Ce-a zis medicul?

Jasmin 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna burtici si sarcini usoare cu bebei sanatosi!

Iaca si eu pt ca am ceva "cunostinte" pe-aici!

Pussilina , felicitari pt ! super, s-a confirmat deci, sunt 2 saci! acum ramane de vazut daca-s 2 sau 3 ! da eu cred ca sunt 2, totusi, si bine prinsi! sa dea Domnul sa fiti sanatosi toti 3 si sa ai o sarcina frumoasa si la termen!
Nicole, ma bucur ca bebe e bine! nu te speria , ca si eu am avut sangerari in sapt. a7a-a8a. Important e sa stai in pat cat mai mult (stiu ca e greu cu mititica alaturi, dar incearca, totusi) si o sa treaca! la mine s-a terminat in vreo 10 zile, a mai revenit prin sapt. a10a pt vreo 3 zile si apoi gata, s-a reparat zona. Eu am avut o usoara deplasare de sac care cu repaus si supliment Duphaston+Utrogestan s-a reparat. Tie ti-a dat ceva dr?

Andicu 27+Filip Cristian
Poze noi cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

quote:
Originally posted by nicole74

Multumesc mult pentru incurajari. Am fost la eco. BB e bine, e acolo, a crescut de miercuri. Arata ca de varsta sarcinii, insa eu tot sangerez usor.

Felicitari noilor venite!

Nicole 7sapt&Ioana Alexandra

poze

Si ce a spus doctorul? Ce ai?

http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna fetelor,

JASMIN multumesc de ingrijorare..........inca nu stiu nimic. Sunt inca in dubii. Parca nici nu ma mai simt gravida. Eu nu inteleg....daca ar fi sarcina intrerupta din evolutie nu ar trebui sa ma doara spatele, burta, nu ar trebui sa sangerez ? Eu nu am nici un simptom din astea. Oricum am anticipat ziua cand trebuia sa ma duc la eco. Trebuia sa ma duc pe 20 si ma duc pe 17. Adica marti. Acum incerc sa dau de o clinica particulara sa vad daca pot sa ma duc luni. Vom vedea. Dimineata mi-am luat TB si era 37,4° C.
Deci e bun,nu?

PUSSI felicitari pentru mititei.Sa fiti sanatosi si sa ai sarcina la termen.

ANCA felicitari si tie pentru bb, ma bucur mult ca e sanatos, sa fii si tu santoasa si sarcina la termen.

PETRO felicitari si tie pentru bb ca i-ai auzit bataile. Aceleasi auguri si pentru tine.

NICOLE dar medicul nu ti-a zis de la ce sunt sangerarile?

Va salut si numai bine

DANA 7 +

BEBICA

POZELE MELE

Mergi la inceput