Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (11)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Calatoare Iosup nu mai este de mult la Diagnosis. Acuma mai nou activeaza la Fortis Medical Center de ceva timp si cel mai recent am mai auzit ca ar fi la o clinica numita Polisano.
Jasmin dc vrei, iti dau numarul de tel de la programarile la Fortis. Eu una voi merge la eco dupa ce voi implini 14sapt, ca asa ne trimite pe noi Tutunaru, la 14sapt la eco la Iosup si apoi la TT.

Anca 10+
Vine bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calatoare spune:

Se cam plimba dr. Iosup. Multam de informatie. Eu in august 2005 am facut eco la el.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by calatoare

Se cam plimba dr. Iosup. Multam de informatie. Eu in august 2005 am facut eco la el.

No problem, e bine acuma sa stim pe unde il gasim, dc se ai schimba, anuntam .

Anca 10+
Vine bebe

Mergi la inceput

Mai fetelor, eu cred ca aerul asta poluat de Bucuresti nu imi face bine acuma in sarcina.
De Paste am fost plecata la parinti la Alexandria si mi-a fost chiar bine, nu varsaturi, nu greturi, nimik, doar somn. Si chiar cand m-am intors aici ma laudam ca am scapat de greturi si tot tacamul, e, cum am ajuns in Bucuresti a si inceput sa imi fie rau, mi s-a ridicat instantaneu stomacul in gat si de 3 zile dc nu vars dimineata nu sunt om. :(( Ce ti-e si cu aerul asta.
Abia astept sapt viitoare ca plec din tara, ma duc la elvetieni vreo 10 zile, acolo e aer curat, sunt curioasa dc mai am starile astea de rau si varsaturi.

Anca 10+
Vine bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capsunica31 spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

ane, asta faceam si eu prin sapt 5., am facut vreo 4 teste!! mie mi s-a pozitivat si primul test din prima amandoua linii intense!! si de placere am mai facut 3 dupa cateva zile
asa de bine ma simt in salopeta aia!!! e lejera!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

10+

Buna!
Si eu sunt in saptamana 5 la primul test care a iesit pozitiv si ma pregatesc pentru al 2-lea. Sper sa fiu la fel de bucuroasa ca tine.

http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png

poza eco bb 8 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

pussi astept cu nerabdare sa aflu ce se vede la eco!!! tin pumnii sa fie atatia cati iti doresti tu!!!!
eu am plecat in pat ca a inceput Dansez Pt Tine.

10+

poza eco bb 8 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

capsunica daca a iesit primul test pozitiv, vor iesi si celelalte!! sa vezi ce satisfactie vei avea!!!

mamaaa fetelor ce am inceput sa ne inmultim.... ma refer la numarul de gravidutze de noiembrie-decembrie .

10+

poza eco bb 8 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubisimo spune:

Bun gasit burticilor!!!

Bun venit noilor gravidutze, sarcina usoara si bebei cuminti, sanatosi si frumosi!!!
Pussi daca nu esti prea obosita te asteptam cu vesti de la echo...

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

PUUUUSSSSSSIIIIIIIII!!!! hai cu vesti de tripleti .

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

am fost...si sunt 2 saluculeti frumosi "ca 2 prune"..asa a zis taticulEra prea devreme sa vada embrionasii..avand doar 3 sapt. in cap de la ET, asa ca in interiorul saculetilor nu am strabatut cu privirea. Analize a zis ca am timp berechet..ca eu oricum le am facute pe toate pentru Fiv. Sa stau in repaus cat pot eu de mult..nu pat..dar fara sa fac niciun efort...mi-a explicat ca-i sarcina cu risc fiind gemala si obtinuta prin Fiv..si nu vrea sa risc nimic. Fara ... s-ar putea chiar pana cand nasc.Dupa ce termin progesteronul injectabil..o sa trec pe gravibinon..tot injectabil..din 4 in 4 zile... O sa-mi amintesc maine mai multe si o sa va zic...Urmatorul eco ..miercuri in Ungaria..la "tata" lor

PUSSI 5+

Cum cresc Titi Mici

Mergi la inceput