Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (11)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

Calatoare, ne spui si data ta de nastere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

fetelor!!!!ajutati-ma va rog, pana reusesc eu sa ma documentez.
acum am venit cu analizele, dar dr meu de fam doar luni il mai gasesc.
asadar,
1. ce inseamna ag HBs, respectiv anti HCV? ambele au iesit negativ
2. Rh e pozitiv. asta e ala bun?
3.CMV lg G pozitiv, lgM negativ
Rubeola anticorpi lg G pozitiv, lgM negativ
Toxoplasma anticorpi lg G pozitiv, lgM negativ
va multumesc mult!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Victo de HBS si anti HCV nu stiu.
Rh ul e bine daca e pozitiv.
Toxo, rubeola si cmv e bine ca IgM ti-a iesit negativ adica nu ai virusii in corp acum, IgG ul pozitiv inseamna ca i-ai avut si pentru rubeola inseamna ca esti imuna. La ceilalti doi igg pozitiv nu inseamna imunitate, de aceea doctorii recomanda repetarea igm-ului la 5-8 saptamani.

10+

Pana vine bubu

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Pussic cu in burtic, sa-mi scrii si mie un smsu cu ecografia, sa stiu cati botosei croseteaza tusa Shery ala gura sobei.

Ramonello, care-i faza cu celulele stem pt care ai primit nus' ce mail? Stiu ce-s celulele, dar care-i trebusoara cu ele, ceva de cliogenat dupa nastere? Unde? Cat?

Nicole, ce mai faci? Stai linistita la patut.

Shery 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

phew..multumesc Darleena.
am mai citit si eu fuga fuga...da e de bine...
poate ma lamureste cineva cu hbs si hcv asta...ar trebui sa fie hepatita b si c, pe care le-am platit..dar parca le zicea hbv si hcv.
ma bucur ca mi-a dat dr de fam si testul hiv, gratuit. care a iesit bine.
buuun, deci, asa cum stiam, din nou la intepat peste o luna...:)

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

bun venit noilor !! SARCINI USOARE SI BB-I SANATOSI!

Tusa Sheri cu Varulu BB.. se face diseara..ca de maine te apuci de crosetat..ca treb. multiSi vreau variante de nume pentru varul/vara BB
Cu celule vreau si lamuriri...eu stiu ca costa 500RON/an congelarea si se face intr-o tara nordica..dar cand am auzit eu pt. mine erau basme si nu am deschis urechile prea bine...

PUSSI 5+

Cum cresc Titi Mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calatoare spune:

Da, sa traiti! 03.08.1975

Multumesc de primire, sunteti dragute.

Ia cineva metroclopramid impotriva greturilor? Mie asa mi-a recomandat doctora si mi-a spus sa iau in caz de nevoie. Pai daca ar fi asa, as lua cate un pumn pe zi ca am greturi de cand ma trezesc pana ma culc. Ma cam gandesc la kg, ca am ramas cu vreo 6 in plus de la prima sarcina si pana acum am mai pus vreo 3. N-am decat 63 la 1.60 De data asta mananc mult mai mult si ma gandesc cu groaza sa nu ajung cumva pe la vreo 80 de kg ca nu ma mai misc. Voi la capitolul asta cum stati?
Nu mai zic ca as dormi ca si voi toata ziua, dar tre sa am grija si de ``vijelie`` (Andrei).

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

diseara pe 21..vin de la eco!!! Sa-mi tinet pumnii!!!

PUSSI 5+

Cum cresc Titi Mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Buna, burticutzelor. Lipseste omul o zi si cind se intoarce nu mai recunoaste nimic. Am avut mult de citit ca sa ajung pina la acest moment. Eu mi-am facut azi primele analize, la medicul de familie, Mi-au luat trei eprubete de singe. Si acum ma doare mina, de azi dimineata de la 7,30. Peste o saptamina iau rezultatele si apoi merg sa-mi aleg medicul ginecolog. Doamne, va aud pe voi cu urogestran-ul, elevitul si alte chestii cum ar fi Bhcg si nu inteleg nimic. Oare am ramas eu in urma? Cind trebuia sa incep cu analizele? Am intrebat-o pe doctorita daca e tirziu sa fac analizele alea si mi-a zis ca nu, ca e bine. Eu inca nici nu am vorbit cu nici un medic ginecolog, desi am pe cineva in vedere.
Fetele din Bucuresti: spuneti-mi si mie va rog cum pot da de dr. Iosup. Si daca aveti idee ca la ce saptamini trebuiesc facute ecografiile gen morfo, 3D, 4D, etc. Vad ca Ancuta cedeaza ecografia de la dr. Iosup, dar nu stiu daca eu as putea beneficia de ea tinind cont ca acum sunt in saptamina 7 (bine, asta in cazul in care mai e valabila oferta si Ancuta nu a decis s-o dea altcuiva.)

Pussi, felicitari din tot sufletul, sa fiti sanatosi. Am si eu o intrebare, pt ca la un moment dat ma gindeam si eu ca s-ar putea sa fac FIV: daca nu-ti reusesc FIV din prima, la urmatoarea trebuie sa platesti din nou, sau pe aceeasi suma de bani (stiu ca e aproape 3000 Euro cu totul) intra toate fertilizarile pina reusesti?

Ancuta, felicitari si tie pt eco de ieri si ma bucur ca l-ai vazut pe bebe facind cu ochiul. M-ar interesa programarea de la Iosup, daca mai e valabil, desigur.

Calatoare, bun venit, sa ai sarcina usoara si sa ai un bebe sanatos.

Ah, sunt ingrijorata pt Dana, ca nu a mai aparut si pt Nicole, sper ca e totul bine cu ele.

Roxana, ai grija, stai inpat si sa nu faci prostioare. Stai linistita.

Jasmin 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calatoare spune:

Jasmin012 pe Iosup il gasesti la clinica DIAGNOSIS. La prima sarcina am fost la el la 15 saptamani.

Mergi la inceput