Mai multe intrebari despre taierea motului.
Buna, peste 2 luni fetita mea face 1 anisor si trebuie sa ii taiem motul. Vrem sa facem petrecerea la restaurant ( sunt prea multi invitati)si as vrea sa va intreb daca are ceva ca o facem vineri si daca la mot se dau bani la masa ( pe meniu) sau cadouri? .
Raspunsuri
liliana_28 spune:
Buna,
Si noi ne apropiem de mot dar noi stam la curte si o sa ne petrecem in aer liber.
Ma gandesc ca o data ce faci petrecerea la restaurant, nu este nici o problema daca iei bani. Acu mai depinde si de bugetul vostru/. Va ajuta banii ii luati nu aveti nevoie de ei specifici in mod clar invitatiilor ca nu primiti bani.
cat despre vineri.....nu vad nici o problema. Iei motul copilului in ce zi a saptamanii vrei.
O zi bunuta
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
danangie spune:
Eu sunt nasa. Si finuta implineste 1 anisor pe 23 mai. Dar nu stiu ce sa fac. Eu ca nasa ce trebuie sa fac? Ce trebuie sa cumpar? Care sunt traditiile? Trebuie sa dau bani? Nu stiu absolut nimic. La taierea motului nepoatei mele nu am participat si de aceea nu stiu absolut nimic. Ma ajutati, va rog?
POZELE MELE
crykett spune:
quote:
Originally posted by danangie
Eu sunt nasa. Si finuta implineste 1 anisor pe 23 mai. Dar nu stiu ce sa fac. Eu ca nasa ce trebuie sa fac? Ce trebuie sa cumpar? Care sunt traditiile? Trebuie sa dau bani? Nu stiu absolut nimic. La taierea motului nepoatei mele nu am participat si de aceea nu stiu absolut nimic. Ma ajutati, va rog?
Iti spun ce stiu eu:-trebuie sa imbraci copilul din cap pina in picioare-Bani ii dai normal ca doar esti nasa .O sa ii puna pe o tava diverse obiecte(oglinda,foarfeca,ruj,chei de masina,etc)si tu ca nasa ii pui bani si daca vrei ii mai dai si dupa daca nu ii lasi acolo cit vrei tu.(asa stiu eu )
POZELE MELE
20-11-2006 Andrei 31-08-2004 POZE CU NOI
crykett spune:
quote:Poti sa faci petrecerea in ce zi vrei tu nu e nici o problema,(oameni sa poata veni). Asa ar fi normal (ca e la restaurant si platesti un meniu)sa iti dea bani, dar daca mai vin si uni cu cadou ca cica e mot?cred ca cel mai bine ar fi (daca iti permiti)sa le sugerezi sa nu iti aduca cadou .
Initial creeata de anca_teohari
Buna, peste 2 luni fetita mea face 1 anisor si trebuie sa ii taiem motul. Vrem sa facem petrecerea la restaurant ( sunt prea multi invitati)si as vrea sa va intreb daca are ceva ca o facem vineri si daca la mot se dau bani la masa ( pe meniu) sau cadouri? .
cristina de Antonio 20-11-2006 Andrei 31-08-2004 POZE CU NOI
liliana_28 spune:
Buna,
danangie - din cate stiu eu la taierea motului nasii cumpara jucarele pentru finuti dar ceva mai substantial gen biciclete, caluti.....adica nu niscaiva zdranganele de doi lei. Merge eventual sa ii cumperi si o bratarica din aur din aceea de copii....finuta.Nu stiu daca trebuie cumparate si ceva hainute.
Bani se pun in tava cu minuni (de unde alege copilasul). Daca ii pui tu...pune si tu o hartie mai mare. Nu stiu sigur daca ii pui tu sau parintii copilului.
O zi bunuta.
noname spune:
danagie, si eu sunt nasica.La fetite se rupe turta la varsta de un an iar la baietei se taie motul de la 1 an si jumatate la 3 ani.cand vrei.
si la turta si la mot se iau hainute, jucarioare si se dau bani.
Asa stiu si eu, ca m-am interesat.
Sper ca ti-am fost de ajutor
madairina spune:
danagie, copilul se imbraca din cap pana in picioare. Trebuie sa faci turta. Un cadou sau ceva de aur (bratara daca la botez i-ai luat cercei) si bineinteles banii de pe tava. Ar fi bine sa ii iei si o batistuta frumoasa in care sa pui parul care il tai. O sa ii tai din par din fata, spate, dreapta, stanga (in cruce).
Poze Robert
http://new.photos.yahoo.com/alexandrumadalina/album
liliana_28 spune:
Buna fetele.....
Sambata (09.06.07) ii taiem motul prichindelului nostru.
Dilema mea "mare" este daca sa ii tai sau nu mai mult din par.
Are un par superb iar eu mi-am dorit intotdeauna par ondulat. Uite ca are baiatul meu un par asa cum mi-am dorit eu.
Am auzi de la mai multe fete ca o data ce-l tunzi.....nu se mai increteste cand creste.
Voi ce parere aveti? sa il tund mai mult sa sa il iau mai putin?