vice versa

vice versa | Autor: mirelaispir

Link direct la acest mesaj

vizionzti emisiunea aceasta? ce parere aveti de ea?
eu am vazut intamplator cateva secvente din diverse "episoade" ca sa le spun asa. in aceasta seara am vazut mai mult. si ce am vazut mi s-a parut de groaza. chiar asa se poata oare un parinte cu copilul lui (tipete si urlete si de o parte si de alta)? sau totul este numai pt show? chiar tatal nu are nimic de spus intr-o astfel de familie?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Asa cere scenariul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Asta-i curata facatura!! O emisiune mai penibila decat asta nu cred ca am intalnit Am incercat o singura data sa ma uit, din curiozitate, si mi-a ajuns. Ma edifica reclamele pe care le dau in promo-ul publicitar.

Liliana& Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

chiar intamplator am avut o cunostiinta care a participat la aceasta emisiune anul trecut, insa la cat de crizate erau amandoua acoloc chiar ca nu mai era nevoie de scenariu!
de celelalte emisiuni ce sa zic sunt varza, dar dc ei considera ca au audienta la ele le mai tin pe sticla...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

nu am vazut decat fragmente, dar parerea mea e ca, indiferent daca sunt regizate sau nu, astfel de oameni chiar exista. de ce spun asta? pt ca am lucrat vreo 3 ani intr-o scoala cu mai multe sedii, unul dintre ele fiind in apropiere de strazile cu ,fetite' si cu romi. ce copii erau la scoala respectiva si ce familii aveau... iar fetele se lasau de scoala, in clasa a 7a -a 8a ramaneau deja gravide.

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Therra spune:

Am vazut si eu o emisiune si desi nu cred ca poate fi ceva regizat mi se pare putin probabil ca cineva sa vrea sa'si expuna viata de familie in asemenea mod.Poate doar daca esti cu adevarat disperat si copilul tau chiar nu mai poate fi strunit deloc,dar cu toate astea eu nu cred ca e nevoie de o camera de filmat si de 3 zile de schimb pentru ca lucrurile sa se indrepte.E adevarat ca adolescentii sunt rebeli dar daca parintii incearca totusi sa'i inteleaga lucrurile se pot rezolva [a vorbit adolescentul din mine]

:D

Mergi la inceput